• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Izveštaji prodaje u igračkoj industriji (prodaja igara i konzola, finansijski izveštaji, berza, akvizicije, etc.)

tako je, samo sto u japan nad 65 starosti su 40miliona ljudi , ili mozda beba od 6 meseca igraju zelda dok cekaju voz ili metro kako i da ih zovu u japanu,u prevod to je nevozmozna misija, nek se raduju ljudi
Ja npr imam dva switcha. A Japanac ima sigurno bolji standard od mene 😁

32miliona prodatih konzola a tamu zive 120miliona ljudi, ako podelish na 4 osobe to znaci da u svaku kucu imaju swtich ? to nije voozmozno, taka i za Ps4 u Australiji prodto 8miliona konzola a tamo zive 25miliona kad podelish to da u svakoj kuci imaju po 2 ps4 hahahahahaha, ovi japanci su dobri u prevari ama aj
I Zemlja je ravna ploča pretpostavljam?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Do sada smo verovali svima kad pokazu brojke. Ne vidim sto bi sad bilo izuzetak, svakako da proverimo bilo koje brojke ne mozemo.

Da lažu sa ovim brojkama onda bi Xbox odavno bio najprodavanija konzola

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

I ja sam uzeo 4 nova i 1 polovan. Kad sam bio u Japanu u svakom momentu gde god da se nalazis i vidis reklame ide neka nintendo reklama. U prevozu switch i mobilni glavna zabava. Nisam mogao da verujem koliko playstation kao brend nije prisutan u odnosu na N.

Stvarno me zivo zanima usecase u kojem kupite vise od jednog komada iste konzole.
Postujem ako je licna stvar i neko ne bi delio, al ako ima voljnih, pls do.

Kupio sam switch 2017 godine i sluzi me od tada odlicno da kucnem u drvo. Kad sam video oled bio sam 50/50 jer retko koristim u handheld modu switch. Ali kad je izasao Zelda TOTK edition nintendo switch, jako mi se svidela konzola. Eto ukratko zasto imam drugi switch.

Stvarno me zivo zanima usecase u kojem kupite vise od jednog komada iste konzole.
U mom slučaju gotovo nikad ne kupujem istovremeno više istih konzola. Poželim nešto, kupim, koristim, čim počne skupljati prašinu duže vremena prodam, i tako opet kad mi bude zanimljivo. Na taj način mogu probati druge boje, modele, revizije...

U mom slučaju gotovo nikad ne kupujem istovremeno više istih konzola. Poželim nešto, kupim, koristim, čim počne skupljati prašinu duže vremena prodam, i tako opet kad mi bude zanimljivo. Na taj način mogu probati druge boje, modele, revizije...
Kupiš drugu boju da vidiš hoće li se na njoj prašina manje vidjeti? :D

To, plus mi se kod handheld konzola često ne dopadne temperatura displeja ili probijanje osvjetljenja pa je samo proslijedim u oglase.
Zato šizim kad na YT kažu za neki displej da je super a u realnosti omanja katastrofa.

Dodatno je problem sa Nintendovim konzolama gde ili postoji zvanična ''revizija'' tipa DS-DS Lite-DSi , 3DS - New 3DS - 2DS, ili ''silent'' kao što Switch ima v1 i v2 koje imaju primetnu razliku, pa onda dodatno neko hoce da uradi upgrade svoje konzole. Ja lično imam sve DS verzije jer mi je omiljena konzola, ali naravno uzete sve kao nove konzole.

Back
Top Bottom