• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

Neka strategija koja ima veze s Mech Warrior? :D Pojma nemam, ima nekakav ruski vajb taj screenshot.
Није везана за MW али за ову другу претпоставку, браво! Јесте, руска је игра. Значи иновативна руска стратегија... хммм, која би могла бити? :)
Edit: Ево га Omega погоди!

Добре претпоставке, све сам их играо али нису. Није ни Total Annihilation.
Иначе, радило се о врло иновативној стратегији својевремено, са концептом који није копиран после, колико ми је познато.

U tom periodu jedino što mi je bilo inovativno je prvo Battlezone, a posle Sacrifice. Sve ostalo je bila varijacija na temu u RTS žanru.

U tom periodu jedino što mi je bilo inovativno je prvo Battlezone, a posle Sacrifice. Sve ostalo je bila varijacija na temu u RTS žanru.
То су ипак игре из 2000-те, BZ можда и година раније, ово је из 2005-е. Играо сам Perimeter и одудара дефинитивно од стандарда. Impossible Creatures из 2003 је исто била иновативна са јединицама.

Статистика за сада:
grunt 2
cipak 1
nezaborav 4
omega 1
twister 2
sqall 1

guess.gif

Malo je teze nadam se :)hqdefault~01.jpg

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Da je bilo koja druga slika iz igre tesko da bih se setio. Posto mi svi ti stari fliperi izgledaju isto. Pomoglo je i to sto igru nisam igrao na NES-u vec dosta kasnije na emulatoru.
Pinball Quest

Da je bilo koja druga slika iz igre tesko da bih se setio. Posto mi svi ti stari fliperi izgledaju isto. Pomoglo je i to sto igru nisam igrao na NES-u vec dosta kasnije na emulatoru.
Pinball Quest
Josh vidim da mi je JAKO poznato, uveren sam da sam igrao, ali nisam se mogao setiti. Svaka chast!

Back
Top Bottom