Vidjao sam razna kasapljenja na foru 10-tak, 10etak itd. ali 10setak... svaka chast![]()
desetsetak, gile, gde vidis problem... ne budi tiranin!

Vidjao sam razna kasapljenja na foru 10-tak, 10etak itd. ali 10setak... svaka chast![]()
Ovo i mene zanima predhodne igre su mi bile odlicne ali sam malo skeptican kada je u pitanju drugi deo. Nikako da se nakanim da probam.King's Bouty II? Počeo sam da igram i odustao jer mi je delovalo kao da nema veze sa prethodnim delovima (Legend, Armored Princess, Crossworlds, North, Dark Side). Jel to grešim?
ovo je pravilno.10-tak
Tako je i pravilnomeni je nekako uvek pravilnije bilo DESETak, stoga 10-ak
10-ak, 80-ih itd...Jeste samo sto bi ja za nes ili famicon imao samo 25 iraga u listi....mislim, logicno je da svi imamo i vise igara koje bismo zeleli da stavimo na listu, ali je poenta bila uguziti to sve u 25, tako da, manje plakanja, vise prisecanja najdrazih naslova![]()
Meni je odlican KB II.bas sam uzivao u igri mislim da sam to pisao malo i na forumu..ja bih rekao da nema veze sa predhodnim delovimaKing's Bouty II? Počeo sam da igram i odustao jer mi je delovalo kao da nema veze sa prethodnim delovima (Legend, Armored Princess, Crossworlds, North, Dark Side). Jel to grešim?
Razumem sta ti nije jasno ali sam lepo napisao da sam stavio serijale npr znam da cu voleti DA DreafWolf i Wolf among us 2 jer obozavam predhodne igre iz serijalaKako mogu igre koje nisu ni izasle na listu?![]()

Ja ti preporucujem da probas mada ne ocekuj mnogo to sto sam ja bas uzivao ne znaci da je igra top i da ces i tiOvo i mene zanima predhodne igre su mi bile odlicne ali sam malo skeptican kada je u pitanju drugi deo. Nikako da se nakanim da probam.

Pravilno je 10-ak, ali najbolje bi bilo desetak.ovo je pravilno.
! Ne najboljih, ne najkvalitetnijih, vec top 26 igara koje vecina smatra svojim omiljenim igrama bez kojih ne mogu da zamisle gaming, koje svaki put rado upale da odigraju i koje su ih na neki nacin kao gamere formirale.| IGRA | BROJ LJUDI | |
|---|---|---|
| 1 | Resident Evil 4 | 12 |
| 2 | The Witcher 3: Wild Hunt | 12 |
| 3 | Half-Life 2 | 11 |
| 4 | Bloodborne | 10 |
| 5 | Red Dead Redemption | 10 |
| 6 | Mass Effect 2 | 9 |
| 7 | Metal Gear Solid | 9 |
| 8 | Resident Evil 2 | 9 |
| 9 | The Last of Us | 9 |
| 10 | Diablo II | 8 |
| 11 | God of War | 8 |
| 12 | Grand Theft Auto: San Andreas | 8 |
| 13 | Red Dead Redemption 2 | 8 |
| 14 | StarCraft | 8 |
| 15 | Assassin's Creed II | 7 |
| 16 | Batman: Arkham City | 7 |
| 17 | Grand Theft Auto: Vice City | 7 |
| 18 | Silent Hill 2 | 7 |
| 19 | Tetris | 7 |
| 20 | Warcraft III: Reign of Chaos | 7 |
| 21 | Castlevania: Symphony of the Night | 6 |
| 22 | Chrono Trigger | 6 |
| 23 | Crash Bandicoot: Warped | 6 |
| 24 | Heroes of Might and Magic III | 6 |
| 25 | Portal 2 | 6 |
| 26 | Super Mario Bros. | 6 |
Ćuti, bar nije ispod eldena...@Undenis Jel sada vidiš šta si uradio?![]()
imaNema Dark Souls-a ili bar Elden Ring-a listi!?
Ove liste su sranje..nemojte više da pravite ovakve teme.

Ovde bih podvukao liniju i postavio nasih top 26 omiljenih igara! Ne najboljih, ne najkvalitetnijih, vec top 26 igara koje vecina smatra svojim omiljenim igrama bez kojih ne mogu da zamisle gaming, koje svaki put rado upale da odigraju i koje su ih na neki nacin kao gamere formirale.
Moram da priznam da je bilo prezabavno izvlaciti podatke i praviti statistiku jer je bilo tu i specijalnih edicija, pa onda naslova koji u sebi sadrze tri igre, pa malo izmenjene verzije i imenovanje identicne igre...
IGRA BROJ LJUDI 1 Resident Evil 4 12 2 The Witcher 3: Wild Hunt 12 3 Half-Life 2 11 4 Bloodborne 10 5 Red Dead Redemption 10 6 Mass Effect 2 9 7 Metal Gear Solid 9 8 Resident Evil 2 9 9 The Last of Us 9 10 Diablo II 8 11 God of War 8 12 Grand Theft Auto: San Andreas 8 13 Red Dead Redemption 2 8 14 StarCraft 8 15 Assassin's Creed II 7 16 Batman: Arkham City 7 17 Grand Theft Auto: Vice City 7 18 Silent Hill 2 7 19 Tetris 7 20 Warcraft III: Reign of Chaos 7 21 Castlevania: Symphony of the Night 6 22 Chrono Trigger 6 23 Crash Bandicoot: Warped 6 24 Heroes of Might and Magic III 6 25 Portal 2 6 26 Super Mario Bros. 6

Egal sa W3, paljba