• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries PC Forza Horizon 5

Aukcisku kucu,upgrade drugih igraca njihovih vozila sto sharuju.co op trke online razni modovi koji su iskreno fun.ima sigurno jos ali ne mogu da se setim svega
Isporucili narodnjacima i ONLINE :D Nije normalno, stabilnija osetno od legale + imas sve...A ovamo posteno puknes kintu i dobije tuki :) Zivot je sranje :LOL:

A ja sa druge strane, imam original Diablo 3, vec godinama ga igram, a jos nisam ni probao Online (jer me ne zanima :D)
Tako ce biti i sa Forzom, ne treba mi ta funkcija za ovakve igre...
Online cepam samo pucacine bato :D

Aukcisku kucu,upgrade drugih igraca njihovih vozila sto sharuju.co op trke online razni modovi koji su iskreno fun.ima sigurno jos ali ne mogu da se setim svega

2CR4ZY Isto razmisljamo, ali Gohan me ubedjivao da mnogo propustam ...Pa mi je dao odgovor, ali se nisam opet pronasao u online... Samo u FIFA ;)

Ja odigrao malo uvod sada i provozao se, fino radi. Deluje mi identicno kao cetvorka, samo u drugom environmentu. Sljaka sa full ultra uz poneki drop za koji frame, ali se ne oseti.

ioMz8yX.jpg

F3PDmJU.png

VdsOrfE.png

DhcRMhG.png

kDjD15T.png

wcD6PAO.png

igram ovih dana, vrlo je nezahtevna igra, da ne kažem dobro optimizovana :)

kao i ranije, malo me odbija prenatrpanost sadržaja, voleo bih više da to ide nekom laganom putanjom, ali zabavno je...

Malo da se osvezi, ko jos cita unazad. To kao da si rekao da pogledas dalje od prve strane google.
Nemoj mi spamovati temu bez potrebe.mogao si lepo da citiras taj post par postova iznad tvog ako si imao nesto da kazes povodom tog klipa.ti kao co founder treba da das primer ostalim memberima kako treba raditi a ne da kazes ko jos cita unazad

Back
Top Bottom