• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Ovaj topik postao utociste za svakog koga mrzi da otvori novu temu za igru :D
Mada realno, meni i jeste logicno da samo najvece igre imaju svoju temu...
Poceo sam da igram Syberia - The World Before, jeste nastavak legende, mada kakav je bio treci deo, sad sam veoma oprezan sta nudi ovaj cetvrti deo, nisam hteo da otvaram temu, jer ovo su samo prvi utisci posle pola sata igranja, ne znam dal cu je duze igrati, ako budem, mozda i otvorim temu kasnije.

Elem, grafika je veoma cista i ostra, dosta je staromodno staticna, poput tipa Bioshok mi pada na pamet, mozda zbog osvetljenja...
Dizajn je jako lep, cela ta umetnicka nota i standardno muzika, sa druge strane kosa je prilepljena, ne pomera se, nije animirana, a animacije pokreta, tipa trcanje su ko da imaju motku u dupetu.
Tokom igre upravljas sa vise likova, zanimljivo ne pocinjes sa Kate Walker.
Kontrole su minimalne, sve se radi sa dva dugmica misa.
Ladan tus, igra ne podrzava ultrawide rezolucije, uvek ispizdim kad ovo zateknem, to znaci da cu morati da je upregnem u 4K na TV-u, valjda ce raditi, trebalo bi, jer imam dobar fps u fhd.
Videcemo sta ce biti, pocetak mi je sasvim ok, za sad me drzi.

Syberia-The-World-Before-Screenshot-2022-05-26-21-36-19-32.png

Nakon Dead Space 2 prebacujemo se na vesele teme :Dipak sam ja fan early 2000’ games. Za sada metacritic - switch 69, X|S 67, PS5 62.

284071965_978646512797742_4863097203803174752_n.jpg

jbt dok su ove vrucine, zahvalan sam sto imam dzojped sa ventilatorom u njemu, da sam presao na bezicni kao sto sam hteo, ne bi se nista naigrao sa znojavim rukama...

to znaci da cu morati da je upregnem u 4K na TV-u, valjda ce raditi, trebalo bi
Oces djavola, imam glorius 20fps u 4k...
Few notes:
Igra ima solidno patetike, nije za depre...
Lokacije se ucitavaju veoma brzo... i u fhd izgleda odlicno.

jbt dok su ove vrucine, zahvalan sam sto imam dzojped sa ventilatorom u njemu, da sam presao na bezicni kao sto sam hteo, ne bi se nista naigrao sa znojavim rukama...

Jok, nije fora u znoju (osim ako imas neki poremecaj nenormalnog znojenja). Fora je u prljavim-masnim rukama. ;)

Nemam problem sa prljavim/masinim rukama, nego nemam klimu i u sobi mi je ko u sauni...

U istoj sam situaciji. Nisam imao problema, noviji jojpadi™ (Xbox One/Series, DualShock 4, DualSense) su zbog materijala i tekstura ionako odlicno prilagodjeni i za to.

Ovaj topik postao utociste za svakog koga mrzi da otvori novu temu za igru :D
Daleko vishe preferiramo otvaranje novih tema. Ovako, za par par dana/nedelja/meseci neko mozhda bude hteo da pricha o novoj Siberiji, a netje natji nishta sem tvog starog posta u jednoj temi.
Kapiram da je okej za neke manje igre.

No, trenutno igram V Rising, pocheo juche, zabavno je. Mozhda chak i otvorim temu :D

Probao ponovo Chaser, ponovo odustao, neiskoriscen potencijal...

Igram sad Singularity, ne podrzava ultrawide, ali se da lako namestiti preko registrija.
Dobro izgleda igra, zanimljiva je, dobra prica, ispeglana, veoma udobna za igranje.
Dosta vuce na Bioshock, i vizuelno i audio i atmosfericno, ma u svakom smislu, Bioshock im je sigurno bio uzor.
Ne mogu da se setim dal sam je igrao u svoje vreme, za sad je ne prepoznajem.

Kasnis za Chaserom jedno 20+ godina.

To je bila top tier triple B igra, sa pricom ako se secam kao iz totalnog opoziva.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odigrao Shantae and the pirates curse na 3ds. Dobra igra ko voli metroidvaniu neka proba. Nije dugacka ima zanimljivih forica i jedna sprdnja na He-Man xd
Kolega po 3ds-u. :)

Ja se navukao na neki Mr Driller: Drill Spirits dsi ware. Odoše mi prsti. Igram na 2ds-u.

Kasnis za Chaserom jedno 20+ godina.
Ne kasnim (rekoh ponovo), igrao sam je vec kad je bila izasla... tad sam dosao skoro do kraja i odustao, a sad mi je jos manja tolerancija, pa je letela posle par sati...

Igram sad Singularity, ne podrzava ultrawide, ali se da lako namestiti preko registrija.
Dobro izgleda igra, zanimljiva je, dobra prica, ispeglana, veoma udobna za igranje.
Dosta vuce na Bioshock, i vizuelno i audio i atmosfericno, ma u svakom smislu, Bioshock im je sigurno bio uzor.
Ne mogu da se setim dal sam je igrao u svoje vreme, za sad je ne prepoznajem.

Predjoh igru na Hard, dobra je, preporuka da se odigra.
Samo je previse laka i posle jakog pocetka i dobre sredine, zanimljivost progresivno opada.
7.5/10

Igrao sam juče Resistance 3 posredstvom PS+ Premium. Iako je loše ostarila vidi se da je odlična igra. Baš bih voleo da vidim neki remake.

Igrao Daggerfall Unity, izdrzao sat ipo i obrisao...

Sad igram Sanitarium, podsetilo me koliko je fenomenalna igra i dan danas ju je zanimljivo igrati.
Vizuali se naravno nisu odrzali, ali brzo se to zaboravi, glasovna gluma je fenomenalna, ne secam se neke igre koja je bas toliko bila dobra u tom segmentu,
muzika isto prati, vrh je, bas doprinosi atmosferi, koja je fenomenalna, izbija iz svake pore ove igre i pravi neverovatnu imerziju.
Zatim prica prati taj visok nivo, dijalozi su fenomenalni, ovo je dostojno Twin Peaks-a i X-Filesa, pa rekao bih cak i bolje.

Dogurao sam do dela gde sam prosli put stigao, kad sam je igrao pre 24 godine, bas sa uzivanjem igram.

Desktop Screenshot 2022.06.18 - 17.37.21.84.png

Ufff, taj deo sa decom je odlichan. Kao Deca Kukuruza, samo bolje. Ima par nivoa koji su mi smetali (onaj astechki), zagonetke umeju biti teshke, ali vredi odigrati igru. Retke su igre poput Sanitarium.

Preshao sam juche Superliminal. Kratka igra, nije mi trebalo vishe od 2-3 sata, ali ima odlichan kraj. Zagonetke su lake, nema mnogo razmishljanja, shto mi nije smetalo preterano.

Back
Top Bottom