• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Vasih top 25 igara svih vremena

King's Bouty II? Počeo sam da igram i odustao jer mi je delovalo kao da nema veze sa prethodnim delovima (Legend, Armored Princess, Crossworlds, North, Dark Side). Jel to grešim?
Ovo i mene zanima predhodne igre su mi bile odlicne ali sam malo skeptican kada je u pitanju drugi deo. Nikako da se nakanim da probam.

Pokušao sam hronološki

0ea77dd7049e6e2db0cec3b1d86315ce.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

King's Bouty II? Počeo sam da igram i odustao jer mi je delovalo kao da nema veze sa prethodnim delovima (Legend, Armored Princess, Crossworlds, North, Dark Side). Jel to grešim?
Meni je odlican KB II.bas sam uzivao u igri mislim da sam to pisao malo i na forumu..ja bih rekao da nema veze sa predhodnim delovima
Kako mogu igre koje nisu ni izasle na listu? 😄
Razumem sta ti nije jasno ali sam lepo napisao da sam stavio serijale npr znam da cu voleti DA DreafWolf i Wolf among us 2 jer obozavam predhodne igre iz serijala :)
Ovo i mene zanima predhodne igre su mi bile odlicne ali sam malo skeptican kada je u pitanju drugi deo. Nikako da se nakanim da probam.
Ja ti preporucujem da probas mada ne ocekuj mnogo to sto sam ja bas uzivao ne znaci da je igra top i da ces i ti :)

Ovde bih podvukao liniju i postavio nasih top 26 omiljenih igara :D ! Ne najboljih, ne najkvalitetnijih, vec top 26 igara koje vecina smatra svojim omiljenim igrama bez kojih ne mogu da zamisle gaming, koje svaki put rado upale da odigraju i koje su ih na neki nacin kao gamere formirale.

Moram da priznam da je bilo prezabavno izvlaciti podatke i praviti statistiku jer je bilo tu i specijalnih edicija, pa onda naslova koji u sebi sadrze tri igre, pa malo izmenjene verzije i imenovanje identicne igre...

IGRABROJ LJUDI
1Resident Evil 412
2The Witcher 3: Wild Hunt12
3Half-Life 211
4Bloodborne10
5Red Dead Redemption10
6Mass Effect 29
7Metal Gear Solid9
8Resident Evil 29
9The Last of Us9
10Diablo II8
11God of War8
12Grand Theft Auto: San Andreas8
13Red Dead Redemption 28
14StarCraft8
15Assassin's Creed II7
16Batman: Arkham City7
17Grand Theft Auto: Vice City7
18Silent Hill 27
19Tetris7
20Warcraft III: Reign of Chaos7
21Castlevania: Symphony of the Night6
22Chrono Trigger6
23Crash Bandicoot: Warped6
24Heroes of Might and Magic III6
25Portal 26
26Super Mario Bros.6

Ovde bih podvukao liniju i postavio nasih top 26 omiljenih igara :D ! Ne najboljih, ne najkvalitetnijih, vec top 26 igara koje vecina smatra svojim omiljenim igrama bez kojih ne mogu da zamisle gaming, koje svaki put rado upale da odigraju i koje su ih na neki nacin kao gamere formirale.

Moram da priznam da je bilo prezabavno izvlaciti podatke i praviti statistiku jer je bilo tu i specijalnih edicija, pa onda naslova koji u sebi sadrze tri igre, pa malo izmenjene verzije i imenovanje identicne igre...

IGRABROJ LJUDI
1Resident Evil 412
2The Witcher 3: Wild Hunt12
3Half-Life 211
4Bloodborne10
5Red Dead Redemption10
6Mass Effect 29
7Metal Gear Solid9
8Resident Evil 29
9The Last of Us9
10Diablo II8
11God of War8