CARNEX
jetrena pašteta
- Reaction score
- 2,331
Prešao sve sem Fatal Frame 5, odličan izbor, kapiram da nisi preskočio Silent Hill 2 i 3 (SH: Origins je bio skroz okej).Fatal Frame 2,3 i 5, Kuon, Rule of Rose i Haunting Grounds
Da, Silent Hillove i RE sam sve overio, verovatno sam sve ovo preskocio tada jer su ove dve bile bas popularne al uvek sam znao za FF al nikad probao. Obscure sam cuo po imenu al nikad istrazio, sad cu bas pogledam.Prešao sve sem Fatal Frame 5, odličan izbor, kapiram da nisi preskočio Silent Hill 2 i 3 (SH: Origins je bio skroz okej).
Haunting Grounds i Rule of Rose umeju biti frustrirajuće iskustvo, pogotovo RoR, ali zbog lepe i veoma tužne priče vredi igrati. Najbolja horor atmosfera mi je u Fatal Frame 2 i Kuon. Kuon je jedna od igara koja me kvalitetno plašila, a sećam se da mi je jedna zagonetka ispomerala dupe.
Dodao bih i Obscure (oba dela), ako nisi igrao.
Cim ides na Free McBoot racunam da nemas cip. Sto onda ne kupis neki samo da je isti model i od njega uzmes maticnu a od tvog uzmes laser i kuciste. To je posao od 20 minuta, eventualno mozes da razvuces na sat vremena ako nisi bas vican tome pa ides oprezno.Jel ima neko da preporuči nekog servisera PS2? Ovaj moj neće više da daje uopšte sliku, treba mu bar 25-30 minuta dok se ne zagreje dovoljno da mogu da prođem kroz "Free McBoot" screen.
Pa upali je pa probaj od 2 polu ispravna da sastavis jedan super(naravno, tako nesto moguce je samo ako su dovoljno bliski modeli). Ako treba pomoc tu smo.Ovde je laser dobar, ali nešto drugo ne valja, verovatno matična. Ironično, imam drugu konzolu, za koju znam da nešto ne valja, samo se ne sećam šta, pošto sam je poslednji put upalio verovatno pre korone.
Ovde je laser dobar, ali nešto drugo ne valja, verovatno matična. Ironično, imam drugu konzolu, za koju znam da nešto ne valja, samo se ne sećam šta, pošto sam je poslednji put upalio verovatno pre korone.
Jel ti radi laser na debelom?Imam dve viška , jedan slim i jedan debeli ako oces mogu da ti posaljem.
Jel ti radi laser na debelom?