mozzribo
Kradljivac Zaboravljenih Priča

Dobrodošli. Molim Vas, zatvorite vrata za sobom. *škljoc*
Priznaću, ja sam malo probirljiv što se tiče filmova. Nije da neću pogledati one koje smatram lošim (neki od "najgorih" filmova su mi omiljeni), ali veoma retko ću okarakterisati film kao "kvalitetan" ili "dobar" na dovoljno razina da ga smatram vrednim ponovne pažnje. A kada se radi o jednom od mojih omiljenih žanrova, paradoks je još veći jer retko gledam horore. To je zato jer retko koji smatram hororom kao takvim - a to je da me od njega do srži prerasporedi jeza.
Naravno, ovaj thread je za svačiji ukus. Jer i ovaj gornji opis je samo odraz mog ukusa, a ne stvarnih kvaliteta umetničkih dela. Ko voli žanrove u gore i slasher fazonu, tu smo da pročitamo Vaše misli i utiske. Oni koje fole psihotrilere ili naučno fantastične groze, ovo je prostor. Umetnički, bombastični, trešeraje, komedije, koji god film Vi umete okarakterisati time da ima horor elemente, čeka na razotkrivenje svojih strahovitih sadržaja. Ono gornje sam samo naveo da učinim jasnim o kakvim filmovima ću ja pisati ovde vremenom, te da ih neće - na žalost - biti puno.
Svakako je falio ovakav thread na forumu gikova - sem ako nisam uspeo da nađem prethodnu, u grob zatrpanu inkarnaciju.
Kročite samo, prepručujem, sa oprezom. *gnjec* Nema garancije protiv niti povraćaja iz trajnih trauma.
Izlazna vrata su nestala. Možemo samo napred. A ni ja nisam ja, j̷̧̖͇̟̻̹̬̤͒͛͌̈́͋̈́a̶̧̦̼̬̤̼͆͐̈͂̀̈́ ̶̛̛͙̲͚͖̮̳͈̣͑́͒́̀̀̄̉̈̎̈́̑̅̍̓̾̓̈́̂͋̾̊̈̎̏̕̕͘͝͠s̵̢̨̛͇̜͔̤̮͚̬̬̣̗͓̹̔̌͂̑͑́̓̊̂͛͑́̽̐̀́͂̊̿͛̚̚͘͝͝͝͝a̶̢̢̛̗̻̯̥̟͎̥̯͎̘̣̅̽͋͐̊̽̀̅̈́͘̕͘ͅm̵̧̨̨̛͔͖̩̹͇̤̟̦̪̜͚̬̣̦͇͎͙̫͈̠͌̊̔̌͊̑̚͜ ̴̢̨̨̛̫̤̗͔̱̲̖͈̮̲̼̫̝̜͎̰͈̜̙͔͈̲͓̘̠̤̊̊̓̎͑͋͐̈́̎̇̈̊͋̀̅͌̈̉͂͑̊̑͒͊̚̕͜͠͝͠p̴̢͍̝͔̫̤͇̞̟̺̹̝̠͈̼̗̹̖̗͉̲͚̥̀͆͂̒̀̉̚͜͜ͅͅą̵̛̙̺̰̣̟̼̖͚̮̠̲͔̳̫̽͋̈͒͌͐̾͋͑̽̇͊̍̎͗̈́̿̽̂̑͒̅̒̓̋̽̔͂̃̚̚̚̕̚͝u̷̡̮͎̮͖̼̤͗̍́͆̃̽̃͛͘͘z̷̢̛̭̩̲̘͍̤̰͔͕͇̬͍̫͚̝͎͍̝̺̈͗̈́͗͐̽̐̓̂̽̓͂̀̈́̂̂̉̄̈̊͌̔̄̋̑̊̋̕͝ͅã̵̡̹͕̙̜̿̈́̓̈́͌͌̐͌͑̇̓̉̅͊̊̄̔͐̽̑̓̃̌̋̾̄̀̈̓̃̚͜͝͝͝͝͝ ̵̡̨̡̧̡̛̜̱̫̺̣̪̯̤̠̫̠̻̳͈̮̖̫̘͎̹̭̮͓͈͚̝̱̣́̈́͊̊̑̾̌̑͑̓̚͜͜͜ͅì̴̡̧̛̳͈̰̺͕̳̬̤̮̼̤̭̞̘͎̦̘̞͈̭̂̆̉̽͗͛̊̽̾̅́̾̍̀̀̓̒̀͛̏̂͋͆̈́͊̂̀͗͛͘̚͝z̸̛͎̰̦͚͍̟̳̤̓͂͗̈͋̅̊̐̊̅̂̽̆̊̐̃̚͝ṃ̵̧̡̱̺͍̻̤̻̼̤̱̼͇̹̥̯̠͇͙̠̬̙̟̗̮̋̾́̾̉̊͛́̍͛̈́̌͒́͐̔́͗̆͗̀́͒̈̆̒̌̌̂̊̄̆͑͘̚ȩ̸̜̲̤̻͈̮͔̫̪̯̥̦̬̞̼̘̫̥̥͖͉̹̟̬̙̱͑͆̀̔̋̄͋͠͝͝͝đ̷̛̛̛̘̰̪͔̼̻͇͑͋̃̅̈̇̄̍͊̋̍̈́͊̀͆͆͌͗͐̾͛̃͗̎̔͗̈́́̆̓̒̚͘͝͠͝ư̵̢̧̫̻̰͎̺̘̺̼͚̫̯̭̺̠̘̠͚̱̤̥̺̩̙͇̝̪͖̺̺̞̅̈́́͛̋̈́̓̀͊̃͗͑̃̚͘̕͠ͅ ̸͍͍͖͈̙̺̟͕̳̿͂̉̌͑͗͌͛̀͗̒̑͗̄̃̄̂́̅̈̅̄̕̕ͅo̶̢̡̜̜̤͇̥̦͔͚̩̪͛̾̔̄̋ẗ̴̨̛͎̬͓̝̖͉̹̻͚̮͎̤̦̤̤͍́̓̍̃͂̉̾̊́̍͗̈̈́͝͝͠k̸̛̛̤͖̺̤̗̱̱̫̹̦̰̊̍̊̽̿́͛̃̀́̈͗́̍̀̀́̅͘̚͘͝ͅͅù̸̻͔͕̪̙̻̼̬̭̯͈͓͔͇̹̖̞͋͑̽͗͂͘͘c̶̡̬̥̤̭̰͕͈̜̗͇͗͜ͅͅa̵̧̪̯̰̱̫̦̻̥̪͉̤͔̺̖͍̻̎̽̿͆̇͑́̉̋́̋̆̄̽́ͅj̵̟̊͂̃̇̾̆͌̇̀̆͒͒̅̓̓́͐̈́͑̋̑́͑̚͘͝͝ą̸̨̮̩͚̱̬͕̭͈̝̰͛͊̊̂̇̃̆̃̏̓́̊͆̏̀́͑͒͆̿͌͑͋́̒͋̋̈́̆̀̅̚̚̚͠͠ ̴̡̧̢̢̡̡̛̳̻͇̫̟͙̜͉̣̤̻̭̼̜͍̠̘͉̼̼̙̤͕̙͖͐̎̋͜͝ͅt̴̢̡̢̛̩̹̰̘͙̠̞̙̯̝̞̗̯͇̳̗̱̖̠̠͙̩̖͖̳͍̞̼̮͌̈̏̎̕v̶̦̜̖̤̤̪͚̺͓̩̦͚̭͓̩̭͓̰̦̤̺̭̂̈́̄̎̅͐̊̾͠͝ͅȏ̷̧̜̥̘̰̠͙̭̰̝͔͔̠̈̃͋͑̇͒͊̌̐̃g̵̛͕͕̒͒͑̋́̏̉̋́̔̋͋̎͗̀͑͛́̋̑͌͆͗̆͘͘͝ ̸̛̜̘̣̺̝̫̤̪͇̤͉̪̠̘͍̓̄̒̈́̆͊̔̔̓̐̿͌͐̍͜͠s̴̥̫̗̯̼̤̩̼̩͔͍̲͎̘̤̃̄͋́̐͌͐͋͑̊́̀̀̀̎͒̊͂́̅̇̍̀̌̈́̎̔̆̏̈̐͌̋͐̋̊̆͜͠ͅͅr̵̢̧̬̻͉̥̰͓͎̫̥͈͓̪̺̩̒͊̿̃̂͜c̵̛͙̰̳̼̠̥̯̘͉̯͎̔̇͆̉͊͊̊̊͒̀́͆̄̔̂͌̀̂̓́͗̀̓̂̂́̉̇͘̚͝a̸̛̮̞̬͕̭̿̍́̉̿̂̔̌̄̇̊̐̿̄͛̏̉̌̍̾͌̈̋̋͛̾͒̕̚̚͜͝͝ ̵̢̛̙̹̖̳͎̠̫̠̗̺̫̯̩͎̹͎̭̩̹͕͚̩̮͖̯̗̫̯̫̥͚̙͍̬̓́͌̾̌̅̚͜ͅį̶̨̛̳̼̫̬͚̲͉̜̗̼̘̺̱̾̍̓̌͒͆͊̾̅̊̓̒̽̓̿̑͐͌̈́̚͜ͅͅ ̸̨̡̡̢͖̜̲̲̟̮̣̞̰͇̝̲̯̻̤̞͙̣͔̲̲͓̹̙̹̭̓͛̈́̅ṿ̴̨̡̡̨̛͙̘͖̣̝͈̟̲̫̭̫̠̙͚̳̜͍͓̗̩̤̈́̈̀͆̕ͅr̶̜̤̗͇̲̼͖̱͈̤̹͔͈̞̬̗̗̰̘̙̜̠͒̔̈́̏̔̅̄̑̓̊̃̓͗̔͌̈́̿͂͆̾͆͌͛͗̂́̀̈́̕̚͜͜͝ȩ̷̧̡̛̛̗͚̲͖̰̩͈̣͍̫̩̜̦̞͓̰̝̖̲̼̉͂̄̆̏̄͌͒̓̍̾̍͗͑͋̿͗̓͘͘͘͜͝b̵̨̡̢̛͈̘̯̫̙̺̤̻̪̟̫̮̖̞̣̫͔͓̼̹͈̹̀̾̾̓̇͐̐͂̈́̑͗̿̈́͂̈́̈́͌͑̅̐̐̎̒̚͘͜͜ã̴̧̧̡̡̛͇͍̭̰̲͎̞͓͓͉̺̠̤̖̫͖̻̜͎͔̳̭̙͕̘͕̌͆̉̄̄̾͆̓̾͘̚͜ͅͅm̶̨̧̧̢̛͉̜̠͎̪͓̜͎̙̻̣͍̩̜̗̙͖͚͎͇̱͎̱̦̓̑̉̇͋̾̃͐͗̓̓́̋͒̅̔͒̐̀̈́̈́͒͌̇̔͊̕̕͠ ̸̣͙̗̟̯̘͖͔͕̙̯́͛̄̓́͂́̍̽̔̈́̃̈́́͑̈́͑͛͘͝͝͝m̶̡̨̡̛̙̺͈͖̤̝͍̠̗̣͖̖̩͚͓͚̣͙̮͖͎̖̳̲͓̗̠͛̃̇̏͋̈̀̒̋́̾̿̔̒͆̈́̇̇̈͊͆̀̕͠͝ơ̷̡̡̠̫͇̝̫͈̤̤̣͖͓̻̳͕̳͍̖̪̤̫̝̤͇͓̱͚̟͇͉͋͊́͛̈́͗̍̏̑͌̏̇̀̔͋͗̉̔̔̾̐̔̋̎͋͒̉̔͐͊̍͋̌́̂͜ͅͅm̴̨̧̢̛̛͈͙͙̙̝͙͓̮͖̗̤̦̝̤̳͙̻̰̳̦͓̠͕̭̻̓̊͋́͊̈́̈́͛̋͐̿͆͛͋̏́̆̉̀́͐́̊̉̅̆̔͌̕̚͝͝ͅé̷̡̨̛̬̳̪̰̘̝̟̩̱̯̠̖̰͓̪͙̰̬͉͚̔̊̇̒̾̂̔̓͌̓̍̒̍̚͜͝͝ͅͅņ̷̢̧̢̡̯̜̩̩̲̦̙͎̱̻̥̯̦̺̱͖͎̯͕̤̤̜̞͓̝̩͈̫̫͑̀̊͊̆̊̈̓̒͊̄͋̒͜͜͝ͅͅͅt̶̩̍̄͝͝e̷̡̨̗̫̗͓͙̲̬̦͔̠̞͇͙̗̙͔̻̤̘̥͇̯̮͉͕̭̼͈̳͙̙̊̔̋͗̿͜ ̸̩̠́͊͊̀͂͋͋́͋͋͘s̸̡̡̧̡̛̳̪͉̥̻͉̬̹̺̰͓̤͇̮͎̘̗̱̳͇̣̋̏̌̂̈̈́̓͗̉̔̉͗́̀̿̕̚̚͠͠ͅͅl̶̗̣̙̠̪͍̠̲͓̩̜͈̈́̽̌̆́͑̋̌̓̈́̈́͆̆̈́̉̈́̐̅́̀̂͆̋̐͆͊͛́͐̏̕̚̕͝͠͝͠a̵̛̤̥̘͕̜̱̪̬͙̮̯̠̲̰͛̀̐́͑̄̈͋͐̿̀̅͒͋̀̉̐̏̋̿͂̊̔̂̄̔͆́̈͒̕̚̚̕͜͠͝͠b̷̡̹̗͖͎̹̩̪͎̭̀͛̅́̈́̓̂̽̈́͗̃͆̀̄̉̐̅͌̈́͆̏̑̂̈́̒͑͗͒̓̇͜͝͝͠͝͠o̵̢̢̢̡̦͔̜̱̣̪̯͙͎̹̘͇̹̞͓̥̦̥͍͓͈͋̀͑̄̒̊̆̉͊̄̕s̷̢̹̰̳͐͂́́̂̋̒̽̓͗̀̎̓̓̔͆͋́̋́̾̀̂̐͗̑͐̏̎͛́̍̀́̌̓̕͘͜ͅt̵̨̧̬̖͕̺̦͚̪͉͐̉i̸̧̢̨̦̱͈̣̘͚̳̮͇͚̣͍̭͉̮̬̼̩̼͔̥̙̱͑͌͛͑̒́̅͑͑̀̀͛͘͘͝ ̵̧̧̲͖̙̣͇͎͍͈͎̦͎̪̭̩͉͈̘̹̘͉̈́͊̆͆̀̾̈́́͒̈̑̓͆̇̒͆̄̀̍̊̄̓̒̎͗͗̾̓͋͑͜͝͝͝k̵̢̼͙̙̖̞̲̖̞̩̥̠̫͖̗̯̖̙̯͓͊̈͛͌̓͆̔́͐͊̐̓̐̂̐͂͐̅̾̌̋̅̀́̂̂̕͠ͅả̶̡̡̨͈̭̫͇̟͎̭̠̙̹̥̹̠̥̣̞̪̞̝̝̥͎̮͓̝̗̯͒̏̃́̏̔͗̄̃̂̈͂̈́̕̕͜͜d̷̡̨̡̛̛̼͖̭̘̼̬͎͚̺͖̯͎̫͎̟̱͇̰̤̫̉́̀̂͗͂̅̀͗̔̆̈́̈̂̅͑͗̔͑͌́̽̋͐̓̓̆̂͑̕͝͠ḁ̸̧̡̨̯̝̭̱͔̲͈̘̫̲̰̳͕̬̟̹̰̣̊͛̃͆͋́̇̈́̽̀̀̀̓̀͊̀̉͑̅̓̾̑͝͝͝͠ ̸̡̧̧̬̠͉̯̼̯̙̗̘̟̖̤͍̿̓̈́̈̐̎́̃͗́̌̂͑͂͆̂͗̑̅̑̈́̌̑̋̍̅͋͐̽̓͋͆̉̀̈́̐̕̕͜͜k̷̛̻̫̔̍̂̊̉͛̃̔̕ŗ̷̼̫̦̹̯̙͙͙̘͈̹̺͊̾́͋́̓̆͆̕ơ̴̢̯̜̟͙͌̔͋͛͐̓̕č̷̨̢̢̨̢̛͔̬̤̳͎̘̝̼̟̺͔̫̰͕̄̈́͑́̈́̉̈̂ͅȋ̷̯͇̩̫m̵̧̧̡̡̞̦̹̆̓̀̀͗̐́̉͝ͅ ̴͎̥́̓̊̄̃̐̿̍̒̍͛̓̍͌̉́̆̆͑͠š̶̡̨̨̢̬̙̯͇̹̱̭̣̹̮̠͚͎̜̪͍̝̝̼̗̪̻͍͇̞͎̰̪̞͕̯͎̀͜ͅv̴̡̻̗̙̻͈̿̓̾͘͝e̵̛̛͚̼͚̪̲̱͉̘̘͍̦̹̦̠̽̈́͗̿́̄̾̿̈́͛͐̉̂̉̿̈́̐̑̿͋̿͌͂̅͑́̍́̅̈́͒̕͜͠ ̷̨̡̛̬̜̬̩̱̠̖̫̮̫͎̰̼̲̺̻̟͈̩͋͂͗̊͊̏̄̋̇͊͊̏͌̊͒͆́̓̓͋̅̔̋͛̈́͆͋̉̃͛́̓̚͝͠ͅb̴͉̦̬̭̬̳̬͚̩̠̖̰̔̽̀͗̔́̊̓͌̓̄͆͌͐͛̓̑͘͜͜͜͠l̶̛̛͕̺̞͎̟̗̘̫̤̤͔̱̗̬͇̠̪̼̣͓̙̏͗͋͑̍̔̎̇̍́̄̍̆̌̽̿́̑͌̂̍̾͘̕̚͝͝ȋ̶̧̤̻̖͓̦͇̖̈̈́́̊́͗̀́̌͘̚͜ž̶̧̛̳̯̝̣̪̩͍̫̱̪͉͔̺͙̗̣̥͚̝͔̞̜͈̰͙̗̱̄̐͗͐̋̾͐͌̌̆̑͂̓̉͆̏̿͆̔͌̇̂̐̍͊̾͘̕̚̚͜͜͝͠ẻ̴̡̙̘̤̩̗̯̮̭̖͍̞͑͂͋́́̍̉́͑͌̓̈́̋͐̄̓̎̔̂̏̈́̈́̅̆̌̓̀̈́͋̈́̀͘͜͠ͅ ̶̨̢̡̛̛̮̠̞̝̞͔̮̗̘̗̣͓̹͙͈̲̣̮̖̭͚͉̙̘̘͗́̉͛̔͌̀̓̒̾̏̅̈́̃̋̓̈́̀̑̂͆̏̋̃̉̋̊̍̌͑̋̓͛́͘͘̕͜͜i̶̧̢̛̝͇͍̩̮̹͈͙̤̣͎͒̈́̓͌͗͐̈̑̒̃͆̚͠ͅ ̸̡̡̧̧̨̧̬̠͙̱̟̩͈̲̭̱͙̥̭̬͚̝̹̮̙̭̘̤͚̥̹̞͗́͛̈́̌̈́͌̆̀̊͜͜b̵̡̨̤̬͕̱̮͚͍̠͓͍̲͉̗̫̩͖̰̜̭̮̼̝̤̹̮͍̈̽̍́̔͊̄̊̽̃́̀̆̇͊͗̾͂̄̓̒͘͝͠ͅl̵̨̨̢̛̻̭̝̼̰̙͈̬͇̣̰̼̦͔͙̫͓̥̙̜̳̞̝͖̹̩̹̣̥͇̻͓̞͂͆̆͆̌̊̕ȋ̸̧͔͚̥̝͓͙̞̘̰͆̇̂̓̚̕ͅž̷̡̛̮͎͇̟͇̯̼͕͙̣͔̜̙̗͕̈́͋̂̈́͑͌̆̄̎̀̀̉͊̇̑̑̆́̅̂̈́͘ͅͅȩ̶̡͍̺̰͕̲͖͚̭̹̘͍͖̮̲̣̗̩̟̲̝͙͇̋͑̈́͌̉͜͝ ̸̧̢̢̨̨̧̧̡̩͕͎̼̗̻̖͈̬͚̰͙̬͖̝͕͖͔͖͍̰̖͕̯̩̟͇̥̠͆̉͑͋̃͋̋̃́̇̃̀́͋̑̔͋̊̚͜͝͝ͅi̷͍͓͖̗͉̠̊̇͑͛͂̉͛̇́̽̑̌͋̐͊̒̒͒͛̍̀̆̀̆̇͌̆͑̉̉̎͘͝͝͝ ̵̢̧̡̢̨̨͉̺͓͔̣̙̤̪͚̼͇̳̻̻̩̳̟̰̖͚̪͔̩̐̃̿͑̓̔͐̅̇̎̈́͂̔̐̏̾̒̄̀̇̓͆́̄͋̒̂̕͜B̵̡̡̡̛̲̦͉̼͉͔̖͇̹͉͉͙̳͉͈̹̪̟̪̘͙̪̫̲͈̫͍̄́̓͂͛̋̏̈́̽̓̒͌̅̉̀̓́̾̂̎̚͜͜ͅͅL̷̨̢̧̞͚̗̜̞̱͕̬̤͖̇̄̒͌̈́͛̅́͆̀͗̓̍̀̉̒͠Ḯ̵̛̼̙͙̤̞̣̹̹̥͋̓͆̓͒̔͋̐̀͐̃̈́̓͒̾̀̍͊̉̕͘̕̚͜͝ͅŽ̴̨̧̠͈̩̩̖̓̽͑̏̏̿̌͂̿͠͝E̷͎̬̲̼̳̘͇̩͔͊͜͠ ̵̢̨̨̯̝͎̥̪͓̝̝̖̣̝͇͓͈͍̬̤̺͓́́͌̀̓͑̽̎̈͆́́̈́͆͑͂̆͌͐͛̇̓̆͐͐̈́̓͗̍͗͜͜͝͠͝r̴̛͇̻͓͕̠͉̜̈́̉́͒̾̊͐̐̅̿̒̽̾̓̃͗̉̕̕ͅà̵̡̢̛̲̯̦͎̮̦͓͚͎͖̲̬̬̰͊̓̆͌̃̐̀̋͑͑̓̒̓̓̾̈̃̋͊͛͋̀̉̏͐̑̉̕͘͘̚͝z̸̢̡̢̢̢̛̜̩̝̖̯͎̜̹̣̪̯͔̼̞͙̹͈̩̩̣̹͇̼͎͒̓͌͐̎̈́͐̅͒̃̔̏́͑̍̋̎͂͂͌̀̓͘̚̕͜͝ǒ̴̧͎̯͈̹̻̪̜̜̂̀̀̍́́́͒̎̑̓͗͒̿͐̓́̇̿͒̈̔̌̅́̄̄̂͊̕̚ṭ̸̡̧̛͎̦̥͇͔̺̫̬̲̮͙̲͔̜͓̪̰͓̙͙̭͈̲͋͋͌̐̑̓̎́͐̀̀͛̈́͆̎̆̂̀̕̕͠͠͝͝͝k̵͚̰̪̭̬̹̯͓͈̮̹͉͍̇̍̊͋͐̕͠r̶̛̛̛̟̯͍̾̒͑́͒̍̃̔