• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch Info - hardver, os, softver, news

Kako ide fora sa regionima i Eshop-om ? Koliko cesto se to moze menjati, kupuju ljudi na "argentini" ko na Xbox-u :D

Vidim da se cene bas razlikuju po regionima.

Drugo kako ide share Online pretplate (one sto ima n64 romlje :D) ima neka family fora kako to radi ?

I trece da li bi se punio i dal bi mu bilo OK da se Switch Lite bocne u PC i tako punim (kabal je od moba).

Kako ide fora sa regionima i Eshop-om ? Koliko cesto se to moze menjati, kupuju ljudi na "argentini" ko na Xbox-u :D

Vidim da se cene bas razlikuju po regionima.

Drugo kako ide share Online pretplate (one sto ima n64 romlje :D) ima neka family fora kako to radi ?

I trece da li bi se punio i dal bi mu bilo OK da se Switch Lite bocne u PC i tako punim (kabal je od moba).
Family share je ja mislim do 8 osoba po istoj ceni, ali plaćaš family pack koji je nešto skuplji od single licence. Znači jedna osoba kupi family pack i onda dodaje druge u svoju familiju. Ostali ništa ne plaćaju i to je to :)

Ja delim family pretplatu sa još 7 čoveka, svako se učipi po 1100 dinara jednom u godinu dana za taj skuplji paket.

Kažu da switch koristi čudne neke voltaže, masa switcheva je bila spaljena na 3rd party dockovima kadnje Nintendo izbacio nekakav update. That being said, sumnjam da može da mu se nešto desi dok se puni u sleep modu na čemu god.

Ja stalno menjam lokaciju loveci najjeftiniju cenu, ali pojma nemam kako se kupuje u južnoj Americi. Uspeo sam da kupim nešto u Meksiku :D sajt za praćenje cena https://eshop-prices.com/?currency=EUR

@ljubomir
Nema nekih provera IP-a i slicno, cudno mi to za Nintendo da dozvoli :D

@straheenya
Cool. Gde si nasao tu 7dmoricu :D

Ima neko ovde da mu fali "clanova porodice" :D

Region menjas na samoj konzoli ? Znaci moze kolko puta hoces nema neki limit kao kod Xbox-a jedno u 3 meseca il kako je vec ?

@ljubomir

@straheenya

Region menjas na samoj konzoli ? Znaci moze kolko puta hoces nema neki limit kao kod Xbox-a jedno u 3 meseca il kako je vec ?
Emuliraj brt, ne bacaj pare, znas kako ce ispasti :D

@ljubomir

@straheenya

Pa tehnički mi nemamo naš store, tako da ne mogu baš da te maltretiraju što ne kupuješ sa zvanično tvoje prodavnice. Ima na onom sajtu tačno uputstvo kako se menja prodavnica, ja sam to uvek radio sa računara. Menjao i više puta u toku istog dana.

Oni već imali razrađenu šemu, igrom slučaja je neko ispao pa sam ja upao ko osmi. Možda da se ostavi objava u male oglase, verujem da bi se vremenom skupili ljudi.

Emuliraj brt, ne bacaj pare, znas kako ce ispasti :D
Nemogu na klonji da emuliram :D
ne moze to da se odvrati miki, znas kako to ide kad udari krv hajpa u mozak :D
Jbg prerano sam prodao Switch lol Plus Lite mi je dosta udobniji jbg par meseci da se izdovoljim :D
Spisak najboljih igara je spreman.
Heh za PC sam skino jedno 3-4 igre sa liste, a dodao 5 u zadnjih godinu dana :D

@ljubomir

@straheenya

Meni su članovi familije u Srbiji, Finskoj, Danskoj. A radilo mi je i kada sam bio u USA.

@ljubomir

@straheenya

@Xelios26 trazi porodicu vec sedmicama :D Inace ja sam od nedavno clan "porodice" najveceg expansion pack paketa. Interesantni su mi GB advance naslovi koje planiram ,jel te, da igram iskljucivo u handheld modu. Prava stvar bi bila da ubace GC naslove, e to bi bilo bomba. Inace u cetvratrak izlazi Wave 4 booster za Mario Cart 8 Deluxe. Bice dodati novi gradovi- Singapur, Bankok, Amsterdam .. :D

Back
Top Bottom