• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Grand Theft Auto : The Trilogy (Definitive Edition)

III i VC sam prešao (bar dva puta, ne sećam se) uzduž i popreko na izlasku na PC-u, dok sam SA posle nekog vremena batalio, smorio me opasno. Ne toliko open world jer stvarno volim open world igre, već taj jedan te isti GTA fazon koji furaju. GTA IV mi je recimo baš bio osveženje u svoje vreme, ali nažalost ni njega nisam prešao, kao ni sve ostale delove koji su posle izašli (dve ekspanzije za IV i V). Kontam opikaću SA na Prekidaču čisto da vidim kako šljaka, izgleda, a ko zna možda mi se i svidi igra ovaj put.

Ja jedino GTA 4 nisam presao posto mi je negde na 70% igre crkao jebeni X360.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

jbg za muziku:/ iako smo svi potajno znali sta ce se tacno dogoditi
doduse ja mislim da tu nije kraj...ubedjen sam da su delovi igara prilagodjeni/cenzurisani za danasnji society

i ja isto cekam sto godina da igram VC i San Andreas ponovo, mrzi me da se drndam sa gomilom modova
al sad me nekako manje mrzi:) vec sam pogledao par filmica sa mod preporukama /fala rockstar

Last edited:
Cudan port, na PS5 u performance modu frame dropova koliko oces..kisa kad krene da pada tek onda. Sta znam, igra tj remaster sam po sebi lepse izgleda nego original verzija, modeli vozila, refleksije, teksture,osvetljenje itd, pricam za GTA 3 jer njega prvo igram.. ali izgled ne opravdava ovo tu neoptimizovanost kao ni cena :D
Sramota da na ps5 štuca jer realno vizuelno izgleda kao da bi na ps3 radio u 1080p 60

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

SA sam prelazio vise puta od leta 2005 do 2008. I kako je vreme odmicalo sve sam teze nalazio vreme za GTA. Jeste da sam od 2003 dobio prvi komp i neke igre uzimao na osnovu teksta u SK, najaktivniji sam bio u periodu 2006-2010 kada sam probao preko 10 igara, a vecinu sam i presao. Zato sem ovih aktuelnih naslova ni na jednom GTA se nisam zadrzao kao na SA. Iz danasnje distance, vise je barijera probio SA u tom periodu nego naredni naslovi.

Dobio preporuku od druga, pa sam presao GTA IV, a bio mi je u planu V. To mi je bilo drugi put, da li ce biti treci ne znam. Koliko god SA igrao dosta u periodu kada je izasao, nisam se nesto puno identifikovao sa mnogim naslovima, neki prelaz sam napravio tek 2006. Sa svakim narednim izlaskom GTA, znao sam da hocu da hocu da predjem GTA ( tada za IV sam morao da cekam novi komp posto su mi na prethodne nestajale teksture) ali je ponuda samih igara iz mog klinackog ugla bila bogatija i bilo je manje prostora i manja zelja. I za V sam jedva imao konfiguraciju da je pokrenem, ali tada sam mogao da je predjem.

Ono sto sam prvo primetio kod GTA IV, nje bilo Ruslanine pesme na Vladivostoku. Verovatno sam naleteo na verziju gde je istekla licenca te pesme.

Izmedju IV i V, vise preferiram V. Po samoj prici isli su iz jedne krajnosti u drugu, bas su ga zamracili sa IV tako da mi je V bas odgovara iako je bilo bas preterivanje i vise rupa u nekim misijama ili delovima price. Sve u svemu, puno komicnih scena gde mi je otpala vilica. Kada sam igrao nedavno sam se iznenadio kako je igra napravljena za stunt-ere, vecinu osnovnih stvari sam mogao i ja da odradim sa kolima i da okacim negde, a onda imas ljude za koje vidis da su vezbali do iznemoglosti i da sve to sto su radili ti ne mozes da dobacis do tog nivoa. Kada sam prelazio prvi put, nisam puno obracao paznju na takve detalje.

Za jednu stvar sam siguran, ma koliko god bilo bolno sigurno cu u nekom trenutku nakon ovih remastera da se vratim originalnom VC i SA. Soundtrack je soundtrack. Iako neke kanale nisam vrteo tada, kasnije sam dosao do te muzike koja je bila u igri.

Steta za izbacene pjesme ali dok god ima MP3 folder da se turi muzika meni je ok. Merak mi je bio ruknuti najogavniji turbo folk, nekako mi bilo prilagodjenije, atmosfera odmah slicnija nasem podneblju :D
Elem, ovo cu iz principa piratizovati ili kad bude tipa 5$ kupiti za PS5.

Verovatno je trebao da smanji jedno ili dva glupava problematicna podesavanja...nego lakse kukati.

Ispitace to ovih dana Brojaci piksela kako treba.

Verovatno je trebao da smanji jedno ili dva glupava problematicna podesavanja...nego lakse kukati.

Ispitace to ovih dana Brojaci piksela kako treba.

Brate kakva problematicna podesavanja pogle na sta lici igra, ja prvi da imam 3080ti ne bi pomislio na smanjivanje bilo cega u ovoj igri lol

Kontam da ce srede ovo ali smesno je stvarno, na toj konfiguraciji bi trebao da imao 200 fpsa kao u cutscenovima :D

Jutros u 6h se budim za posao i palim Xbox, rekoh aj da vidim kako radi San AndReas. Odigrao prvu misiju i malo cackao podesavanja. Po defoltu igra je u fidelity rezimu od 30 fps, pa sam stavio performance da bi dobio 60 fps. Primetio sam da igra ima chakpointe u toku misije sto je pohvalno jer se secam da je u originalu bilo misija koje igras 15-20 minuta, udaris u bankinu motorom i ohoo ajmo sve iz pocetka. Igrace se ovo u nekom narednom periodu

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Hahahahhahahah jbt kako ih nije sramota?

Stutter, igra pada u low 40s fps ponekad na 3080ti u 4k :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Jedino cutscenovi rade normalno lol.

Lik se rasplakao kao da je igra ozhivela i silovala mu oca na ochi.

da dam 1000e za graficku i da mi posle secka pisljivi remaster mozda bi se i ja rasplakao

The PC version of Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition reportedly contains music that’s no longer licensed, as well as uncompiled code with developer comments.

That’s according to a datamine of the newly-released collection’s game files, and could be the reason why Rockstar seemingly pulled the game from its online store on Thursday.

Long live always onlline <3

Neko je rekao da ce na ovom remasteru videti zainteresovanost pa posle mozda i druge igre reizdati, tako da mi je nejasno sto je ovako otaljan i jos zacenjen punu cenu nove igre, kao da sami sebe sabotiraju

Ako planiraju ovako da odrade remaster Red Dead Redemptiona onda neka hvala ne treba.

Back
Top Bottom