• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Koje konzole posedujete?

Koje konzole posedujete?

• Total voters
    30

vetar

Well-known member
Reaction score
2,322
Bilo bi zanimljivo videti koje konzole ljudi poseduju na forumu pogotovo što većina ljudi ovde poseduje više konzola.

Da ne bi bilo da se samo glasa, ne bi bilo loše da se navedu konzole u posedu, koja se konzola najviše koristi a koja najmanje, kako smo generalno zadovoljni konzolama koje posedujemo, dali planiramo da uskoro kupimo neku novu ili se otarasimo neke trenutne.

Bilo bi dobro da ova tema bude fokusirana na trenutno aktivne konzole (za koje još izlaze igre) a ne i za retro konzole.
Možda može da se otvori i poseban Poll i tema za retro konzole.

Last edited:
Imam Series S, PS4 Slim i Nintendo Switch.

Najviše koristim Series S koji mi je odličan ali koji planiram da menjam za Series X sad kad sam skapirao da mogu da napravim dovljno prostora u spavaćoj sobi :)
Nintendo Switch sam poslednji put koristio kad je izašao Forgotten Land (mada ga klinac igra skoro redovno),
dok sam PS4 koristio skoro dok sam prelazio Elden Ring, pre toga isto sam imao pauze od po par meseci kad ga nisam palio.

Samo dobri stari OG Mega Drive. Ukljucim dvaput godisnje, reda radi

aacdvz.jpg

Uh sad nesto razmisljam da li mogu da se setim na prvu sta sve imam od konzola.
Od novijih imam PS4 Pro i PS4 slim. U planu je i PS5 mozda za 15 dana a mozda za 2 godine cekam nesto a ni sam ne znam sta. Verovatno neku next gen onli igru koja ce mi se bas svideti. Isto tako moze mi se desiti i inpulsivna kupovina Switcha vec sam par puta bio na ivici kupovine ali eto jos nisam uzeo.

Sto se sice retro konzola moracu da ih poredjam hronoloski da neku ne bih preskocio. Samo da napomenem da je velika vecina tih konzola kupljena nova kada su bile aktuelne ja sam prvi i jedini vlasnik.
GB, NES, SMD2, PS1, PS2 3komada, GBA, NDS, Xbox, Xbox360, PSP, Wii, PS3.
Bilo je tu jos par konzola koje sam dugo posedovao i koje sam nekome poklonio. Ali posto nisu vise u mom posedu necu ih nabrajati. Zanimljivost je da nikada nisam prodao ni jednu kobzolu.

Nintendo
Kućne konzole
Wii, Wii U, Switch

Ručne konzole
GBP, GBC, GBA, GBA SP, DS, DS Lite, DSi, DSi XL, 3DS, 3DS XL, 2DS, New 2DS, New 3DS XL

Sony
Kućne konzole
PS1, PSOne, PS2, PS2 Slim, PS3 Slim, PS4 Pro, PS5

Ručne konzole
PSP 1000, PSP 2000, PSP 3000, Vita

Microsoft
Kućne konzole

Xbox Classic, Xbox 360 Slim, Xbox One X

Ručne konzole
Jednog dana

Trenutno sam u fazi kada ne igram ništa. Uključim povremeno One X, kupim neke igre koje su na akciji i ugasim konzolu. Switch sam pre neki mesec zamenio (uzeo Fortnite verziju, delovala mi je interesantno), ali ga nisam ni igrao od tada.

A voleo bih da nabavim SNES i Sega Mega Drive za svoju kolekciju.

Najveća šansa je da prodam Wii U i Switch u narednom periodu. Mada nisam još uvek rešio.

SNES, N64, GAME CUBE, WII,

GBC (moj stari čuvam ga samo ne koristi se), GBA SP

PS2 mada ne čita PSX to me mrači, PS4, PS3 mi YOLD

Sega Saturn

Najviše igram PS4 i N64. Igrao bi SNES više al nemam puno igara pa zato

Od mini konzola PSX Mini i SNES Classic, igram ih često. Najviše Inteligent Cube i DKC smiruje me

Msm da je to to, izbačeni iz kolekcije Drimkast i Master System da ne bi pucao pare na kolekciju za te konzole jbg vuklo me. Iz Istih razloga ne smem da uzimam Mega Drive

Skupljam ponekad Sega CD i NES igre ali nemam te konzole to volim da imam samo.

Last edited:
Mislio sam da ova tema bude vezana za aktuelne konzole (za one za koje još uvek izlaze igre), a vidim da dosta ljudi navodi i retro konzole koje poseduju. :)
Možda otvoriti posebnu temu i Poll za retro konzole!?

Što se tiče retro konzola, imam GB, GBA, DS Lite, DSi, PSP, NES, SNES, N64, GC, Wii, Wii U, Sega Master, SMD2, PS1, PS2.
Inače retko kad upalim neku od njih, povremeno čisto pogledam da se podsetim šta imam u posedu. :D

Od novijih sam naveo Series S, PS4 Slim i Switch.

Last edited:
Samo base PS4 i hakovani Switch. PS4 se igrao dosta do ove godine, ali slabije otkad sam uzeo laptop sa pristojnom grafičkom, sad uglavnom služi za Gran Turismo 7. Switch nisam upalio sigurno više od godinu dana.

Back
Top Bottom