• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Assassin's Creed Valhalla

Nekih 10ak sati u igri... dosta mi je ovo za sada slbije od ACO. Setting je ok, ali su mi dosadašnji likovi baš slbašni a priča apsolutno dosadna.

Dijaloga je jednostavno previše. Nedostaje mi i više šunjanja. Ja volim da poskodam stražare tiho a da onda krenem u masakr što mi u Valhali slabo ide.

Drvo skilova je potpuno kretensko. Mislim da ću ga pustiti da mi sudbina bira raspored.

U ACO sam očistio brdo sporednog sadržaja i bilo mi je kul, ovde mislim da ću da prozujim kroz glavnu priču, možda uradim nešto sa strane, ako zaglavim da mi je teško.

Ženski lik mi je ponovo neuporedivo bolji. Ko je uopšte radio kasting za voice actora za muškarca???

Dosadašnji raidivi su mi apsolutno svi na isti fazon.

ma sta priiiiiiicas, voice actor za male eivora je odlican :D ! Magnus Bruun Nielsen, u The Last Kingdom je bio mnogo upecatljiv, meni je zenski Eivor mnogo napet i stegnut.

raidovi jesu na isti fazon, slazem se, nikad varijacije nece ni biti. prica ce tek pred kraj da bude zanimljivija, a Valhalla je odabrala malo vise action pristup nego stealth. kasnije tokom igre, kada zbudzis Raven stablo skillova, mozes da se igras sa neprijateljima kako hoces

also, welcome Milose :) <3

a Valhalla je odabrala malo vise action pristup nego stealth
Pa to je normalno za takav settings.gde si cuo da vikinzi su bili poznati po stealth :D hocu da kazem da svima kojima se ne svidja ako je vise akcija orjentisana igra da mora da razume da to mora tako bar u ovoj igri

Ma dobro nisu se ljudi šunjali ni po Veneciji. I ja sam primetio gledajući gejmplej klipove da je mnogo više krljanja ali ništa dok ne prodjem Odiseju u nekom trenutku...

Ajme sad me bacate u iskušenje da pomovo probam sa muškim.... ali šta znam nakon prva 2-3 sata mi je delovao bezveze. No dobro, daću još jednu šansu.

sta te briga, makar je u Valhalli lako da menjas kad god hoces :D

Presao sam AC Valhallu main story.igra generalno je bolja od prednodne i sto se price tice i sto se contenta tice(mnogo vise ga ima)mada nema puno side misija..Dobra je prica,likovi su zanimljivi dobar je i voice acting.Dialozi su isto super,mada ponudjeni odgovori su bzvz nekad imas 3 ponudjena a od ta 3 2 sama/sam kaze i ako ti taj odg ne izaberes..Ima stvari koje mi se ne svidjaju kako su uradili(mislim da su te stvari mogle bolje biti odradjene a ne zbrzane)Sve u svemu najbolji AC do sada :)

koristite search ljudi, imamo teme za mnoge igre i jos tema ce da se pravi. gohanov post prebacen u temu gde treba

Dok ja završim sve u Odiseji kapiram nagomilaće se 500 sati sadržaja za Valhallu

Dobila i Odiseja neki apdejt od 9 giga, ima novih kvestova koji su kao kross sa Valhallom valjda ali su spojler pa nisam detaljnije gledao plus neki Valhalla ajtemi kao nagrade a ima i ovako nekih promena tipa uveli su fast travel na ship doks. Odlično jer su fast travel lokacije veoma često nedovoljno blizu likova kod kojih moram da se vraćam po nove kvestove sad sam propevao

Back
Top Bottom