• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Koje konzole posedujete?

Koje konzole posedujete?

• Total voters
    30
I ja ps5 I switch x2, ne računajući retro.

Uzeo sam can I legit switch misleći da cu se igrati više ako platim, ako ništa od toga.
Razmišljam da prodam oba I legit i hakovan.

Na Ps5 igram uvek jednu igru, pa po završetku prelazim na novu.

Series S, PS5, Switch.

Trenutno igram Deathloop (po treci put, 2x odustao, konacno ce da klikne, mnogo uvrnuta igra) na Xboxu i Metroid Dread na Switchu.

Sta cekas?

Code:
https://novi.kupujemprodajem.com/konzole-i-igre/nintendo/nintendo-virtual-boy-konzola/oglas/142134759?filterId=2015236421

Od konzola sa spiska imam: PS5 (Disc) i Switch Lite. PS4 (fat) sam nedavno prodao, a planiram kupovinu XSX-a.

Od stari(ji)h konzola imam:
  • Sony: PS1, PS2 (fat i slim), PS3 (slim)
  • MS: OG Xbox / 3x Xbox 360 - dva Jasper-a, jedan sa RGH-om, drugi MW2 LE i treći Halo 3 LE (Falcon)
  • Nintendo: 4x N64 (dva PAL i dva NTSC, jedan PAL je Smoke Black verzija), GameCube (sa GB Player-om), Wii, Wii U
  • Sega: Mega Drive (JPN Model 1), Dreamcast

Od handheld-a:
  • Sony: 2x PSP (2000 i 3000), Vita (oled)
  • Nintendo: DMG Game Boy, GB Pocket, GBA, GBA SP (AGS-101), DS, DS Lite, DSi, DSi XL, 2DS, 3DS
  • Sega: Game Gear

Nakon uzorka od 25 glasa, zanimljivo je da niko ne poseduje Xbox One i samo jedan član poseduje Xbox One X konzolu,
takođe PS5, PS4/PS4Pro i Switch su ubedljivo najzastupljeniji, što nije toliko iznenađenje za PS5/PS4 ali jeste za Switch.

xbox one sam imao pa prodao kad sam presao sve ekskuzive (dok je jos xbox imao ekslkuzive), ps4 pro sam prodao misleci da cu uzeti ps5...ali ga nisam uzeo tako da je to bio manji zajeb. nije mi krivo sto sam ih prodao jer nisam nesto evotivno vezan za njih, ne vezu me neka secanja. od starih konzola ne prodajem nista, bilo mi je krivo kad sam prodao moj prvi ps1 ali sam i njega uspeo da povratim.

Back
Top Bottom