• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC The Witcher (New Saga)

Prebacili su 300+ ljudi na Witcher projekat pocetkom 2024, ali i sa time izlazak u 2026. bi bio tezak.

Videcemo kada ce onaj externi Witcher1 rimejk biti spreman.

Koga briga kada izlazi. Mene plaši to što prema ljudima koji su otišli iz CDPRa niko živ nije ostao iz tima koji je napravio Witcher 3 i skoro niko od ljudi koji su radili na Cyberpunk 2077.

Nadam se još jednom remek delu ali iskreno plašim se da je realnije očekivati nešto bliže Bethesdinim igrama :(

Koga briga kada izlazi. Mene plaši to što prema ljudima koji su otišli iz CDPRa niko živ nije ostao iz tima koji je napravio Witcher 3 i skoro niko od ljudi koji su radili na Cyberpunk 2077.

Nadam se još jednom remek delu ali iskreno plašim se da je realnije očekivati nešto bliže Bethesdinim igrama :(
Bice Dawnwalker, pa ćemo lepo da uporedimo ko ima pravo na zasluge od tw4

I vise nego dovoljno je ostalo.

The Witcher 3 turns 10 this May. Around 100 of its developers are working with us to this day on our new projects, including The Witcher IV. Some are actually veterans from The Witcher 2 and The Witcher 1, including my esteemed co-CEO, @AdamBadowski.

Kako se olako word of mouth provuče kroz narod da niko više ne radi u CDPR-u od "stare garde", a niko da pogleda koliko ljudi je zapravo otišlo tj ostalo u CDPR-u :)

Pa nije mi trač, otisla su neka jako bitna imena, game director, lead quest writer, cinematic director itd. To sto je ostalo 60 asset artista i exec ekipa je sve ok, ali oni malo šta su imali kreativnih nadležnosti oko igre, ili se bave srafljenjem ili finansijama.

Pa nije mi trač, otisla su neka jako bitna imena, game director, lead quest writer, cinematic director itd. To sto je ostalo 60 asset artista i exec ekipa je sve ok, ali oni malo šta su imali kreativnih nadležnosti oko igre, ili se bave srafljenjem ili finansijama.
In the meantime prošlo je 10 godina od izlaska W3 (plus koliko godina je trajao sam development), pa valjda su i ti ljudi što su bili tu da šrafe postali neko i nešto.

Ne mislim ja da će napraviti neki slop, samo su očekivanja best rpg ever, za to bi bilo bolje da je tu cela ekipa. Opet ta promena ljudi se moze gledati i drugacije, da neke sveze ideje dodju i izbegne se reciklaza ili zamor kod ljudi koji vise nemaju motivacije. Kad izadje videćemo već koji je tas prevagnuo.

Pa ako je verovati ljudima koji su otvorili usta
- Otisli su ljudi koji su dizajnirali kvestove i svet, otisli su ljudi koji su pisali dijaloge, opise itd, otisli su ljudi koji su uspevali da usaglase veoma svadljiva odeljenja studija i otisli su programeri sto je po njima pravi razlog napustana RED engine-a (navodno u firmi bukvalno nema nikoga ko ga razume a po brutalnijim nema nikoga ko je sposoban da ga razume i nastavi razvoj. Ne da je RED engine tako fantastican vec da je zaposlen kadar neadekvatan.)

Opet, nadam se da su moji strahovi neosnovani i da ste vi u pravu.

Back
Top Bottom