͑̄͂̈̈͑̀̃̄̆͐̃̈́͌̆̍͊͑͒́͝͝i̸̧̡̧̨̱̲̟̠̖͍͈̼̯̮͖̲̞͍̮̟͒̈́̈̑̉̏̂̐̚͝͝ͅͅͅͅv̷̦̞̰̠̰̘̟̙̟̯̳͇̦̳̬͉͔̬̬̣̲͔͉̩͕̹̩̺̪͛̎͒͊̽̅̌̕͜͜͜ͅę̴̢̢̞̙̘͍͖͎̫̘̓͛̿͝n̴̠͉̮̬͔̥̞͖͚̗̞̾͂̊͛͌̓͑̑͗̀͘̕̕͘͜͝j̸̡̝͈̩̮͇͉̯͍̗͖̞̻́̈́̋͊̄͆̋̅͜ǘ̴̧̢̡̧̨͔̝̻̙͍͖͍͖̼̳̺̭̫͓͎͚̣͕̳̲͉͕̯̙͖͍̬̟̠̱͕̯͈̮̈́̍̉̓̏̀̓́̾̆̋̊͑̉̉̚̕̚͘͝͝͠ ̶̢̢̢̡̨̺̞̩͉͎̲̤͓͚̜̭͍̖͖̻̞͓̠̪͙̞̋͗̏͒͂͂́͒͂̎̌̒̚̕ͅt̶̻̳̬̻̞̄͐̎̓̍̈́̄̓̍̀̊̋̈́̾̕͜͜v̵̧̡͇͔̣̞̪͚̼͉̰͙̮̙̬̱̰̥͖̯̫̤̠͙̔̈̈́̾̈́͌͐͊̽͌̒̎͗̓͒́̽̏̚͠ò̷̡̡̧̨̧̫̣͚͍̪̰̫͍̭͙̩̮͉̼̱͍͍̬̮̙̩̜̭̳̬͉̊̉̌̿͂́̊͒̈́̓̄͛͑͆͒̂̾̔͆̉͒̆̒́̑̿̏̐̅̐̃͛̓̀͗̚̕̚͜g̸̨̢̤̱̭͍̙̲̟̩̣͔͉̖͎͓͇̲͚̭͇͚̹̤̦͉͙̞͇̉͆̓̓̌̓̓̏̊͋̀̀̊͘͠͝͝ͅͅ ̷̧̲̻̖̳̭̱̗̭̲͕͍̙̮͚̙̪͙̬̙̭̥̩̗̩̺̯̜͙̤̲̣͆͑̈́̔͋̅͝a̷̘̫̱̜͕̻̺͈̺͗̋̍̑̽̎̄̏̈́̿́̿̚͘ͅͅl̷̡̛̫͖͔͔͕̣̩̗̟̬̠͖̩̹̼͓̞͙̭̘̥̮͔̬͙̟̣̈́̊̀͐͂̐̐̈͗̋͒̆͋͐̀̿̄̈͛̽̍́͛̽͒̑̾̈́̏̕͝͝͝͝ͅt̸̡̨̨̛̛̥͔̗͔̞̖͍̝͔̺͓̥̙̞̗̺̟̻͉͕̰̠̞̦͓̼̺́͌͋̋̎͌̿̾͆͑̀̆̍̍̂͂̓̅͐͆̈́̑͂͋̌̂̾̽͌̋͜e̶̡̝̝̙̠̺̗͔̹̖͉̙̫̤̮͓̯̠̮͉͉͚̠̣͎̠̲̝͔̼̥̣͇͓͒̀̑̈́̾̄̋̒̏̊̚͘͜͠͝ͅr̴̨̢̢͎̖̘̻̬̠̘̥̯̲̼̬͈̜͖͓͕̙̮̜͉̤̰̈́͜ ̷̡̗̦͕͆̐͆̌̀͊̊̽̉̌̔͋̄̓͗́͆͗̈̔͌̀͘͘̚͘͝͝ḙ̴̡̡̛̲͔̳̼̪͇͖̥̲̬̠̠̜̯̬̤̪͇̯͔̞̯͓̱̩͇̪̪̣̙̅͂̿̉̋̓̏̄̏̌̈́̏̏̉̂͊̅̀̉͋̽͆̇̀̇̋̈́͗̌̔̔̑̕͘̕͝͝͝g̵̡̢̧̡̧̧̢̢͉̩̞͔̘͍̹͕͓̲̳̫̭̦͎͖̱̦̤̽́̆̈́́́̉̈́͌͑̎̽̒̈͐̍̽̏͐̎̌̑̆̊̽̀̎̍̕͘͜ͅͅͅa̸̤̠̝̽̃̒̎̈́͐̾̊̽̀͊̑̈́̎̋̄̋̆͐̈́͑͊̑̌͑̉͗͌͗̕͘̕͠͠͝
Last edited: