Chodex
I'm a ghost!
- Reaction score
- 3,186
Imao sam do sada jedno šest Switch-eva, odigrao sam sve što mi je bilo zanimljivo.
Ne odajes utisak da si imao kontakt sa konzolama, cak bih rekao da ih mrzis.

Imao sam do sada jedno šest Switch-eva, odigrao sam sve što mi je bilo zanimljivo.
Nedovoljno mi je to. Treba mi jaci argument.Što bi ih mrzio, u ovom trenutku imam barem desetak konzola u kući. To što ne postavljam svaku sitnicu na forumu šta sam igrao a šta ne ne govori kontra konzola.
Bravo mali, samo guraj.Прешао Castlevania Order of Eclessia,почињем Infinite Space.

Bkv je moglo da se pogodiIgra se zove Hrot.
Ovo je early access ili izašlo već?Trenutno igram najbolju igru svih vremena :
Quake look a like engine - Check
Raspad i apokalipsa SSSR-a - Check
Konji sa gas maskama - Check
Slika diktatora na zidu koju mozes da poljubis - Check
Srp i Double Shootgun- Check
Igra se zove Hrot.
![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da je full verzija sada posto su sve 3 epizode dostupne za igranje. Launchovana je igra ove godine kao early access sa jednom epizodom.Ovo je early access ili izašlo već?
Dobro je shto si napisao ovo, hteo sam danas da probam igru, ali sachekatju da izadje cela. Napishi posle par pasusa o igri, chisto da se dodatno isprimam na kupovinu.Edit. Nije full verzija fali poslednja epizoda (3).
Sacekaj da izadje cela ni druga epizoda nije zavrsena do kraja. Ja sam zadovoljan generalno prvom epizodom i delom druge klasican retro shooter u suludom okruzenju. Za 10 dolara ok deal.Dobro je shto si napisao ovo, hteo sam danas da probam igru, ali sachekatju da izadje cela. Napishi posle par pasusa o igri, chisto da se dodatno isprimam na kupovinu.
Pa jeste generalno ok zabava za 3-4h koliko traje prva epizoda.Koliko para toliko Muzike