Presao sam 30-40% igre kada je izasla i samo prestao da igram. Skoro sam nastavio i prilicno mi se svidela igra.
Borbeni sistem je jako dobar (sto je i ocekivano), a svidja mi se i kako su magije i oruzja odradjeni i sto je jako lako respecovati lika i probati drugaciji pristup ako se zakucate kod nekog bossa. Sama igra nije preterano teska kada pohvatate mehanike. Vecina bossova ima neku slabost koja se moze cheesovati, a i saborci dosta mogu da olaksaju igru.
Sto se mana tice - jednolicni nivoi i protivnici, previse loota (hoce li ovaj tim jednom odustati od toga) i bas los ai protivnika. Iako nisam uopste budzio tu granu, bez problema sam se prikradao protivnicima i udarao ih criticalom sa ledja. Cak i tokom borbi jako lose hendluju promenu visine. Bez problema mozes da skocis na kutiju ili kamen, zadas par udaraca, sidjes i ponavljas istu stvar dok protivnik ne umre.
Sto se tehnicke strane tice, dosta manje problema sam imao kada sam ugasio vsync i dlss. Frametime graph izgleda prilicno lose kada se igra sa visokim fps, a ovo je prva igra gde sam imao problema i sa rtss i sa nvidia control panelom. Limitiranje fps resava frametime probleme, ali rotacije kamere izgleda ocajno. Mislim sam da je vrr razlog za ovo, ali i posle gasenja sam imao isti problem. Na kraju sam u igri limitirao fps na 60 i to je ucinilo igru mnogo igrivijom.
Posto mi se igra svidela, kupio sam i season pass i odigrao prvi dlc. Sam dlc nije previse dugacak, moze da se predje za jedan dan.
Posto sam igrao sve glavne i sporedne misije, posle prelaska sam bio nivo 105 i ovo je definitivno previse za dlc1. Kroz vecinu misija sam protrcao bez problema, uz tek nekoliko pogibija. A onda sam naleteo na poslednjeg bossa i tu potrosio mnogo vise vremena. Posle nekoliko pogibija sam probao da ga cheesujem pomocu leda, ali ni to nije upalilo, tako da sam morao da naucim pokrete i pobedim na fer nacin. Osim ovoga u dlc-u postoji i opcioni boss koji je nezgodan.
Svideo mi se novi tip oruzja koji je ubacen, tako da sam to koristio tokom prelaska. Sve u svemu, dlc nije must play, ali kome se svidela main igra, svidece mu se i ovo.
Eh da, ipak nisam sve presao, posto su u jednom o poslednjih patcheva ubacili opcionu misiju gde se boris protiv nekoliko bossova u nizu. Mozda ponovo probam da predjem i to kada izadje dlc2.