• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🤘Metal🤘

Ja volim metal ali nmg da slusam grolovanje, ukus mi se promenio kako starim. Inace mi je ovo guilty pleasure vec duze vreme, malo, malo pa ovo opikam....rif jebe kevu.

Kad si kod azije, malo Tajvana, slobodarski patriotski mjetal. Samo growl! :D

I da ne zaboravim da pomenem da je basistkinja opasna gospođa :D

d4eea3dd6048fb7b611669c479f05c23.jpg

Last edited:
Ja volim metal ali nmg da slusam grolovanje, ukus mi se promenio kako starim. Inace mi je ovo guilty pleasure vec duze vreme, malo, malo pa ovo opikam....rif jebe kevu.

Od njih obožavam ovu stvar.

Od skoro otkrivenih Japanaca najveće otkrovenje su mi 88Kasyo Junrei:

Lepo su devojkama sazreli glasovi, nije vise ono cringy piskanje kao kad su se pojavile

Bas sam ih slušao prošle nedelje jedno sat ipo sa klincem na road tripu. Fina su zabava mada nikako ne mogu da ih shvatim bas ozbiljno.

Mene sramota da priznam da sam ih slusao par puta, ume da bude catchy. Inace bas sad naletih na ovo :D

Hilarious! :p

Also ne moze tema bez ovoga!

Last edited:
batmetal klasikica :)

a hoff je baš failovao sa ovom pesmom, tj preciznije ovi cuestack baš nisu umeli da ga iskoriste, krš im je pesma :D

Ne znam kako nisam ranije čuo za ovaj Hoff uradak.
Drago mi je da postoji ali trebali su malo bolje da se uklope to jeste.

Mislim da nismo kacili ranije drugi album Lor-a

i jos jedan album sa AMG top 2020 liste

Novi singl The Stone koji najavljuje album koji izlazi krajem Marta. Imao sam rezervisanost pri promeni vokala i glavnog tekstopisca Nefasa, ali me ovo podsetilo u suštini kako i Glad ume da opleve mračne besede kao sa May Result-om.

Nije lose, skroz solidno zvuci, iako mi se Nefasov vokal daleko vise svidjao :)
Inace nasu scenu apsolutno ne pratim, i Stone mi je stvarno bio otkrovenje 2020, posto sam za bend saznao posle prve stvari Gavranova. Iskreno nisam imao pojma da samo imali bend tog kvaliteta.

Nije lose, skroz solidno zvuci, iako mi se Nefasov vokal daleko vise svidjao :)
Inace nasu scenu apsolutno ne pratim, i Stone mi je stvarno bio otkrovenje 2020, posto sam za bend saznao posle prve stvari Gavranova. Iskreno nisam imao pojma da samo imali bend tog kvaliteta.

Oni su ranije bili Stone to Flesh, i o njima se pisalo u Metal/Rock express, nisam ni znao da josh uvek papre. Mislim da se iz te dve novine najvishe setjam guranja domatjih bendova, shto mi je bilo kul. Setjam se da su najvishe gurali May Result, Enjoy Sarma, i josh nekoliko bendova.

Back
Top Bottom