I sa PS3 je isti slučaj."If your PS4 clock battery dies, all your games die."
![]()
Sony Doesn't Want You to Play PS4 Games When Its Servers Shut Down
"If your PS4 clock battery dies, all your games die."in.ign.com

barem su na PS5 resili problem, ssd ce crci mnogo pre baterije.I sa PS3 je isti slučaj.
Gospoda iz Nintenda napravili da se baterija na Wii(U) mijenja doslovno za manje od minute, dok na plejstejšnu moraš rastaviti komplet konzolu minus heatsink.![]()

Ostaje da se vidi da li će se potencijalno moći riješiti kao na PS3 sa 12GB flash memorije ubacivanjem eksternog diska. U protivnom ih čeka PS3 Fat scenarij za koju godinu.ssd ce crci mnogo pre baterije

Po ovom sto si napisao, ne razumem kako to moze da radi, ako server zahteva id konzole na koji aktivira/downloaduje igru?![]()
Rumor: PS4/PS5 and Xbox X/S unlimited activation trick to be revealed this week? - Wololo.net
Scene Veteran Zecoxao has shared some announcement about an upcoming release to perform “unlimited activation” of a single account on PS4/PS5, and “unlimited home” for XBox X/S. how stupid it could be that both...wololo.net
Navodno ce danas biti objavljen eksploit za paljenje neogranicenog broja activated/home PS4/PS5/SeriesXS konzola. Ajd da vidimo i to cudo, ili ce odloziti najavu par dana do 1. aprila![]()
Pa zar nije vec ovako?Server se kontaktira valjda samo kod same aktivacije, posle konzola moze da bude offline. Mozda ce eksploit dozvoliti da se napravi neogranicen broj offline konzola koje ce imati aktiviran jedan isti nalog.
Bice ovo bitno Brazilcima i slicnim jungle trzistima.
Čekaj čekaj zašto misliš da nije istina?Kakva drama.
Cak i da je sve istina... Sony i dalje moze da ukine dobijanje novih trofeja i/li promeni nesto drugo, a da igre i dalje budu playable.
Sony Doesn't Want You to Play PS4 Games When Its Servers Shut DownČekaj čekaj zašto misliš da nije istina?
Drugo, Sony može to da promeni, ali do sad nisu. Ne bih se uzdao u to da će biti velikodušni u trenutku gašenja ps4 storea. A bez fixa ne rade ni digitalne ni fizičke igre. Svakoga ko misli da se konzoli online servis neće ugasiti želim na podsetim na Xbox Live za og xbox, DSi shop, Nintendo Wifi Connection, WiiShop channel, PSP online store.
Iskreno se nadam na će patchovati ovu glupost da barem fizičke igre mogu da se igraju, ali dok to ne urade od mene nemaju free pass.
Awww, kako dražesno i altruistično.Scene members apparently decided to reveal the technique as a way to prevent this and get it patched by Sony.
Ja se i dalje secam WC3 Bete, gde je DH mana burn bio 100/200/300 i imao range "preko pola ekrana".Originalni Destiny, iz prve godine zivota igre, mi je bilo jedno od najboljih online gaming iskustava ikad, ali ta igra je prosla kroz zilion promena [cak i totalna promena toka kampanje i menjanje voiceactora [i njegovih linija] za Ghost-a]. Bukvalno sam samo tada mogao to da odigram.
Ne kontam tu antikonzunersku argumentaciju. Jasno mi je zašto kompanije furaju taj narativ, ali zašto potrošači to podržavaju nikako nije.Sony Doesn't Want You to Play PS4 Games When Its Servers Shut Down
Mislim da Sony bas briga da li ces igrati PS4 igre kad budu ugasili store.
Dokle bude profitabilan ili dokle budu zeleli da odrzavaju imidz dobre kompanije drzace taj store.
A, kad se to neminovno desi... koga ce biti briga?
Cak i da ne racunam PS5, (skoro) sve PS4 igre ce preziveti u nekoj formi.
Razumem skupljanje old school sistema. Ali sistemi, gde izlaze patch-evi (skoro pa) daily... gde moderne igre imaju "sezone" i "only once" in-game events?
Da li zaista ima smisla igrati na starijem HW-u?