• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS2 Kralj konzola - PS2 - igre, vesti, generalna diskusija

Pogledao klip, ne deluje mi fake prljavstina, a svakako lik jebeno detaljno radi posao :D Znaci najsitnije detalje je odradio, svaka mu cast. Definitivno je konzola zasluzila onaj warranty sticker na kraju :)

Cak je i na Limundo buvljaku bilo prljavih retro konzola kao sto je ta u klipu.

Ono bukvalno kao da su ih trpali bez ikakve kese/kutije po tavanima ili kokošinjcima.

Zahvalujuci Steam Deck-u mada moze naravno i na regularnom PC sa emulatorom, reko da overim horror igre sa PS2 koje sam preskocio. Nabacio sam sada Fatal Frame 2,3 i 5, Kuon, Rule of Rose i Haunting Grounds :D Mislim da imam materijala na neko vreme.

Fatal Frame 2,3 i 5, Kuon, Rule of Rose i Haunting Grounds
Prešao sve sem Fatal Frame 5, odličan izbor, kapiram da nisi preskočio Silent Hill 2 i 3 (SH: Origins je bio skroz okej).
Haunting Grounds i Rule of Rose umeju biti frustrirajuće iskustvo, pogotovo RoR, ali zbog lepe i veoma tužne priče vredi igrati. Najbolja horor atmosfera mi je u Fatal Frame 2 i Kuon. Kuon je jedna od igara koja me kvalitetno plašila, a sećam se da mi je jedna zagonetka ispomerala dupe.

Dodao bih i Obscure (oba dela), ako nisi igrao.

Prešao sve sem Fatal Frame 5, odličan izbor, kapiram da nisi preskočio Silent Hill 2 i 3 (SH: Origins je bio skroz okej).
Haunting Grounds i Rule of Rose umeju biti frustrirajuće iskustvo, pogotovo RoR, ali zbog lepe i veoma tužne priče vredi igrati. Najbolja horor atmosfera mi je u Fatal Frame 2 i Kuon. Kuon je jedna od igara koja me kvalitetno plašila, a sećam se da mi je jedna zagonetka ispomerala dupe.

Dodao bih i Obscure (oba dela), ako nisi igrao.
Da, Silent Hillove i RE sam sve overio, verovatno sam sve ovo preskocio tada jer su ove dve bile bas popularne al uvek sam znao za FF al nikad probao. Obscure sam cuo po imenu al nikad istrazio, sad cu bas pogledam.

Btw kolekcionari daju preko $1000 za original Kuon da fak...yey za emulatore i guess :P

Last edited:
Neverovatno ali pokrenuo sam god of war na ovom tabletu za 30E koji sam uzeo na temu :)
Nije tao ni spor kada se podesi frame limit i shaderi i nararvno grafika nije nagruvana skroz na max,zanimljivo mi je da mi je zahtevniji kec od dvojke sto je neverovatno ali ajde sad budi pametan :)
Gow1
GOW2

I to sve pokrećem preko usb, a sa otg 🙂

Last edited:
Veoma cool japan only igra, sa full engleskim voice overima koji su odradili poprilicno poznati glumci (iz drugih igara). Igru je radio sam Sony, nikad cuo za nju do sada, a bas odlicno deluje. Nastavak jos jedne igre za koju nisam cuo sa ps1 Philosoma horor shmup lol

Jel ima neko da preporuči nekog servisera PS2? Ovaj moj neće više da daje uopšte sliku, treba mu bar 25-30 minuta dok se ne zagreje dovoljno da mogu da prođem kroz "Free McBoot" screen.

Jel ima neko da preporuči nekog servisera PS2? Ovaj moj neće više da daje uopšte sliku, treba mu bar 25-30 minuta dok se ne zagreje dovoljno da mogu da prođem kroz "Free McBoot" screen.
Cim ides na Free McBoot racunam da nemas cip. Sto onda ne kupis neki samo da je isti model i od njega uzmes maticnu a od tvog uzmes laser i kuciste. To je posao od 20 minuta, eventualno mozes da razvuces na sat vremena ako nisi bas vican tome pa ides oprezno.

Ovde je laser dobar, ali nešto drugo ne valja, verovatno matična. Ironično, imam drugu konzolu, za koju znam da nešto ne valja, samo se ne sećam šta, pošto sam je poslednji put upalio verovatno pre korone.

Ovde je laser dobar, ali nešto drugo ne valja, verovatno matična. Ironično, imam drugu konzolu, za koju znam da nešto ne valja, samo se ne sećam šta, pošto sam je poslednji put upalio verovatno pre korone.
Pa upali je pa probaj od 2 polu ispravna da sastavis jedan super(naravno, tako nesto moguce je samo ako su dovoljno bliski modeli). Ako treba pomoc tu smo.

Back
Top Bottom