• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch Info - hardver, os, softver, news

Ko nema (male) djece svakako OLED.
Upravo, ništa od OLED-a do daljnjeg. Pašće kanda neki Hisense U8G, prilično se fino pokazao na rtings, a i cena je ok kod nas u maloprodaji + daju 5 godina garancije...

Samo gledati što dužu garanciju. Moja su u ovih deset godina uspjela oštetiti dva prilično skupa tv-a tako da je bolje sačuvati živce i kupiti pristojan LCD.

Kod OLEDa treba uzeti u obzir i ekstremnu refleksiju, mene je to ubilo u pojam iskreno. Kapiram da mnogima to ne smeta ali mi je čudno da niko to ne pominje a na C1 je ludilo, bukvalno imaš crno ogledalo.

Kod OLEDa treba uzeti u obzir i ekstremnu refleksiju, mene je to ubilo u pojam iskreno. Kapiram da mnogima to ne smeta ali mi je čudno da niko to ne pominje a na C1 je ludilo, bukvalno imaš crno ogledalo.
Skini foliju :D salim se, ja nemam tih problema. Specifican je ugao pa kontam ima i do toga, a i uglavnom ga koristim u tamnoj prostoriji.

Pa ja navučem roletne skroz ali džabe dođe svetlo iz ostatka stana, nemam kako da pretvorim stan u pećinu baš. :D

Auh ovo iskreno nisam znao. To mi je baš velik minus, pošto se kod nas TV gleda/koristi pretežno preko dana.

I to pričam sad preko zime, preko leta ću verovatno morati da zaboravim da imam TV.

Probaj da mu promenis mesto, valjda ima neki polozaj koji mu vise odgovara...

Ma nema, jednostavno je stan tako pozicioniran da ima svetla i to je to ali opet potreban je bukvalno mrkli mrak kako uopšte ne bi bilo refleksije.
Malkice upalim svetlo čisto da mogu da vidim da jedem dok gledam nešto i to je dovoljno da vidim sebe u bilo kojoj tamnijoj sceni.

Nije kukanje, to je što je ali čisto da neko ko razmatra kupovinu OLEDa ima info.

Ma nema, jednostavno je stan tako pozicioniran da ima svetla i to je to ali opet potreban je bukvalno mrkli mrak kako uopšte ne bi bilo refleksije.
Malkice upalim svetlo čisto da mogu da vidim da jedem dok gledam nešto i to je dovoljno da vidim sebe u bilo kojoj tamnijoj sceni.

Nije kukanje, to je što je ali čisto da neko ko razmatra kupovinu OLEDa ima info.

Prodaj stan :P Glare je evidentan problem, a opet, lijepiti foliju je smrtni grijeh. Mene bi mucilo da moram raditi na glossy ekranu ali za gledanje filmova se daju stvoriti adekvatni uslovi.

ja nemam nikakvih problema sa glare-om. očigledno je gajba problematična 😂

Nudim podrum sa oledom u zamenu za osuncan stan
drugi sprat, veliki prozor + francuski balkon.
ono što mogu da potvrdim je da nema ništa glossy suprotno od tv-a, mislim da tu leži tajna :D

Revolucija, kreće priča po netu da je Nintendo izmislio foldere.

Pokupovao sam neke najznacajnije first party Switch igre i mogu reci da je to konzola koju najvise igram u poslednjih mesec dana. I na poslu a i kuci naravno

U poslednje vreme dosta igram Mario Cart 8 Deluxe online. Uglavnom me dobijaju ali mi je jako zabavno. Zanima me da li ja mogu kupiti dlc (nove staze) pomenute igre na US store-a, s'obzirom da mi je igra EU, odnosno sa konzolom mi je stigao EU digital code igre?

Back
Top Bottom