• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🤘Metal🤘

3 Inches of Blood JEBU! Obozhavam taj bend, a vokal najvishe. Thrash metal (ok 3IoB nisu samo chist thrash) ne volim samo jer voshte gitar, vetj i velikim delom zbog high pitch vrishtanja.

OK, sada moram okachiti par thrash bendova.

"Metal's supposed to be fun!"

Od novijih revival thrash bendova, poslušajte Gama Bomb. Ima tu falsetto scream vokala, ali prže pošteno, i naravno dosta bizarnih referenci na horore i situacije životne, i humora, dosta humora.

Prvo da kazem da od mene necete cuti taj vristavi metal na ovom forumu.ta meni vrsta muzike nikad nece biti jasna..E sad moja omiljena pesma i ako je starija uvek ce mi biti medju najomiljenima symphonic metal pesama :)

To je acquired taste :D Počneš lagano, ako voliš symphonic onda neki symphonic black kao trening :)

Daniel Heiman iz Lost Horizona mi je uvek bio zanimljiv, juce sam najzad overio njegova 2 zadnja projekata gde peva i oba su zanimljiva.

DIMHAV je svedski prog-power [dva brata sviraju sve instrumente]

a Warrior Path je grcki full on medieval power

Pa ima neko ko mi je rekao sedi budi miran kad sam ja pitao da otvorim ovu ili onu temu.a posto znam da ste vi ili svi ili vecina sa nekog foruma dosli onda nisam hteo da remetim ono sto vi volite,radite,postujete itd.bar ne u pocetku dok sam fakticki "uljez" ovde :D

Pa ima neko ko mi je rekao sedi budi miran kad sam ja pitao da otvorim ovu ili onu temu.a posto znam da ste vi ili svi ili vecina sa nekog foruma dosli onda nisam hteo da remetim ono sto vi volite,radite,postujete itd.bar ne u pocetku dok sam fakticki "uljez" ovde :D
Ko ti je to rekao? Postoji shansa da se sprdao. No, u svakom sluchaju, ne postoji razlog da se ustruchavash da otvarash nove teme.

edit: ne smatraj se uljezom, nikoga ne gledamo na taj nachin. Da, mnogi od nas ovde se poznajemo od ranije, ali to ne menja chinjenicu da je svako dobrodoshao da otvara nove threadove, dok god poshtuje pravila. :3

Nisi dobro razumeo, mi ne zelimo da ovaj forum bude bocarski klub.
Samo pici nove teme.

E, to mi je trebalo! Poslushao sam prve 4 pesme, nastavljam dalje.
Ako hoces poslusaj i prethodni album Warrior's Path-a. Pevac im je tamo bio impresivni Yannis Papadopoulos, koji je sad presao na ljubavne pesme u Beast in Black ekipi:

:D :D :D

Odlučio da ponovo zavrtim Panteru.

Tačnije The Great Southern Trendkill album.

Ovaj bend mi je oduvek bio u mrzim-volim niši, ponajviše zbog toga što od njihovog probijanja u 90tima pa do kasnih 00tih, bukvalno je bilo toliko besramnih klonova i plagijata njihovog groove thrash metal stila da su mi se smučili i nisam mogao da ih vrtim godinama.

Album je odličan, sav taj bes i jara je nakupljen i kulja poput lave iz Anselmovih čeljusti, nešto su garant uradili ovde produkcijski sa vokalom ili dodali neki efekat jer zvuči pakleno. Gitarske solaže su kao udarci čekića u nakovanj, a bas se jedva razaznaje od besnog bubnjanja.

Verovatno mi nije bio onomad među omiljenim Pantera albumima kao Cowboys ili Vulgar, ali sada u ovom momentu i posle slegnute prašine, ovo komotno može da se smatra klasikom metala.

Back
Top Bottom