ako si igrao 3jku i voleo ovo je upgrade na nju.4 je meni katastrofa...Nakon cetvorke uopste ne zurim da igram ovo, radije bih igrao PC3. Ceka se GT7 nestrpljivo, cak obrcem GTS ponovo.

ako si igrao 3jku i voleo ovo je upgrade na nju.4 je meni katastrofa...Nakon cetvorke uopste ne zurim da igram ovo, radije bih igrao PC3. Ceka se GT7 nestrpljivo, cak obrcem GTS ponovo.
Isporucili narodnjacima i ONLINEAukcisku kucu,upgrade drugih igraca njihovih vozila sto sharuju.co op trke online razni modovi koji su iskreno fun.ima sigurno jos ali ne mogu da se setim svega
Nije normalno, stabilnija osetno od legale + imas sve...A ovamo posteno puknes kintu i dobije tuki
Zivot je sranje 
Aukcisku kucu,upgrade drugih igraca njihovih vozila sto sharuju.co op trke online razni modovi koji su iskreno fun.ima sigurno jos ali ne mogu da se setim svega
Flight simulator crossoverSta je to, simulacija letenja?
www.windowscentral.com

ja igram svaki dan od 5 novembra![]()
Nemoj mi spamovati temu bez potrebe.mogao si lepo da citiras taj post par postova iznad tvog ako si imao nesto da kazes povodom tog klipa.ti kao co founder treba da das primer ostalim memberima kako treba raditi a ne da kazes ko jos cita unazadMalo da se osvezi, ko jos cita unazad. To kao da si rekao da pogledas dalje od prve strane google.