nelex
Well-known member
- Reaction score
- 3,009
Mislim da je napokon došlo vreme da napravimo ovu temu a da ne pišemo svuda razbacano po forumu oovim AI/ML tehnologijama koje se razvijaju a i koje će se pojaviti.
Za početak, evo jedne pesmice o SecretLevelu i alata beatbot, koji može da vam generiše bilo koji lyrics o bilo čemu u bilo kom žanru. Dosta je hit and miss, ali ima svoje momente
beatbot.fm
A što se tiče najnovijih dešavanja iz ovog sveta, predlažem vam da pratite two minutes papers kanal na yt-u. Wren iz Corridora ga prati pa sam video na tviteru i od tad mislim da je ovo skoro pa najbolji način za praćenje cutting edge projekata i stvari iz ovog sveta.
Za početak, evo jedne pesmice o SecretLevelu i alata beatbot, koji može da vam generiše bilo koji lyrics o bilo čemu u bilo kom žanru. Dosta je hit and miss, ali ima svoje momente

Splash - Feel the magic of making music
Splash is creating the world's best AI Music platform. We have developed an AI that can sing, rap, play instruments, and compose and produce original music. We are using this technology to make music creation more accessible than ever before. Splash was established in 2017 and already have a...

A što se tiče najnovijih dešavanja iz ovog sveta, predlažem vam da pratite two minutes papers kanal na yt-u. Wren iz Corridora ga prati pa sam video na tviteru i od tad mislim da je ovo skoro pa najbolji način za praćenje cutting edge projekata i stvari iz ovog sveta.