JackRaid04
Deus Ex Manjina
- Reaction score
- 5,374
Zvoni ovo
Kakva sam budala što nisam gledao prvo 4k nekompresovani
Kakva sam budala što nisam gledao prvo 4k nekompresovani

Nisi lajkovao, ne vazi se.Odlican trejler, jos vise me je nalozio na film. Jedva cekam da izadje!
A sumnjao si onomad u Patisona...mada sad što je najgore ja sunmnjam, ali ostalo sve izgleda na nivouOdličan trailer. Baš sam se nahajpovao, samo da smo živi do tada![]()
A sumnjao si onomad u Patisona...mada sad što je najgore ja sunmnjam, ali ostalo sve izgleda na nivou
Yup, RAW file je u pitanju, dosta bolje izgleda od YouTube trejlera. Ali film je toliko grainy i soft da ne pomaze bas puno u odnosu na obican Vimeo 4k file. Noise nije toliko agresivan i ima vise detalja, a full akcione scene izgledaju defintivno bolje.![]()
Sta je ovo 13.17gb? Total uncompressed file?![]()

Gdi je Harley Queen season 3 trejler?
Za Titans Universe, CW smece i ostale serije neka neko drugi otvori teme, nije im mesto ovde.
za moj ukus previse sve mracno izgleda i atmosvera.patisonu nikako ne lezi uloga Batmana po meni.nema taj glas i pojavu ko npr benAl nisam siguran da smo imali ovakvog betmena do sad? Nolanov je bio nadureni bogataš, Aflekov je bio statista u Justice League, stariji filmovi imaju Betmene tog vremena...ovo je prvi Emo Gotičar pa kao Brendon Li u Vrani još da je nedaj bože umro od Korone pa da ga doradjuju sa cgi ista stvarjer ne dao bog da se malo olabavi i podari drugačija vizija Batman-a