• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

Sto je najgore ja sam vecinu igrao ali se nisam setio ni jedne. Za Xenosagu sam bio u fazonu jbt kako ovo nisam prepoznao. Evo i ovu poslednju sam gotovo sigurno igrao ali tesko da cu se setiti koja je.

Јесте, погодио си! Браво, игра је баш мало позната. Прекаљена џеј-ар-пи-џи кука! Стави нешто. :)
Саундрек је иначе радио Јасунори Мицуда.

Rekoh ja da je lako. Nek postavi neko ja sam u guzvi sad ne mogu da bunarim neke teze stvari.

Хах, баш сам нарезао Xenogears таман прије него што ће Cipak поставити слику, какав синхроницитет! И то ону фановски модификовану 2.0 верзију.

То са слике је Azure Dreams. Ако сам случајно промашио онда је Thousand Arms али вјероватније је Azure Dreams.

Metal fatigue? :D

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Thumbs up svima u temi na memoriji, za oko pola ovih nisam ni cuo ali i za ovu drugu polovinu koju sam probao, odigrao ili samo video, nista se nisam setio, evo sad se pitam da li vi imate stvarno dobro pamcenje ili ja imam lose kad mi je sve to izvetrilo iz glave.

Pa uz jrpg igre provedes jako puno sati ostanu ti u secanju, nisu to cod igre od 5h gde vec za 1-2 god ne znas sta si igrao :D

Ja sam isprva mislio da je neka Earth 21X0 ili Ground Control igra, ali nije. I one su mi iskreno zaboravne :D.

Ja sam isprva mislio da je neka Earth 21X0 ili Ground Control igra, ali nije. I one su mi iskreno zaboravne :D.
Добре претпоставке, све сам их играо али нису. Није ни Total Annihilation.
Иначе, радило се о врло иновативној стратегији својевремено, са концептом који није копиран после, колико ми је познато.

Neka strategija koja ima veze s Mech Warrior? :D Pojma nemam, ima nekakav ruski vajb taj screenshot.

Back
Top Bottom