• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

i da me ne bi terali da online igram sa ljudima iz USA u Gran Turismu.
Koliko ja znam, online matchmaking je uvek zasnovan na regiji u kojoj se nalazis [najblizi serveri]. Ja imam US GTSport i uvek sam matchmakovan sa gomilom EU igraca.

Prvo to će biti za 20 godina a drugo i da uđemo u Galaktičku Federaciju džabe mi kad Sony neće dati promenu regiona.

Ne treba meni SRB PSN nego da US nalog prebacim na UK ili šta god da treba da ne bih bio onemogućen da igram region lockovane DLC-eve za početak i da me ne bi terali da online igram sa ljudima iz USA u Gran Turismu.
Nije tesko imati 2 naloga jeste mozda bzvz ali nema druge

Neverovatno je debilno da ti se gleda region naloga a ne gde se trenutno nalaziš. To je problem i ljudima iz razvijenih zemalja, ne samo nama boraniji koji pravimo random naloge.

Bezveze je, ali mislim da GTS radi to zbog esport aspekta i onih FIA trka, da ne bi ljudi manipulisali sa tim.

Hah, kad ste kod toga, ja sam sinoć slučajno testirao DS4, noviju reviziju. Ostavio sam da mi grinduje exp u Gran Turismu, ali sam zaboravio da ga prikačim na konzolu. Igra se automatski pauzira kada se isprazni baterija, a stala je na 11 sati i 20 i nešto minuta.

Hah, kad ste kod toga, ja sam sinoć slučajno testirao DS4, noviju reviziju. Ostavio sam da mi grinduje exp u Gran Turismu, ali sam zaboravio da ga prikačim na konzolu. Igra se automatski pauzira kada se isprazni baterija, a stala je na 11 sati i 20 i nešto minuta.

Mora da si pogresio negde, sigurno se ispraznila baterija za 4-5 sati. :P

I meni je dovoljno koliko traje plus mislim da su kasnije modeli imali jače baterije. Imao sam baš dugačke Sekiro sesije sa orange light traje to nema frke.

Naravno ako se toliki ljudi žale da malo traje onda jbg smor je što to ne poprave ili opcija da se natakne neka pojačana baterija za kampovanje kao rambl pek što se kačio na N64

Uff ovaj Dual Sense je cudo, ladno mi se ispraznio dzoj za vreme sto sam ujutru ostavio konzolu da skine Fifu dok ne dodjem sa posla o_O Igrao, ne igrao on se prazni kao lud hehe

Ocekivana vest, imaju vec iskustvo sa car combat igrama.

Uff ovaj Dual Sense je cudo, ladno mi se ispraznio dzoj za vreme sto sam ujutru ostavio konzolu da skine Fifu dok ne dodjem sa posla o_O Igrao, ne igrao on se prazni kao lud hehe
Na koju foru ti je gamepad ostao upaljen? Sam se ugasi ako se ne koristi [kao i svi drugi gamepadovi].

nek se gase gamepadi kad oce....samo ne u toku Dark Soulsa, posto From Software to kapira kao game feature

juce noz u ledja...ni prvi ni poslednji put, toliko me je zajebala igra da nisam imao snage da reagujem....nirvana...empty soul i u igri u stvarnosti
danas sam prozujao 2 zone u low battery modu...posto sam naucio lekciju naravno;)

Last edited:
Back
Top Bottom