I mi peglamo kart i party najvise.Pa realno Switch mi samo sluzi kad dolazi drustvo.Glavne igre su Mario Kart , Party , Tenis Aces ili kako god se zove i Stick Fight
![]()
Tenis smo par puta, ali nije zaziveo
Videcemo kako ce ici sa fudbalom.
I mi peglamo kart i party najvise.Pa realno Switch mi samo sluzi kad dolazi drustvo.Glavne igre su Mario Kart , Party , Tenis Aces ili kako god se zove i Stick Fight
![]()
Tenis smo par puta, ali nije zaziveo
Videcemo kako ce ici sa fudbalom.I mi peglamo kart i party najvise.Tenis smo par puta, ali nije zaziveo
Videcemo kako ce ici sa fudbalom.
. Samo sto me mrzi da igram Adventure mode da otkljucam nove mape , igramo samo na ovih obicnih 3 sto su otkljucane odmah. Vrv ima neko save unlocker ili nesto tako kao sto sam za Smash otkljucao sve likove. Inache kod nas Smash nije uopste zaziveo , nikom apsolutno nije zabavan.Mi to nismo ni probali nikad. Ne znam ni zasto, odigramo nekad na snes mini street fighter ili dbz/mk na soniju. To zna da bude sprdnja istoUh Tenis je kod nas jedno vreme bio main, kad se malo nauci igra mecevi mogu da traju u nedogled.. Samo sto me mrzi da igram Adventure mode da otkljucam nove mape , igramo samo na ovih obicnih 3 sto su otkljucane odmah. Vrv ima neko save unlocker ili nesto tako kao sto sam za Smash otkljucao sve likove. Inache kod nas Smash nije uopste zaziveo , nikom apsolutno nije zabavan.

@Spidey Igras Aces online?
Mario Kart 8 je maltene sigurna zabava, vidim da niko nije naveo Overcooked, takodje dobra igra za mpDajte preporuke za neke dobre party/mp igre, stavio sam Switch sports naravno mada me smorilo što su izbacili golf koji je bio na Wii.
Dobro to se podrazumeva.Mario Kart 8 je maltene sigurna zabava, vidim da niko nije naveo Overcooked, takodje dobra igra za mp

Jesu. Prvi talas staza je izašao. Drugi talas izlazi sredinom jula.Jesu li krenuli da izbacuju one DLC staze sto su najavili nedavno za Mario Kart 8?