• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Vasih top 25 igara svih vremena

Sve sami prljavi pisijashi
ePGk5QUg.jpg

Imao sam osecaj praveci listu da zaboravljam nesto bitno. Aj sto sam preskocio Disgaeu, Shinobi, Donkey Komg ali da zaboravim da ubacim neki Civilization ne mogu da verujem. Moje najduze igracke sesije ikada su uvek bile uz te igre. Prava droga sa koje se tesko skinuti.
Vidim i ja da sam zaboavio na Mass Effect 2 na primer...

Voleo bih da vidim tu statistiku, mada nase liste nisu toliko precizne, jer sam siguran da se svako od nas, po sastavljanju liste, setio jos bar 10 naslova koji bi morali biti na njoj, pa bi bilo vaganje sta da ubacim, sta da izbacim, meni je ovo vise lista 25 igara koje su nam prve pale na pamet, svakako jesu u grupi najboljih, samo sto je lista nedovoljna...

Koliko sam video, moze da se podesava ta lista, moze da se stavi i 50 naslova u nju, onda ne bi bilo toliko problema i onda bi vecina nas uspela da stavi u nju sve sto smatra da bi moralo da se nalazi u njoj i onda zaista bi to i bila lista 50 top igara, i statistika bi bila precizna, a ovako je lista 25 igara koje su vam prve pale na pamet, tako nesto...

Dovoljno je da se width ili height pomeri sa 5 na 10 recimo

Screenshot_1.png

Mozemo ovako i za filmove, serije, muziku...

mislim, logicno je da svi imamo i vise igara koje bismo zeleli da stavimo na listu, ali je poenta bila uguziti to sve u 25, tako da, manje plakanja, vise prisecanja najdrazih naslova :D

Uhh, meni bi trebalo bukvalno nedelju dana da sedim i razmisljam dal su mojih top 25 igara, zaista 25 najboljih koje sam igrao u zivotu, ne znam ni dal bih ikada to mogao da odlucim, tako da nek bude prvih 25 koje su mi pale na pamet :)

Evo ja bih dodao i ovo obavezno,vandal hearts jedna od meni najdrazih igara sa krajem ,,da se smrznes" ali nisam se naspavao pa se nisam setio jgb...

Ovo sto sam stavio drugi treci deo igre to racunam serijal tih igara da ne bih stavio sve dragon age ,mass effect, assasine i tako.imao bih jos makar 10setak igara koje bih mogao da dodam na listu ali pravila su pravila :)
View attachment 11270
King's Bouty II? Počeo sam da igram i odustao jer mi je delovalo kao da nema veze sa prethodnim delovima (Legend, Armored Princess, Crossworlds, North, Dark Side). Jel to grešim?

Back
Top Bottom