• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Presao Eiyuden Chronicle Hundred Heroes. Odusevljen s obzirom na to da je kickstarter igra i da je poslednjih par Suikodena bilo sranje.
Svidja mi se sto je pixel art normalan i nije 2D-HD sranje sa kepecima od likova.
Sve je tu - 100+ likova, rune, zamak, gomila minigame-ova (pecanje,turniri u kuvanju,trke dzinovskih pilicja, karte i neki bootleg beyblade),
Igrao sam na Hard bez ukljucivanja hendikepa i ume da bude zajebano jer je inventar ogranicen u startu sa nimalo naivnim random encounterima a nema toliko itema za mp.
Morao sam jednog jedinog lika da izguglam gde se nalazi i to uopste nije jedan od tezih nego sam ja cjorav pa ga nisam video jer se uklopio u pozadinu od dungeona.
Jedina slaba tacka po meni je prica, jer su pokusali neku Suiko 2 Lite verziju.

RIP Yoshitaka Murayama

Zavrsio upravo Parasite Eve, odlicna igra bas sam uzivao. Imao sam u planu da je odigram bas dugo a nikako da se nakanim :D Sad sam je slistio za par dana na Switch-u, za true ending moras bas grindy lokaciju da ocistis treba puno sati to nisam odradio pogledao sam na youtube :D Igra je veoma cool mix jrpg-a i resident evil klona. Non combat gameplay je klasican survival horor, a borba je FF ATB sa real time kretanjem po ekranu pa zapravo mozes da izbegnes sve napade mobova, odlican sistem. Prica je malo trippy al cool, fin su setup za dvojku napravili, nju cu obrnuti isto kada stignem. Steta sto nisu nastavili ovaj serijal na modernim sistemima. Dobro ima ona arkada na PSP-u, al to nije to. Sve u svemu preporuka ako niste odigrali do sada kao ja.

Zavrsio upravo Parasite Eve, odlicna igra bas sam uzivao. Imao sam u planu da je odigram bas dugo a nikako da se nakanim :D Sad sam je slistio za par dana na Switch-u, za true ending moras bas grindy lokaciju da ocistis treba puno sati to nisam odradio pogledao sam na youtube :D Igra je veoma cool mix jrpg-a i resident evil klona. Non combat gameplay je klasican survival horor, a borba je FF ATB sa real time kretanjem po ekranu pa zapravo mozes da izbegnes sve napade mobova, odlican sistem. Prica je malo trippy al cool, fin su setup za dvojku napravili, nju cu obrnuti isto kada stignem. Steta sto nisu nastavili ovaj serijal na modernim sistemima. Dobro ima ona arkada na PSP-u, al to nije to. Sve u svemu preporuka ako niste odigrali do sada kao ja.
Dvojka je jos bolja,
Jbt gde si to iskopao za prelazenje,mislim da sam je igrao bas davno na ps2 piratski disk dvehiljaditih u nedostatku para za ps2 igre sam u pocetku igrao ps1 igre na ps2 :D ah zlatna doba neimastine :D
Meni se dvojka nekako vise svidela sto se price tice ali se ne secam bas dal je uticalo po prelasku igre iz prvog dela sejv kao u mass efektu :)
Inace igra se forza horizon2 360 verzija ali dlc fast and furios(posto ga nema za one)za familiju u stilu vin dizela :D
IMG_20250413_134227.webp

62h ? Sta si toliko radio u tom raspadu od igre :D Nije to uber kratka igra lol
Ima achievement da ispalish milion metaka, preshao sam igru preko 10 puta, skapirao da nisam ni blizu, pa sam onda ostavio igru ukljuchenu par notji sa tegom na ctrl samo zbog tog achievementa.

Još jedan dan, još jedna metroidvania. Guns of fury deluje kao pokušaj se napravi Metal Slug u ovom žanru. I donekle su uspeli sa raznovrsnim oružijima, vozilima, detaljnom grafikom i raznovrsnošću neprijatelja. Nažalost bez stila, animacija i humora SNKovog čeda ali je i dalje u putanju veoma kompetentna igra. Najveća mana igre je, makar meni, to što mi nije donosila isti onaj osećaj adrenalina u krvi koji najbolje igre izazivaju. Dovoljno dobra da želiš da je završiš ali ne i dovoljno dobra da žališ što je kraj. Više dođe kao neko olakšanje.

Osim toga igra je prilično laka zahvaljujući tome što ima tona predmeta kojima možete da se lečite u svakom trenutku i koje možete da kupujete kod prodavaca. Toliko ih je da nema potrebe da vežbate borbe sa bosovima već možete samo da na silu prođete stalno se lečivši. Ono što će verovatno najviše ostati igraima u sećanju je sumanut broj tajnih prolaza i rušivih zidova/plafona/podova kao i velik broj predmeta koji samo služe da njihovom upotrebom možete da dođete do drugog predmeta na sasvim suprotnom kraju mape.

"Inspiracija" Metal Slugom je tolika da bi ih Nintendo tužio da je vlasnik IPa😅. Ovako iscepkano deluje da su uboli tu umetničku nit,ne znam koliko ostaje utisak u samoj igri.

Back
Top Bottom