Hitman 2 odličan.
Baš mi se svideo ovaj sandbox dizajn nivoa i sloboda izbora. Nisam ni palio Mission Stories, nego sam išao slepo, bauljao po mapi i istraživao. Bilo je na momente traljavo, ali mnogo zanimljivije ovako nego da samo pratim waypoint.
Baš je bilo dosta onih "ahaaaa!" momenata. Tipa
slučajno nabasam na žabu i posle skontam da mogu njen otrov da ubacim u ventilaciju i pobijem sve u kući
Mada igra je kratka ako se ne ponavljaju misije. Ja mislio imam još dve misije, kad ono prc, to je DLC. Ali s obzirom da mi je na svaku misiju otišlo po sat vremena, ipak nije toliko kratko.
Ipak ima koristi od skorašnjih PS+ igara, lepo se zabavih uz golf, sad uz Hitmana
Izašao F1 2020 narodnjak, reko ajd dukradem da ne moram da kupujem F1 2021, taman da sačekam 2022 i nove bolide.
MyTeam je za sada baš zanimljiv.
Konačno su sredili izdržljivost komponenti motora, u F1 17/18 već posle dve trke motor bude jednom nogom u grobu. Sad konačno ne moram pola prve sezone da protraćim unapređujući izdržljivost.
Samo ne znam kojim čudom Ferrari motor ima bolje ocene od Mercedesa

AI je uglavnom dobar, nije divlji kao u F1 2018, niti pasivan kao u 2017. Ali znaju da se zaglave međusobno. Gledao sam kako Hamilton ne može 5 krugova da pretekne Magnussena, u Kanadi. Igrao sam F1 2021 malo dok je bio free weekend i ovo je mnogo bolje rešeno.
Fizika je zeznutija nego u 17/18, pogotovo kad se izlazi iz krivine, treba biti pažljiviji. Takođe vožnja po kiši je teža nego pre. Pre sam se osećao kao RAINMASTER, sad sam spinmaster ko Vettel xD