• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

moze naravno.
Samo mislim da ipak ne bi trebalo da se uzdamo u njih da li hoce ili nece.
Retardirano je reseno u svakom slucaju.

A ovo oko internog sata, to ce da crkne kad, za dve-tri decenije?

ssd ce crci mnogo pre baterije
Ostaje da se vidi da li će se potencijalno moći riješiti kao na PS3 sa 12GB flash memorije ubacivanjem eksternog diska. U protivnom ih čeka PS3 Fat scenarij za koju godinu.

Navodno ce danas biti objavljen eksploit za paljenje neogranicenog broja activated/home PS4/PS5/SeriesXS konzola. Ajd da vidimo i to cudo, ili ce odloziti najavu par dana do 1. aprila :D

I da je istina, kontam da će to patch-ovati u roku 7 dana i podijeliti na hiljade ban-ova.

9 besplatnih igara iz Play at Home ponude su stigle. Svako ko ima PSN nalog moze da ih doda na svoj account. Za dve nedelje stize i Horizon Zero Dawn.

Navodno ce danas biti objavljen eksploit za paljenje neogranicenog broja activated/home PS4/PS5/SeriesXS konzola. Ajd da vidimo i to cudo, ili ce odloziti najavu par dana do 1. aprila :D
Po ovom sto si napisao, ne razumem kako to moze da radi, ako server zahteva id konzole na koji aktivira/downloaduje igru?

Server se kontaktira valjda samo kod same aktivacije, posle konzola moze da bude offline. Mozda ce eksploit dozvoliti da se napravi neogranicen broj offline konzola koje ce imati aktiviran jedan isti nalog.

Bice ovo bitno Brazilcima i slicnim jungle trzistima.

Server se kontaktira valjda samo kod same aktivacije, posle konzola moze da bude offline. Mozda ce eksploit dozvoliti da se napravi neogranicen broj offline konzola koje ce imati aktiviran jedan isti nalog.

Bice ovo bitno Brazilcima i slicnim jungle trzistima.
Pa zar nije vec ovako?
i zar to nije feature a ne exploit?

ExWhDUmXMAMjw6x

Kakva drama.

Cak i da je sve istina... Sony i dalje moze da ukine dobijanje novih trofeja i/li promeni nesto drugo, a da igre i dalje budu playable.
Čekaj čekaj zašto misliš da nije istina?

Drugo, Sony može to da promeni, ali do sad nisu. Ne bih se uzdao u to da će biti velikodušni u trenutku gašenja ps4 storea. A bez fixa ne rade ni digitalne ni fizičke igre. Svakoga ko misli da se konzoli online servis neće ugasiti želim na podsetim na Xbox Live za og xbox, DSi shop, Nintendo Wifi Connection, WiiShop channel, PSP online store.

Iskreno se nadam na će patchovati ovu glupost da barem fizičke igre mogu da se igraju, ali dok to ne urade od mene nemaju free pass.

Čekaj čekaj zašto misliš da nije istina?

Drugo, Sony može to da promeni, ali do sad nisu. Ne bih se uzdao u to da će biti velikodušni u trenutku gašenja ps4 storea. A bez fixa ne rade ni digitalne ni fizičke igre. Svakoga ko misli da se konzoli online servis neće ugasiti želim na podsetim na Xbox Live za og xbox, DSi shop, Nintendo Wifi Connection, WiiShop channel, PSP online store.

Iskreno se nadam na će patchovati ovu glupost da barem fizičke igre mogu da se igraju, ali dok to ne urade od mene nemaju free pass.
Sony Doesn't Want You to Play PS4 Games When Its Servers Shut Down

Mislim da Sony bas briga da li ces igrati PS4 igre kad budu ugasili store.
Dokle bude profitabilan ili dokle budu zeleli da odrzavaju imidz dobre kompanije drzace taj store.

A, kad se to neminovno desi... koga ce biti briga?
Cak i da ne racunam PS5, (skoro) sve PS4 igre ce preziveti u nekoj formi.

Razumem skupljanje old school sistema. Ali sistemi, gde izlaze patch-evi (skoro pa) daily... gde moderne igre imaju "sezone" i "only once" in-game events?
Da li zaista ima smisla igrati na starijem HW-u?

Originalni Destiny, iz prve godine zivota igre, mi je bilo jedno od najboljih online gaming iskustava ikad, ali ta igra je prosla kroz zilion promena [cak i totalna promena toka kampanje i menjanje voiceactora [i njegovih linija] za Ghost-a]. Bukvalno sam samo tada mogao to da odigram.

Anyhow, unlimited activation se izgleda zasniva samo na remote deactivation servisu koji je vec deo OS-a konzole, cak sam ga i koristio par puta do sada.

Remote deactivation na webu moze da se tradicionalno pali samo jednom u 6 meseci, ali na samoj konzoli moze neograniceno.

Scene members apparently decided to reveal the technique as a way to prevent this and get it patched by Sony.
Awww, kako dražesno i altruistično.

Originalni Destiny, iz prve godine zivota igre, mi je bilo jedno od najboljih online gaming iskustava ikad, ali ta igra je prosla kroz zilion promena [cak i totalna promena toka kampanje i menjanje voiceactora [i njegovih linija] za Ghost-a]. Bukvalno sam samo tada mogao to da odigram.
Ja se i dalje secam WC3 Bete, gde je DH mana burn bio 100/200/300 i imao range "preko pola ekrana".
Ta verzija igre koju smo igrali, nikad ni nije stigla do obicnih korisnika.

To bi jos i mogao da iskopas i igras u LAN-u.

I dalje se secam dana kada smo ja i Nitro uspeli po prvi put da umrezimo prvu WC3 betu. :D

Sony Doesn't Want You to Play PS4 Games When Its Servers Shut Down

Mislim da Sony bas briga da li ces igrati PS4 igre kad budu ugasili store.
Dokle bude profitabilan ili dokle budu zeleli da odrzavaju imidz dobre kompanije drzace taj store.

A, kad se to neminovno desi... koga ce biti briga?
Cak i da ne racunam PS5, (skoro) sve PS4 igre ce preziveti u nekoj formi.

Razumem skupljanje old school sistema. Ali sistemi, gde izlaze patch-evi (skoro pa) daily... gde moderne igre imaju "sezone" i "only once" in-game events?
Da li zaista ima smisla igrati na starijem HW-u?
Ne kontam tu antikonzunersku argumentaciju. Jasno mi je zašto kompanije furaju taj narativ, ali zašto potrošači to podržavaju nikako nije.

Stvarno hoćeš da kažeš da je sasvim ok da igru na disku koju sam kupio na hardveru koji sam takođe kupio, za 10 godina ne mogu da pokrenem? Jel i moju kolekciju PS2 igara treba da predam Sonyju na spaljivanje?

Ne očekujem da drže servere u nedogled online, ali nije ok da mi konzola bude za bacanje kada to urade.

Back
Top Bottom