• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Metal Gear megathread

Koja vam je omiljena igra u MGS serijalu?

• Total voters
    44
pominje se ali to mi deluje nakaceno, nije ukomponovano u glavnu pricu...jedno je kad vidis lupam ff animaciju a drugo kada procitas o tome random na klupici. o beauty and the beast se ne zna nista sem tih codeca, u tim codecima ne vidim nikakvu poentu posto si ih vec ubio (ili ne), kao hej imali smo nesto napisano i za njih, reda radi. nemam nista sad protiv toga ali imo bolje je to sve bilo uradjeno u kecu i dvojci.

Jasno, to je onda pitanje ukusa. Meni je nekad normalno u igrama da pročitam nešto ili u razgovoru da saznam informaciju. MGS 4 je imao toliko sinematika još da je bilo kratkih filmova o istorijatu B&B jedinice msm da bi bio overkill. Takodje nisam rekao SJAJNI BEKSTORIJI i meni su te njihove pozadinske priče sa ratišta bile tad bzvz al poenta je bila da se zna i njihov istorijat i što su tu.

Again Cobra Unit je WW2 jedinica koja je u igri bila treći plan priče možda i 4. I opet su tu koliko toliko predstavljeni a neki i više naravno Boss i Sorrow pre svega. Foxhound je imao više prostora za svoje teatralno prisustvo jer je tu radnja bila manje razgranata nego u 3.

Svakako je kec najstabilniji narativno jer se najviše ugledao na zapadnjački žanrovski pristup. Od drugog dela ima mnogo više rasplinjavanja, emotivnih momenata (nekome patetičnih), a tek od 4 gde kreće rekapitulacija svega itd tako da kec u odnosu na sve to mora da stoji kao naj kvalitetnija celina ali możda su neki drugi delovi sadržajniji i samim tim važniji

O drugom delu mogu samo da slušam jer sam ga jednon odgledao dok je ortak prelazio i sećam se dosta stvari pojedinačno ali celine i ne baš da sad mogu da merim koliko je dobro DEAD CELL prezentovan u okviru glavne priče, znam da Fortune i Vamp jesu al tu mi je blackout

Last edited:
mgs4 je prenatrpan, tu je trebao da prodje neki period da se vidi sta treba da ostane, sta da se isece, sta ne fukcionise uopste, ovako je sve ugurano...kao film grubi cut od 5 sati, a final cut 3 sata. opet i pred toga mi je bolji od dvojke.

For this video we dug through about 800 retro magazines, sifted through tons of documents, & conducted exclusive interviews with developers. It was a lot of work.

najvise mi se dopada hayterov glas u kecu, dosta slicniji normalnom, sa svakom novijom igrom glas je postajao sve vise over the top (mada i dalje kul).

Voiceover za keca je bio offsource-ovan i KojiPro nije direktno nadgledao taj deo posla. Stavise, na kraju su pizdeli jer je US crew [directed by Kris Zimmerman] adaptirao scenario za zapadno trziste, nisu radili 1:1 prevod. Scenario je preveo Jeremy Blaustein, prosirio je dijaloge, dodao nove termine [on je prvi dodao izraze "CODEC", "OSP" i slicne, koji nisu bili prisutni u japanskom scenariju], i slicno.

Posle ogromnog uspeha keca, Kojima je preuzeo kontrolu nad zapadnom lokalizacijom. Posle MGS US verzije su postale maltene 1:1 u poredjenju sa japanom [to je izvor nezgrapnih recenica za Hayter-a i Kiefer-a].

Ima li kakvih novosti da li će se (i kada) MGS HD kolekcija vratiti na Xbox/PlayStation Store?

MGS igre su povicene iz prodaje jer navodno moraju ponovo da licenciraju neke real-life video snimke koje je Kojima voleo da koristi.

Ko zna sta Konami radi i kakvi su im planovi. Mozda nesto spremaju, a mozda su totalno nesposobni da odrade bilo kakav fix.

Ima li kakvih novosti da li će se (i kada) MGS HD kolekcija vratiti na Xbox/PlayStation Store?

Stavi lokaciju na USA i pojaviće se igra na store-u. Kod mene je još veći apsurd. Iako sam kupio igru, nema je u biblioteci dok god mi je lakacija Argentina, kada stavim location USA, igra se naprasno pojavi u game library.

Povukli su igru sa svih digitalnih platformi u svim regijama zbog problema sa licencama, dok ne vrate jedini način je original za X360 ili validan kod ali to niko ne prodaje nažalost.

Povukli su igru sa svih digitalnih platformi u svim regijama zbog problema sa licencama, dok ne vrate jedini način je original za X360 ili validan kod ali to niko ne prodaje nažalost.

Jel govorimo o igri MGS HD collection za X360? Prošle godine sam igrao dvojku i planirao sam trojku ponovo uskoro

Jel govorimo o igri MGS HD collection za X360? Prošle godine sam igrao dvojku i planirao sam trojku ponovo uskoro
U medjuvremenu je Konami skinuo tu kolekciju sa stora i do dan danas nije vratio nazalost. Tako da jedina mogucnost da se igra trenutno je da je vec posedujes ili da se hakne neka konzola pa da se ubaci torrent verzija ili RPCS3 emulator na PCu.

U medjuvremenu je Konami skinuo tu kolekciju sa stora i do dan danas nije vratio nazalost. Tako da jedina mogucnost da se igra trenutno je da je vec posedujes ili da se hakne neka konzola pa da se ubaci torrent verzija ili RPCS3 emulator na PCu.
ok, ja posedujem digitalnu i kao što sam rekao treba da se prebacim na US region da bi je video u game library i instalirao.

Back
Top Bottom