• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Saveti/predlozi/ideje za forum

Znam da sam nov, ali iznenadio sam se dizajnom foruma, i što je sve tako lepo i pregledno. Ujedno i privlačno i ukusno su sastavljene boje da ne umaraju oči.
Hvala :)
Od starta smo imali neki plan da uzmemo dobar forum engine i da istražimo sve mogućnosti, tako da krajnji rezultat bude zadovoljavajuć :D

Gde da postavim pitanje tipa:

"Da li imate nekog dilera koji donosi stvari iz EU?
Konkretno da moze da naruci nesto sto se dostavlja u EU (bez carine) i posle uveze u Srbiju (po razumnoj ceni)."

Gde je thread "Sta trenutno igrate"? Okrenuh forum naopacke, ne mogu da nadjem

Hvala Cipak

Гледао сам гдје да постујем па ова тема ми се учинила најсмисленијом. Момци, мислим да би требали погурати онај подкест (на ЈуТјубу и даље) што сте контемплирали, имате врло јаку екипу за то, много јачу него EmuGlx. То би вам могло бити најјаче оружје за ширење.

Идење изнад нивоа хобија би било пожељно, нарочито ако се не будете фокусирали само на коментарисање новости, него се будете бавили широм видеоиграчком културом, ретроспективом, деконструкцијом дизајна, писањем итд. Значи нешто што има трајнију тежину.

Ni meni na telefonu ne radi ništa od opcija, ni formatiranje, ni media. Moram ručno da kucam tagove.

Test test edit test edit jovcov test

Last edited:
Ok, provalio sam šta je. Toggle BB code mi je bio aktivan iz nekog razloga. Sorry za spam.

Sta? :D Snimas edite? hahaha Radi, bravo mali <3
Ochekivao sam da tje se duzhe zadrzhati poruka, pa da tju odmah videti ime klase, ali nije mi poshlo za rukom, pa sam editovao svoj post par puta. :P

Back
Top Bottom