- Reaction score
- 10,921
@Yuka Sakazaki gore su redovni switchevi 250 jer svi uzimaju OLED sad, odlican trenutak da pazaris OG. Da je razlika stvarno 50e imalo bi smisla razmisljati, ovako nikako.

Ljubo koliko mesecno trosis na gaming?Da se razumemo, OLED je super konzola, po vecini kriterijuma bolja od OG ali cena je bitan faktor.
Ako kupim a ne igram jel se to i dalje računa u gaming?Ljubo koliko mesecno trosis na gaming?
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

NaravnoAko kupim a ne igram jel se to i dalje računa u gaming?![]()
Ponuda je jeza.kako vam se cini ova ponuda? Razmisljam da uzmem
![]()
NINTENDO SWITCH V2 Konzola + Super Mario Odyssey
Nintendo NINTENDO SWITCH V2 Konzola + Super Mario Odyssey 32GB,Plava / Crvenagigatron.rs
@Chodex po meni je ovo bolja ponuda: https://www.computerlandshop.rs/kon...and-blue-joy-con-11--mario-kart-8-deluxe.html
Ipak bi se opredelio za Mario Oddisey.
samo na PCju, uz dosta cackanja WiiU emulatora za koje ne verujem da imas strpljenje. BotW je takodje fantastican i u tih ozloglasenih 30fps. Ako ne kliknes sa igrom, nece ni 120hz pomociIpak bi se opredelio za Mario Oddisey. Malo me smara cinjenica sto bih bio prinudjen da igram BOTW 2 u 30 fps. Ne znam da li postoje teoretske sanse da to bude u 60 fps.
Igrao tri puta a dva puta presao zeldu na switchu. Vrhunsko iskutvo!samo na PCju, uz dosta cackanja WiiU emulatora za koje ne verujem da imas strpljenje. BotW je takodje fantastican i u tih ozloglasenih 30fps. Ako ne kliknes sa igrom, nece ni 120hz pomoci

samo na PCju, uz dosta cackanja WiiU emulatora za koje ne verujem da imas strpljenje. BotW je takodje fantastican i u tih ozloglasenih 30fps. Ako ne kliknes sa igrom, nece ni 120hz pomoci
Bice day one, kao i sve do sada. Uz malo srece leakovace i pre launcha.Pa bice i BOTW2 na emulatoru.
I stand corrected, potcenio sam te chodi velicino gejmerska <3 !Nisi me razumeo, govorim o nastavku BOTW 2. Keca sam odigrao na emulatoru u 60 fps naravno, moj rekord od nekih 180 sati provedenih u igri.