S obzirom na diskusije u programiranje threadu, red je da imamo i ovaj thread.
Ovde možemo raspravljati o omiljenom pivu i svemu što ide pride.
Što se mene tiče, volem pšenično i lagere. IPA mi je mrska, ali volim da dam šansu, iako se gotovo uvek razočaram. Volim Erdinger, Hoegarden, Leffe, Franziskaner, Crni Đorđe, Guinness, kao i neke druge koje sam probao samo par puta poput Wheat King Wit, HelVete, itd.
Uz pivo volim da grickam pistacije, kikiriki, štapiće, perece, girice i obične čipseve (bez random ukusa).
Da ne dužim previše, znate šta vam je činiti.
Ovde možemo raspravljati o omiljenom pivu i svemu što ide pride.
Što se mene tiče, volem pšenično i lagere. IPA mi je mrska, ali volim da dam šansu, iako se gotovo uvek razočaram. Volim Erdinger, Hoegarden, Leffe, Franziskaner, Crni Đorđe, Guinness, kao i neke druge koje sam probao samo par puta poput Wheat King Wit, HelVete, itd.
Uz pivo volim da grickam pistacije, kikiriki, štapiće, perece, girice i obične čipseve (bez random ukusa).
Da ne dužim previše, znate šta vam je činiti.

Iskreno, ja to kod sebe nisam primetio, ne pijem baš toliko da mi se to često dešava, pa ne mogu ni da testiram toliko. Ali znam da kada je pivo kvalitetno, recimo u Češkoj kada sam pio, sutradan nikad nismo imali nikakve posledice, gotovo da nije bilo mamurluka.