• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV DC & DCEU

Kakvo osvezenje od trejlera, zaboravio sam moze da izgleda i drugacije od standardnog sablona brza akcija,, fensi cgi, clasicna rok pesma, smesne fore, kojim nas spamuju vec godinama.

Bome ce biti belaja ako dodje Super Dimitrije i objasni da ovo nista ne valja.

A mozda bude samo govana.

patison mi je kul kao bruce wayne ali kao batman mi je meh, maska i njegov glas mi i nisu nesto.
ovako trejler odlican, neocekivano ali zoe mi deluje super btw.

Sad treba docekati mart.

Izgleda da traje 2h50m. To me jedino malo brine. Ovo prikazano u oba trejlera deluje top.

448rBXO.png

Sta je ovo 13.17gb? Total uncompressed file? :D
Yup, RAW file je u pitanju, dosta bolje izgleda od YouTube trejlera. Ali film je toliko grainy i soft da ne pomaze bas puno u odnosu na obican Vimeo 4k file. Noise nije toliko agresivan i ima vise detalja, a full akcione scene izgledaju defintivno bolje.

U svakom slucaju, i remux 4K BD-a ce imati slabiji bitrate od ovoga. :D

Sve. Čini mi se da, stavlja naočare, previše trajharduje u trejleru da deluje ozbiljno i mračno, jer ne dao bog da se malo olabavi i podari drugačija vizija Batman-a, jer pravi fanovi to ne vole, znaju samo za Millerovštinu. Peacemaker serija, niš spec po onim scenama, lepa reklama za Ars Technicu i vinilče. Gdi je Harley Queen season 3 trejler? Tome sam se i najviše radovao od svega ponuđenog.

Peacemaker onako,Black Adam super,Shazam super,The Flash dobar,Aquaman super,The Batman katastrofa :D za moj ukus previse sve mracno izgleda i atmosvera.patisonu nikako ne lezi uloga Batmana po meni.nema taj glas i pojavu ko npr ben

jer ne dao bog da se malo olabavi i podari drugačija vizija Batman-a
Al nisam siguran da smo imali ovakvog betmena do sad? Nolanov je bio nadureni bogataš, Aflekov je bio statista u Justice League, stariji filmovi imaju Betmene tog vremena...ovo je prvi Emo Gotičar pa kao Brendon Li u Vrani još da je nedaj bože umro od Korone pa da ga doradjuju sa cgi ista stvar

Betmen mi se ne svidja (glumac je promašaj)
Film kao film može ispasti ok po ovom novom trejleru deluje obećavajuće.
Fleš držim fige da ispadne ok.
Blek adam će sigurno biti brutalan.
Šazam iskreno nisam ni znao da će dobiti nastavak...
Šteta što nemamo i dalje dobar supermen film osim man of steal.

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Back
Top Bottom