• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Saveti/predlozi/ideje za forum

Kod mene Tapatalk radi bez problema, sa 100% uspešnosti. Sa druge strane, ne mogu da pristupim iz browsera. Moram da sačekam dok se nova IP adresa propagira svuda. :)

Kod mene Tapatalk radi bez problema, sa 100% uspešnosti. Sa druge strane, ne mogu da pristupim iz browsera. Moram da sačekam dok se nova IP adresa propagira svuda. :)
ako si na kompu ocisti i disable-uj cache, trebalo bi da se do sad propagiralo svuda.
probaj iz konzole
Code:
nslookup forum.secretlevel.org
ako vrati 185.119.89.160 onda ti je dns ok.

Na telefonu sam. Sa kućne mreže mi izbacuje da je IP adresa promenjena, dok sa mobile mreže otvara forum. Isti browser. Rešiće se, ne žurim. :)

Predlažem da se ove dve teme pinuju u handheld sekciji:

Logično je da ako je već sekcija svaštara teme za konzole budu pinovane, barem po meni.
Forum leti sada, vredelo je čekati.

Ajde neka neko pinuje ove teme leba vam. :)

ako si na kompu ocisti i disable-uj cache, trebalo bi da se do sad propagiralo svuda.
da, ni meni nije radilo na kompu, samo na mobu, odradio sam clear browsing data zadnjih 7 dana i proradilo je.

Da napisem ovde, ova nova otvorena tema za serije me buni. Za filmove je lako da skapiram, izasli su u toj godini i sve informacije koje izadju u vezi toga treba da budu bas u toj godini kad su postali dostupni javnosti i to mi je dobro.

Ali za serije mi je malo konfuzno. :LOL: Ocekivao bih na osnovu filmova da se komentarisu samo nove stvari tj prve sezone koje su izasle u toj godini i vozi dalje. Serije za razliku od filmova nisu jedna celina koja se emituje samo u toj jednoj godini sem ako nije mini-serija. IMDB je sve rekao sto se tice godina.

Ne morate nista da menjate, ja sam imao potrebu ovo da napisem.😄

Pa sve serije nove ili sezone iz 2022 komentarisete tamo ko sta gleda preporuke iz te godine itd.ako ima vise sezona isto komentarises novu sezonu u novoj serija godina temi ili otvoris novu temu posebno za tu seriju ako je serija popularna i dobra.konfuzno bi bilo da u staru 2021 temu kacimo 22 stvari

E jeste, slazem se. Deluje kao da je nepotrebna.
nepotrebno je mnogo toga po meni ovde pa postoji.sto se mene tice treba da bude samo 2 teme serije i fimovi bez godine u nazivu tj da se menja godina u nazivu a tema da je ista i trpas do besvesti i njih cak i za trailere i vesti bih stavljao u njih.ali posto nije tako i otvaraju se teme za nove godine onda smatram da treba i za serije da postoji.

Uradili smo to po inerciji jer to radimo više od 10 godina, da se ne gomila milion strana. Godina samo označava da se vodi diskusija u toj godini, filmovi ne moraju da budu nužno novi. Ali se obično piše o modernijim stvarima, poslednjih 10-ak godina, imamo drugu temu za starije.

Što se tiče serija, preporučljivo je da se otvori posebna tema za svaku seriju, jer tu obično ima mnogo više da se diskutuje nego o filmu, ali eto, postoji pile up i za to.

Adress bar у бровзеру јавља да адреса више није сигурна. Да ли недостаје неки дигитални потпис сајта или шта већ.

Za sada ne vidim tu poruku, chak ni u svezhe instaliranom browseru koji do sada nisam koristio.

Adress bar у бровзеру јавља да адреса више није сигурна. Да ли недостаје неки дигитални потпис сајта или шта већ.
Koji browser koristiš? Trebalo bi da pokupi novi cert automatski.

duXIkMu.png

Онда је вјероватно до мога сетапа и подешавања.

Back
Top Bottom