• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Koja je fora sa degenericima iz EPS-a, vec drugi mesec mi stize 0 kWh na racunu za struju?

Zasto ne ocitavaju po zgradama? Jel ce da odradjuju jednom u 3-4 meseca?

Na mnogim mestima ne očitavaju ali trebalo bi da su sa računom obavestili korisnike čije satove neće očitavati. Uvek možeš sam prijaviti preko sajta

Treba ti samo fotografija brojila i jedan račun za šifru mernog mesta. Ja prijavljujem za vikendicu preko ovog sajta i nemam problem. Isto tako nisam prijavio struju 5 meseci i onda kada sam prijavio poslali su mi 5 računa gde su razbili potrošnju na jednake delove. Lepo od njih da ne zabrazde ljudi u crvenu tarifu.

P.S.
Srećan rođendan @2CR4ZY @Solid Snake @Undenis

Hvala na linku, videcu jos sa gazdom sta kaze.
Samo mi nije jasno gde im je logika da po zgradama sa 20-30-50 stanova prestanu da ocitavaju.

Hvala na linku, videcu jos sa gazdom sta kaze.
Samo mi nije jasno gde im je logika da po zgradama sa 20-30-50 stanova prestanu da ocitavaju.
I meni ovog meseca stigao račun nula po prvi put.

Logika im je da uštede pare za očitavanje i u isto vreme ti napakuju potrošnju u jedan mesec kako bi uterali što više u crvenu zonu. :)

Jedini način "zaštite" jeste da preventivno sam očitaš u periodu od 1. do 6. u mesecu za prethodni mesec. Ja ću to sad da uradim odmah 1. decembra za novembar, barem da ne pakuju duže od toga.

Mislim da je jednostavnije sa aplikacijom nego preko sajta.

I meni ovog meseca stigao račun nula po prvi put.

Logika im je da uštede pare za očitavanje i u isto vreme ti napakuju potrošnju u jedan mesec kako bi uterali što više u crvenu zonu. :)

Jedini način "zaštite" jeste da preventivno sam očitaš u periodu od 1. do 6. u mesecu za prethodni mesec. Ja ću to sad da uradim odmah 1. decembra za novembar, barem da ne pakuju duže od toga.

Mislim da je jednostavnije sa aplikacijom nego preko sajta.

Ja prijavljujem za vikendicu preko ovog sajta i nemam problem. Isto tako nisam prijavio struju 5 meseci i onda kada sam prijavio poslali su mi 5 računa gde su razbili potrošnju na jednake delove. Lepo od njih da ne zabrazde ljudi u crvenu tarifu.

Nemojmo optuživati ljude da rade nešto ružno kada se baš trude da to ne rade.

Back
Top Bottom