Köhntarkösz
Well-known member
I don't get it... dva sticka pored motion kotrola? I ovo dva dugmeta levo dva desno je blasfemija 

Čim izađe za SwitchDosadan sam, ali igrajte The Witness-a!
I nikako tutorial!

uh, koliko god da sam bio opsednut Braidom, Witness mi nije legao. nemam zivce za puzzle igre pa ne mogu nikada da nateram mozak da razmislja u smeru u kome je developer zamislio. pokrio samo nekoliko prvih puzzli i batalio. nisam siguran ni cak da sam istrajao, da bih dobio zadovoljavajucu nagradu u vidu price na kraju igre. ako je uopste i imaJa sam prezadovoljan igrom. Bukvalno me je igra naučila da prespavam (sleep over it). Rešavam nešto sat vremena noću, ispizdim, odem da spavam. Probudim se, upalim, levo desno gore desno gore gotovo.
Pa priče... baš i nema. Više su to filozofski traktati o smislu života, kroz audio zapise i video fajlove (u opet ... tajnoj sobi)da bih dobio zadovoljavajucu nagradu u vidu price na kraju igre. ako je uopste i ima
Si svestan da Index i Quest kontroleri imaju analogne stickove? I dalje je potreban pun set kontrola za mnoge igre.I don't get it... dva sticka pored motion kotrola?
Kazu da je fantasticna u VR-u, nisam isprobao.Mene zanima Subnautica
Igrao sam na launchu i vijao samo centralne puzzle-ove da vidim priblizno kraj "kampanje" radi pisanja opisa. Zaista unikatna puzzle igra, toliko dobrih ideja i odlicno okruzenje za istrazivanje.Ja sam prezadovoljan igrom.
IMO, mala sansa krajem ove, verovatnije tokom sledece godine.Lepo. Samo da ne cekaju previse sa next gen vr.
Pretpostavio sam, ali sam ocekivao neki kontinuitet u odnosu na PS move.Si svestan da Index i Quest kontroleri imaju analogne stickove? I dalje je potreban pun set kontrola za mnoge igre.
Jade je OK, dobra je za pravljenje timova [zaposlila je bukvalno preko hiljadu developera u zadnjoj deceniji], mada mogla bi vec jednom da se smiri.

Изгледа да мање више функционише само у co-op. Играо сам DA1 прошле године у режиму за једног играча и било је испразно искуство, био сам разочаран.Dark Alliance serijal i Champions of Norrath je bio nas ''Diablo 2 fix'' u to vreme, burazer i ja smo se otkidali od igranja.![]()
Da ostane duze u nekom timu, i najzad krene da izbacuje igre. U EA Motive su izdali samo BF2 SP kampanju [i posle njenog odlaska SW Squadrons], a novi IP na kojem su raidli ~5 godina nije izasao, mozda je i otkazan.Sta ti znaci “da se smiri”?![]()
Изгледа да мање више функционише само у co-op. Играо сам DA1 прошле године у режиму за једног играча и било је испразно искуство, био сам разочаран.
Da ostane duze u nekom timu, i najzad krene da izbacuje igre. U EA Motive su izdali samo BF2 SP kampanju [i posle njenog odlaska SW Squadrons], a novi IP na kojem su raidli ~5 godina nije izasao, mozda je i otkazan.
Kakva drama.PS4 Clock Battery Death Will Kill Your Ability to Play Games: Report
"If your PS4 clock battery dies, all your games die."
![]()
Sony Doesn't Want You to Play PS4 Games When Its Servers Shut Down
"If your PS4 clock battery dies, all your games die."in.ign.com