• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Metal Gear megathread

Koja vam je omiljena igra u MGS serijalu?

• Total voters
    44
bio sam relativno razocaran kad sam igrao prvi put 2004, skoro sam isto presao hd verziju i misljenje mi je slicno samo sto sam sada nesto blazi. da sam igrao igru posle mgs3 bio bi jos vise razocaran posto je imo mgs3 mnogo bolja igra u svakom pogledu...ustvari mgs3 mi je najbolja igra za ps2.

Mislim da ne bih ni igrao MGS2 da mi uticajni domatji gejming novinar nije rekao da vredi igrati na xbox.

Low Key mi se čini da je MGS2 svima najviše u srcima to je ta rana PS2 fascinacija nema šta

Dvojka orginalna ps2 verzija gazi sve delove bez problema, jedino mi je glavni protagonusta rajden šit, bio sam razočaran prvim igranjem kada sam prešao uvod sa snejkom....
Ali igra kao celina za to vreme sa tom tehnilogijom i grafikom jednistavno tehnički nije moglo bolje.
Mgs3 dobra štaviše odlična ali nisam imao neki epik osećaj kad predjem misiju ili nekog bosa, ustvari mislim da su bosevi pogotovo poslednji u mgs3 kako bi današnji klinci napisali. Mehh

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Meni su najbolji Bos Fajtovi u MGS 3, najveći kvalitet igre mi je u tome zapravo, koliko su personalizovani ti sukobi. Ne čudi me što je bila u planu igra sa Cobra Unit zaslužil isu ti likovi još igara al jbg

mgs3 nije mogao vise epic za to vreme i taj hardver...sta je imao mgs2, debelog na rolerima

Mgs3 dobra štaviše odlična ali nisam imao neki epik osećaj kad predjem misiju ili nekog bosa, ustvari mislim da su bosevi pogotovo poslednji u mgs3 kako bi današnji klinci napisali. Mehh
Slazhem se. Ne deluje mi kao da je utrosheno mnogo vremena u njihove priche, a ochekivao sam mnogo vishe kada je to u pitanju. Borba protiv snajpera je kul, to moram priznati, ali ostale mi nisu legle, pogotovo jer sam pre trojke igrao prvi deo, a tamo je svaki boss pricha za sebe.

Ma gde nije utrošeno otvori lore njihov na netu a sve je to i u igri prikazano i rečeno. Mnogi likovi su se pojavljivali opet ili su već bili prikazani u 1 i 2 kao Ocelot.

Ocelot fajt je klasičan Japanski Virtua Cop momenat, samo da je Kodjima tražio još da prikačiš Guncon

Pain traži da se kombinuje ispod vode i iznad

Fear je omaž na Predatora

End da ne komentarišem o tom fajtu su pričali ljudi koji nisu nikad igrali igru

Fury je meni možda i omiljeni fajt u igri posle zadnjeg, opasna tenzija, najzajebaniji su MGS Bossovi koji su doživeli neko razočarenje, ta agonija se prenese uvek na sukob

Sorrow je Kodjima koji kaže nije Boss Fight samo vatreni obračun nego i mentalni, slično kao Psajko Mentis samo mnogo bolje

Volgin fajtovi pred kraj su odličan uvod pred finale sa Boss koji je najbolji Boss fajt u Video Igrama u smislu koliko je bitan za glavne likove.

Ono gde je igra meni uvek bila klimava je gejmplej to dosta otežava Fajtove ali mi je to u prethodnin delovima bilo tek pakao. I dalje se pitam kako sam prelazio kec jer kad god sam probao da ga opet igram nema teorije, mogu samo ds gledam kako neko prelazi

Last edited:
Ja se ne setjam da je u igri sve lepo prikazano i recheno, bash se setjam kako mi je bilo iznenadjujutje da nakon onog lozhenja u prvom delu dobijem... to u trojci. Svaka chast shto se toliko setjash fajtova, preshao sam igru barem tri puta, ni jednog, osim the end, se ne setjam toliko detaljno. Bukvalno se bolje setjam Peace Walker boss-ova. :D

ono sto je bolje uradjeno u dvojci je prica oko tih boss-ova, skoro svaki ima razlog zasto je tu i ima neke veze sa glavnim likovima, isto je bilo i u kecu. posle vec u trojci je to bataljeno, cela cobra unit je tu cisto da bi bili boss-ovi, nista ne znam o njima, eventualno nesto minimalno sto je receno preko codeca, the end nije ujak boss-a ili tako nesto...to je posle nastavljeno i u cetvorci. izgledaju kul i borbe su kul ali to je to.

Meni su malo Volgin fajtovi bili meh, nemaju nikakvu jedinstvenost u sebi, ali svi ostali su mi ostali u secanju i dalje kao zaista unique i licne borbe sa tim neprijateljem, pogotovo Fear, End i Sorrow. Sto se dela sa pricom oko njih tice, slazem se donekle sa vojom, nisu neki deo storylinea, ali ne vidim to kao manu, ima sasvim dovoljno i likova i desavanja u trojci da bi se tu bez potrebe gurali i svi clanovi jedinice.

Last edited:
U 4. Je Beauty and Beast Unit tu kao kontrolisane jedinice crpe njihov gnev i bes,o svakoj od njih može da se sasluša biografija nakon što se ubije/onesposobi - cilj im je lov na Snejka - SNAKEHOUND. Cobra Unit je jedinica od Boss koju ona vodi, al aj da ne prepričavam svaki MGS, sve to piše u igrama pominje se....

Jasno je da se pominje, ali meni nije bilo dovoljno. Kapiram da sam navikao na ono cedjenje u prvom delu, pa da sam to ochekivao u tretjem. Dvojku u to vreme nisam igrao, tek nakon tretjeg dela.

Back
Top Bottom