nebojsa986
Well-known member
- Reaction score
- 2,053
Ko je pa to i ocekivao, čak i 2027 je nerealan rok
Bice Dawnwalker, pa ćemo lepo da uporedimo ko ima pravo na zasluge od tw4Koga briga kada izlazi. Mene plaši to što prema ljudima koji su otišli iz CDPRa niko živ nije ostao iz tima koji je napravio Witcher 3 i skoro niko od ljudi koji su radili na Cyberpunk 2077.
Nadam se još jednom remek delu ali iskreno plašim se da je realnije očekivati nešto bliže Bethesdinim igrama![]()
I vise nego dovoljno je ostalo.Koga briga kada izlazi. Mene plaši to što prema ljudima koji su otišli iz CDPRa niko živ nije ostao iz tima koji je napravio Witcher 3 i skoro niko od ljudi koji su radili na Cyberpunk 2077.
Nadam se još jednom remek delu ali iskreno plašim se da je realnije očekivati nešto bliže Bethesdinim igrama![]()
In the meantime prošlo je 10 godina od izlaska W3 (plus koliko godina je trajao sam development), pa valjda su i ti ljudi što su bili tu da šrafe postali neko i nešto.Pa nije mi trač, otisla su neka jako bitna imena, game director, lead quest writer, cinematic director itd. To sto je ostalo 60 asset artista i exec ekipa je sve ok, ali oni malo šta su imali kreativnih nadležnosti oko igre, ili se bave srafljenjem ili finansijama.