• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV DC & DCEU

Urlam ali gledao bi taj kat fuck it

E al mora recenzija Dimitrija Vojinova za prvi Suisajd Skvod da ide jako sad

Last edited:
Bolje mu je da nastavi da jede malter i dalje. Povremeno odem na Sagitu i kada vidim kakvim đubrima daje jake ocene, pripremio bih pušku kao u old yeller fazonu:

Iako sam nakon onih trejlera spustio ocekivanja, opet sam ocekivao vise od The Suicide Squad-a. Nazalost, onaj utisak iz trejlera da mi je nesto off je ostao i nakon odgledanog filma. Ima tu zanimljivih momenata, ali nedovoljno, humor tu i tamo pogadja, problemi sa tempom se i te kako osete, imao sam osecaj da film traje bar pola sata duze. Onaj deo sa Harli i predsednikom je toliko bespotreban i predugacak, ubilo u pojam.
Mozda cu nakon drugog gledanja (ako do njega uopste nekad dodje) imati bolji utisak, ali sada mi je ovo negde izmedju meh i okej.

Necemo nikad dobiti Ayer Cut verovatno, ponajvise jer vise ne odgovara canonu iz Justice League-a. Njegov cut opisuje prvi dolazak Steppenwolf-a na zemlju.
To bi se uklopilo mnogo bolje i rasteretilo bi JLA drasticno.

Jel su menjali nešto od prethodnog trejlera? Konkretno mislim na fotografiju. čini mi se kao da je još tamnija-mutnija nego što je bila u prvih par tizera.

Back
Top Bottom