Sećam se tih igara i grafike za nijansu slabije nego što je ova najnovija igra, a u stvarnosti je to dooosta drugačije 
Spamovao sam ko blesav to kada sam skapirao koliko je ubojito, a prosto za izvodjenje.Moze da bude vrlo laka ako se spamuje onaj udarac kad skocis sa udarcem ko aperkat u kombinaciji sa udarcem nogom u vazduhu, jer tad se animacija ne prekida, jer udaras stalno, gore, pa dole.
Late to the party, ali eto meni se sviđa kako su modernizovali staru pesmaju. Nisu preterali, ali ipak su smeli. I zvuči kul. Naravno, pričamo o ličnim ukusima.Meni onaj ingame deo deluje odlichno. Video je mogao biti bolji, a pesmu nisu morali menjati, ali prezhivetju.
Moze neki AAA 3D beat em up na fazon Fightin' Force-a why not."Teenage Mutant Ninja Turtles are back with a new look and a new movie. Paramount will be launching an extensive new range of action figures and plans to expand further at the back end of the year. Collectors are being served by nostalgic gaming releases including an already launched new retro themed game: Shredder's Revenge. Paramount is also planning a remaster of Konami's the Cowabunga Collection at the end of the year and will launch a brand new original AAA game in 2023."
Malo mi cudno da izbacuju sl godine AAA kornjace a da ih nisu ni najavili ili bilo sta pokazali..mozda je to samo "rekla kazala" fazon