• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Serije (2023)

s_hyperion

"savant za igre"
Co-founder
Reaction score
5,245
tvshow.png

Bindžujemo jako i u 2023.

Velike i popularne serije za ovu godinu:

Last of Us
Succession, 4. sezona
Mandalorian, 3. sezona
Witcher, 3. sezona
Barry, 4. sezona
True Detective, 4. sezona

I mnoge druge!

Banner by @Spidey 😎

Last edited:
Gledam ovu seriju Reservation Dogs, na sredini druge sezone sam i moram da kažem da sam više očekivao. Nije loša, ali koliko sam čitao da je hvale ljudi, mislio sam da će biti ko zna šta - ne znam ni ja zašto sam imao takva očekivanja.

Vidi se uticaj Atlante, igraju se sa formom tv serija i neke epizode mnogo podsećaju na random encountere sa čudnim likovima iz Atlante, ali sve je urađeno sa filterom ovog settinga (Indigenous American) tako da deluje originalno. Policajac koji je ovde komičan lik igra u Dark Winds mnogo ozbiljnog lika i to mi je mnogo smešno, kako nemaju toliko likova i morali su da type castuju ovog.

Šta ja znam, fino je što postoji ovakvo nešto, treba se istražiti sve šta može, a Indigenous American setting je meni cool. Samo što potrebno je mnogo kvalitetnije pisanje da bi ovo postalo nešto više od gimmick serije. Produkcija, režija i sve ostalo je na mestu.

Edit*
Happy Valley je krenuo baš dobro, jedva čekam narednu epizodu :love:

Mythic Quest je nastavio da bude prosečna serija, možda čak ispod proseka na momente, ali onda su se pojavile poslednje 2 3 epizode i podigle sve na jedan viši nivo. Od komedije, postala je ozbiljna drama i napokon se videlo kakvi su neki likovi. I u suštini ta fora, da komedija serija ima neke vrlo ozbiljne epizode krajem sezone, to mi se dosta sviđa, ne znam da li su oni to izmislili ali podržavam, samo neka nastave. I samo zbog toga nastaviću da gledam. 80% epizoda je, makar meni, pravljeno za osnovce gejmere, ali kada naiđu ove ozbiljnije epizode, vredi svakog uloženog minuta.

His Dark Materials je, po meni, imao očajnu završnu sezonu. Bukvalno sam jedva odgledao i samo sam se pitao "a zašto je ovo ovako, a zašto ovo ovako?". Čitao sam subreddit i video da su ljudi oduševljeni poslednjom epizodom, koja je meni bljak, tako da možda nisam kompetentan da pričam ovoj seriji kada ne znam originalni materijal.

Last edited:
Mythic Quest je imao po jednu odličnu epizodu u prve dve sezone, ali u trećoj su podbacili (to je valjda ona kako je Popi počela da programira i na kraju upoznala Iana?) ali po meni nije ni prići onim prethodnim.
Odličan je bio onaj Covid specijal ako nisi gledao overi i to.

Mythic Quest je imao po jednu odličnu epizodu u prve dve sezone, ali u trećoj su podbacili (to je valjda ona kako je Popi počela da programira i na kraju upoznala Iana?) ali po meni nije ni prići onim prethodnim.
Odličan je bio onaj Covid specijal ako nisi gledao overi i to.

Mislio sam pre svega na
Epizodu koja odstupa od norme, a to je u ovoj sezoni odrastanje Popi i Ianovo. Meni je bila skroz OK.
I mislio sam na epizodu normalnu kada Popi i Ian imaju konfrontaciju, na onom krovu. Bilo je baš zanimljivo videti ih da razgovaraju a da nije komični dijalog u prvom planu.

Mislio sam pre svega na
Epizodu koja odstupa od norme, a to je u ovoj sezoni odrastanje Popi i Ianovo. Meni je bila skroz OK.
I mislio sam na epizodu normalnu kada Popi i Ian imaju konfrontaciju, na onom krovu. Bilo je baš zanimljivo videti ih da razgovaraju a da nije komični dijalog u prvom planu.
Da, to je ta. Iskreno mnogo sam više očekivao. One iz prethodnih sezona su bile fantastične.

Mislio sam da ne kucam al ukratko apel da se zaobilazi Kopenhagen Kauboj.

Za Fanove Refna, gde sam ja bio u prvim redovima do skoro - da, ima tu elemenata mnogih njegovih Filmova pa i one zadnje polupane serije al sve je to spojeno u ništa i potpuni besmisao.

Ne mogu baš da kažem da Refn ikoga pravi sad budalom, jer će svako normalan odmah da zaključi sa čime ima posla i nema tu do kraja nikakvog iznenadjenja, preokreta koji će promeniti stvar.

Takodje sporiji tempo, meditacije, statičnost apsolutno nisu problem, imaju ih mnogi filmovi pa su i remek dela nekad. Ovo je glupost od početka do kraja, Refn to zna prvi ofc pa je pokušao da ga upakuje maksimalno i to prikrije izgleda lepo ali i od toga slaba vajda.

Možda ljudima koji nisu pre gledali njegove filmove, odredjene stvari budu zabavne kao što su srbi medju glavnim akterima, i brojni drugi bizarni karakteri i sitacije pa ih to odvuče da čekiraju njegove starije radove. To je jedina dobra stvar koju vidim.-

Nadam se da će spakovati sledeće neki film jer sa ovim serijama samo kopa svoj kanal iz kojeg možda više i ne bude izlaza....

jel gledao neko taj abbott elementary? na traileru ne deluje tako tragično...

Brate Jenna Ortega je pokidala Sredu,de bre ova da dobije glavnu nagradu za glumicu

Back
Top Bottom