• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Juce sam napravio duzu sesiju igre The Legend of Zelda: Link Awekening. Simpatican pocetak, slatki likovi, vidi se da su tvorci zadrzali taj gameboy duh igre. Odigrao prve dve tamnice i dobro je islo…Medjutim nakon Bottle Groto tamnice nikakav hint nisam imao. Lutao sam po mapi sat vremena pa sam morao da malo istrazujem po youtube-u. Nisam znao kako da udjem u zamak.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Ja sam je prešao na nemačkom 98e, ne dovodi u pitanje svoj hardkor status iskusnog gejmera, gasi yt
nemam toliko vremena moj dobri Goro. Na pocetku igre je bila ona sova koja ti kaze gde treba da ides, a sada je nema. Nisam mogao da pretpostavim da treba u prodavnici da kupim baby Yoshi i da ga zamenim za masnicu, koju onda zamenim za canned food, te hranu zamenim za banene, da bi na kraju banane poklonio majmunima da mi naprave most do zamka, apsolutno nijedan hint nisam nasao za to. A i realno nemam iskustva sa Zeldama. Jedinu koju sam presao je BOTW

nemam toliko vremena moj dobri Goro. Na pocetku igre je bila ona sova koja ti kaze gde treba da ides, a sada je nema. Nisam mogao da pretpostavim da treba u prodavnici da kupim baby Yoshi i da ga zamenim za masnicu, koju onda zamenim za canned food, te hranu zamenim za banene, da bi na kraju banane poklonio majmunima da mi naprave most do zamka, apsolutno nijedan hint nisam nasao za to. A i realno nemam iskustva sa Zeldama. Jedinu koju sam presao je BOTW
Idi na telefon onaj kad god zapnes, tamo dobijaš hintove za dalje.

Sent from my J9110 using Tapatalk

Jebote pa to sa telefonom su posle ubacili i u Earthbound...lupetam u stvari tamo se sejvuje tako al generalno to u japanskim igrama sa telefonima za sejvove i hintove prejako

Klinka vec dve godine igra samo Sims pokusao sam da je zainteresujem za neke druge igre za devojcice ali ne vredi. Pre neki dan krenemo zajedno da igramo Ratchet and Clank 2016 epilog cele price ona i dalje igra Sims a ja igru presao po drugi put.

Verovatno su igru do sada igrali svi koji su hteli ali ako neko nije preporuka vrhunska igra.

Star Wars Squadrons - A surprise, to be sure, but a welcome one.
Iako je kratka, gameplay je baš zabavan. Kroz misije se koriste različite letelice pa je relativno raznovrsno. Kontrole su odlične, a toga sam se najviše bojao :)
Priča služi čisto da se odmori od akcije. Likovi su hit and miss. Uglavnom muški deo ekipe je dobar (pogotovo gušter i Shen) dok su žene edgelord tumblerine.

Gamedec, jako zanimljiv detektivski kiberpank RPG. Poljaci izgleda baš vole kiberpank :) Može se opisati kao Disco Elysium meets Ready Player One.
Kao gamedec (game detective, jelte) vaš pos'o je da uskočite u MMO VR simulaciju i rešite misteriju za šta vas plaćaju.
Borbe nema, već se igra svodi na dijaloge i bauljanje po mapi u potrazi za dokazima.
Dijalozi su uglavnom dobri i u većini slučajeva ima više načina da se dođe do informacija. Ima par jako zanimljivih easter egg-ova i malo sprdanja sa modernim gejming trendovima.
Volim biti zločest u ovakvim igrama pa sam uglavnom otključao skillove pomoću kojih mogu da manipulišem ljudima i hakujem.
Glasovne glume nema, ali dijalozi nisu dugi pa ne smori čitanje. A iz nekog razloga nema ni podrške za xbox kontroler, mislim da mi je ovo teže palo nego čitanje teksta :D

Pokušao sam da igram ovu abominaciju od igre ali ne ide. Ne mogu da vjerujem da ima 84 na MC-u (od ukupno 87 recenzija). Zabavnije je biti u zabludi da igra valja. :ROFLMAO:
91SfD1mDpLL._SY445_.jpg

Pošto vidim da je priča klasični japanski raspad, probaću skinuti save da vidim da li je zabavnije igrati sa Skell-ovima ali nisam optimističan.

Pokušao sam da igram ovu abominaciju od igre ali ne ide. Ne mogu da vjerujem da ima 84 na MC-u (od ukupno 87 recenzija). Zabavnije je biti u zabludi da igra valja. :ROFLMAO:
91SfD1mDpLL._SY445_.jpg

Pošto vidim da je priča klasični japanski raspad, probaću skinuti save da vidim da li je zabavnije igrati sa Skell-ovima ali nisam optimističan.

Znaci nisam jedini koji ne voli igru, najs :D

Imao sam do sada jedno šest Switch-eva, odigrao sam sve što mi je bilo zanimljivo.

Doshao sam do manje-vishe kraja Vampire the Masquerade: Bloodlines. Preshao sam deo kada me
taksista pita kome moja lojalnost pripada
, pa sam odluchio da pauziram malo. Iznerviralo me shto igra postaje klasichan shooter negde u poslednjoj tretjini. Bukvalno sam stealth igrao celu prvu polovinu, a onda sam morao da pochnem ulagati poene u firearms, shto mi se ne dopada. Jasno mi je da je igra imala buran razvoj, ali nisam znao da su poprilichno zbrzali kraj.

No, s obzirom da pauziram VtM:B, igram Senran Kagura Shinovi Versus. Odushevljen sam igrom. Combat se lako skapira i kul izgleda, a misije su dovoljno kratke da se igra mozhe igrati u kratkim burst-ovima. Jeste da je malko perverzna igra, ali dobro, mogu pretji preko toga, ipak igram japansku igru.

Sada vidim da je skoro izashla Neptunia x Senran Kagura: Ninja Wars, ali samo za PS4, shteta. Gotivni su mi Neptunia likovi, a postali su mi simpatichni i ovi iz Senran Kagura, pa bi bilo kul videti ih zajedno u igri. Nadam se da tje se smilovati Japanci i izbaciti PC verziju za 3-4 godine.

Back
Top Bottom