Bolje mu je da nastavi da jede malter i dalje. Povremeno odem na Sagitu i kada vidim kakvim đubrima daje jake ocene, pripremio bih pušku kao u old yeller fazonu:
Iako sam nakon onih trejlera spustio ocekivanja, opet sam ocekivao vise od The Suicide Squad-a. Nazalost, onaj utisak iz trejlera da mi je nesto off je ostao i nakon odgledanog filma. Ima tu zanimljivih momenata, ali nedovoljno, humor tu i tamo pogadja, problemi sa tempom se i te kako osete, imao sam osecaj da film traje bar pola sata duze. Onaj deo sa Harli i predsednikom je toliko bespotreban i predugacak, ubilo u pojam.
Mozda cu nakon drugog gledanja (ako do njega uopste nekad dodje) imati bolji utisak, ali sada mi je ovo negde izmedju meh i okej.
Necemo nikad dobiti Ayer Cut verovatno, ponajvise jer vise ne odgovara canonu iz Justice League-a. Njegov cut opisuje prvi dolazak Steppenwolf-a na zemlju.
We’re still a matter of months away from the release of The Batman, but it looks like Warner Bros. is already betting big on its version of Gotham City. According to a new report from Variety, a spinoff series surrounding the film’s version of Oswald Cobblepot / The Penguin (Colin Farrell), is...
Jel su menjali nešto od prethodnog trejlera? Konkretno mislim na fotografiju. čini mi se kao da je još tamnija-mutnija nego što je bila u prvih par tizera.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.