• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Need for Speed Unbound

Uzeo juce na steam posto se ova ea play verzija raspadala, pa danas malo poceo igrati. Jako mi se cudno ponasa auto, igram forzu, pa mi ovo skroz drugaciji trip :D

Evo par SS, ume lepo da izgleda igra, drugi SS je malo cacnut u anselu.

HXQh4S1.png

X5hGDyG.png

najgore od svega, što kada ga uzme napravi pogrebno vozilo on njega, neki premium wide-body

jbt, ne može da se ode na trku do trke od policije, ko god da je ovo smislio i rekao da je ovo zabavno treba streljati. policija u MW2005 je bila vrhunac, ovde mi ubija i poslednju želju za igranjem, 2helija non-stop, džipovi, uvek po dva-tri, trade paint uzima 80% HP-a, ne može da se spusti heat jer policija magično zna da si ti kada promeniš vozilo, vidi te i ako nisi u polju/ravni sa njima.

svakako može da im se utekne, ali čemu ako se udalji od mesta gde je trka, a naravno u krugu od par km oko igrača ima bar 3-4 patrole koje se teleportuju. čimi mi se da svaka različita pumpa je u prošlim igrama popravljala kola, sada ima cooldown (mda bio je oraničen brih popravki).

jbt, ne može da se ode na trku do trke od policije, ko god da je ovo smislio i rekao da je ovo zabavno treba streljati. policija u MW2005 je bila vrhunac, ovde mi ubija i poslednju želju za igranjem, 2helija non-stop, džipovi, uvek po dva-tri, trade paint uzima 80% HP-a, ne može da se spusti heat jer policija magično zna da si ti kada promeniš vozilo, vidi te i ako nisi u polju/ravni sa njima.

svakako može da im se utekne, ali čemu ako se udalji od mesta gde je trka, a naravno u krugu od par km oko igrača ima bar 3-4 patrole koje se teleportuju. čimi mi se da svaka različita pumpa je u prošlim igrama popravljala kola, sada ima cooldown (mda bio je oraničen brih popravki).
Možeš uvek leave game, pa continue kad te smara murija. Shin mi reče za to. Mene više smara sto vožnja i skripte nisu napredovali od 2005e 😀 zato igram lagano, u par dana pomalo odvozam inače bi batalio.

Aj sto radi na putu do trke (sto je takođe korisno), već sto radi i posle trke.

Budite samo oprezni u poslednjoj nedelji. Neću da vam spoilujem, ali budite sigurni da imate po automobil za svaku klasu plus dovoljno novca na kraju te nedelje.
Ja nisam pratio šta mi je igra govorila i upao sam u odvratan grind.

Zavrsio prvu nedelju, murija pravi pakao kad je heat 5, koliko god da mozes leave, opet smaranje. Nekad po 10 puta resetujem da bih dosao do odredista :D Dobio sam par automobila, pa je sad lakse pokriti vise klasa i zaraditi vise para, ali je jako monotono, sve trke su iste prakticno :/

AsSu1b9.jpg

Ostalo mi jos 2 nedelje da zavrsim :D Mogao bih se iscimati da odigram do kraja, mada me uopste ne vuce :D
Zabavnije mi bilo da pravim screenshotove nego da vozim :D

Zavrsih ovo, imao sam velika ocekivanja i zelju da mi bude jako dobra igra, ali sam se razocarao :D Nisam igrao mnogo nfs igara posle carbona tamo, krenuli su mi u nekom drugom smeru koji mi ocigledno ne odgovara.

Zavrsio sam sve 4 nedelje, nekako mi tek u cetvrtoj krenulo biti zabavno kako je nfs umeo biti, ali nekako prekasno i nedovoljno.

Prica je krindz i dosadna, trke jednolicne i nema ih mnogo. Staze uglavnom iste, iako je grad dovoljno veliki da bude sarenoliko, uglavnom se za svaki tip trke voze skoro pa iste staze stalno. Od tipova trka postoje samo 3 u sustini, redovna jurnjava, drift i neki score colleciton momenat kroz trku, pri tom drifta ima ultra malo.

Mapa je relativno velika i ima ponekih collectables stvarcica, sprejevi i slicno koje se kao skupljaju, obaraju brzine... U sustini imam utisak da je ovaj NFS jako zeleo da bude Forza. Ima taj koncept open worlda i slican nacin fukcionisanja, samo za mene mnogo manje zabavno.

Ko voli nove nfs igra, kontam da ce mu ova biti kul, nekako mi ne deluje da je za stare fanove serijala.

Back
Top Bottom