• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE Switch PC Witcher 3 & Enhanced edition 2015 - 2021

..jel to do youtubeta ili igra radi u nestabilnih 30? ovako izgleda solidno

Da, vreme je za alchemist build. Nisam pri internetu trenutno, jel nema nikakvih proširenja priče, novih questova?

Nikada nisu pominjali nove kvestove, isključivo graphic upgrade, efekte, brža učitavanja itd

kako su ti se svidele knjige garuse?
Tek treću privodim kraju, nadam se da ću do next gen peča stići sve da pročitam.

Poslednja želja mi je odlična. Nekako baš je gejmerski, kao RPG da čitam.
Mač sudbine nešto slabiji u prvoj polovini, ali zadnje dve priče su fantastične. Pustih suzu radosnicu na samom kraju :)
Krv vilenjaka za sad onako, ima svoje momente, ali ima i dosadnjikavih delova. No, Ciri je baš simpatična, pogotovo kad se duri i zapoveda.

Prevod psovki je urenebesan, počeću ljudima da vičem pasja te rđa ne odnela :D

I pohvale za onu slikovnicu enciklopediju što je izdala Čarobna knjiga. Malo škrto na tekstu, ali su ilustracije odlične.
Za sad gledam samo ilustracije za likove da ne bih pročitao neki spojler, pa kad završim sve onda ću da isčitam.

Veoma solidan upgrade, ima i vise nego sto sam mislio da ce biti. Dosta quality of life poboljsanja.

Nikada nisu pominjali nove kvestove, isključivo graphic upgrade, efekte, brža učitavanja itd
Nema novog contenta, osim questa da se nabave dijagrami za Netflix opremu gde su i pozvali stare voiceactore da dosnime materijal.

Nema novog contenta, osim questa da se nabave dijagrami za Netflix opremu gde su i pozvali stare voiceactore da dosnime materijal.

Meni je i to mnogo bolje nego ništa, barem i tako neki novi polu quest da postoji.

Ali bi generalno prava stvar bila da su ubacili 1-2 nova side questa koji ne moraju da budu veliki, lepše bi se zaokružila cela priča oko next gen verzije.

Nema potrebe da divljaju sa W3 kada trenutno prave remaster keca i tri nova nastavka.

Inace, fino izgleda nova trava i poboljsan LOD za udaljene objekte.

Pa ne kažem da treba da divljaju - realno novi questovi ne bi povećali prodaju. Ali ja bih vise uživao znajući da su dodali malo contenta. Nije sve u grafici (a igrao sam po 100-150h i na high end pc-u i na switchu).

Ja svakako necu igrati dok ne upgradeujem 1080Ti. A posto Toussant nisam takao, definitivno mi ne smeta sto nisu ubacili jos contenta. :D

Engine, Technology, and Asset Enhancements
- Ray Tracing, including Ray Traced Global Illumination and Ray Traced Ambient Occlusions
- FSR 2 and DLSS 3
- Dynamic resolution scaling
- Screen space reflections still used for water, improved and expanded to other materials
- Higher quality textures (courtesy of HD Reworked modification)
- Higher foliage density and rendering distance
- Higher level of detail scaling
- Higher quality environmental meshes (eg: cobblestone in Novigrad now 3D, not a normal map)
- Improved asset streaming
- Further draw distance (eg: rendering of smoke from distant villages)
- New weather conditions
- Reduced stutter in cutscenes
- Bug fixes
- Ultra+ setting tools for PC (not presets, but a set features to tinker with to extend rendering distance, background character detail, assets, LOD, etc further)

Console Specifics
- 30fps Ray Tracing Quality mode, 60fps Performance mode
- Ray Traced Global Illumination and Ambient Occlusions used in Quality mode
- FSR 2 and dynamic resolution scaling used to maintain target framreates
- PlayStation 5 haptics and adaptive triggers used for sword impacts, spell casting, etc

Gameplay and Features
- Photo mode
- New optional camera, closer and to the side (can be toggled and set for different states, eg exploring, combat, riding, etc)
- Quick casting of signs by holding shoulder button and pressing assigned buttons, to prevent having to go through radial menu
- Map filters to remove clutter, such as points of interest and Skellige caches, for cleaner presentation
- New control options, such as enabling Geralt's spring via control stick tilt, not a button
- Hybrid/dynamic hud and minimap options, such as hiding quest markers in general gameplay, viewed when tapping focus mode
- Subtitle scaling
- Quest fixes
- Cutscene pausing
- Chinese (simplified) dubbing, fully voiced
- Improvements to other languages
- New short quest with returning actors (eg: Geralt) for Netflix content, to unlock Geralt's armour and swords from Season 1 and Season 2
- New optional outfits for Dandelion and Nilfgaard armour, togglable via menu
- Cross saves between platforms (eg: take old save from PC, buy game on PS5, import and continue save from there)
- Additional 'surprises', quality of life features, mod integration, etc

Back
Top Bottom