• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC Ratchet & Clank: Rift Apart

Nešto ne verujem da je stvarno moguće da i GT7 dođe na PC.
Ludi su ako ne izbace to, ako bi ta igra bila optimizovana kako treba, pa PC ludaci sa volanima i cirkusima bi odlepili.. Koliko znam sem Asseto Corse ni nema nesto sim voznji na PC-ju. Pre se igrao i neki Rfactor cini mi se.. ima dobrog prostora za GT na PC-ju i te kako

iRacing i dalje suvereno vlada sto se PC racing sim igara tice, AC Competizione je tu kao dobar konkurent. Ostale simulacije su dosta manje zastupljene.

Ako GT7 ikada dodje bice zaragantovan full "always online", nece Polyphony dati da se lako vara u igri. Zbog toga mozda i igra uopste i ne dodje na PC.

pa i forza je uvek online pa ljudi varaju, naćiće oni način u GT7 ako treba.

GTSport je je imao saradnju sa FIA-om oko raznih takmicenja koji kulminiraju u in-person turnirima. Bilo je rasprava da je zbog GTS/GT7 forsiraju always online, da ne ce da se obrukaju kod tih oficijelnih motorsport turnira [koji su bili odgovorni za formiranje karijera par profi vozaca, po toj real life prici je sad snimljen GT film].

Tsushima cak mozda iznenadi i ove godine na PC, a te dve nece pre 2025-2026.

Ne znam da li postoji neka igra sem Demons Souls remake da može samo na PS5 da se igra.

Pa da. A sada ce i Spider-Man 2, takodje ne izlazi na PS4.

Hermen Hulst je sad nedavno rekao da ce PC portovi izlaziti minimum 2 godine posle premijere, tako da ko na PC-u hoce da ceka verovavno ce dobiti sve [ili sigurno vecinu] od 1st party PlayStation igara.

2-3 godine kasnjenja na PC je skroz ok za 1st party. (y)

Hermen Hulst je sad nedavno rekao da ce PC portovi izlaziti minimum 2 godine posle premijere, tako da ko na PC-u hoce da ceka verovavno ce dobiti sve [ili sigurno vecinu] od 1st party PlayStation igara.
Slicno je rekao i Dzim Rajan.

Vrte tu pricu u krug.

Biće komedija ako portali budu radili i na SATA SSD-ovima. 🤣

System requirements:

h3le6v.jpg

a4fi1y.gif

Tu sam. Insomniac developeri su ipak top tier, treba ih pohvaliti za odlican port na Steam Deck nivo hardvera. :D

DF je bio tesitrao igru na below spec SSD-u i radilo je sve OK. Na obicnom HDD-u i sa 8GB ram-a ce sigurno biti primetnijih tranzicija.

Back
Top Bottom