• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PSP Замјена екрана на PSP

Nezaborav

Well-known member
Reaction score
2,419
Имао сам један веома очуван PSP и онда ми је из чиста мира гоблен са зида пао на њега и разбио га, тј. оборио га. Колика је шанса да се овако нешто деси, јбт. После тога приказ је врло фаличан, не могу га овако користити. Један лик који се бавио поправкама PSP-а ми је рекао да се треба замјенити екран. Мада сам чуо и за неки, не могу се тачно сјетити шта, капацитор или шта већ, што се зна зезнути приликом удара. У питању је модел 3004 који има најбољи дисплеј, изнад осталих модела ове конзоле.
Удар је дошао у пластику одмах крај десног доњег дијела екрана, гдје је и највећа концентрација гличованог приказа.

Да ли су замјенски екрани истог квалитета са фабричким 3004 екраном? У питању су кинези, па ме то специфично интересује.
Је ли им трајност добра?
Цијене су скочиле због ових лопина у Пошти.

Има ли неко резервни екран за тај модел конзоле?
Бави ли се ико тиме на форуму и колико би коштало?

IMG_20200829_151520.jpgIMG_20200829_151529.jpgIMG_20200829_151832.jpgIMG_20200829_153630.jpg

Имао сам један веома очуван PSP и онда ми је из чиста мира гоблен са зида пао на њега и разбио га, тј. оборио га. Колика је шанса да се овако нешто деси, јбт. После тога приказ је врло фаличан, не могу га овако користити. Један лик који се бавио поправкама PSP-а ми је рекао да се треба замјенити екран. Мада сам чуо и за неки, не могу се тачно сјетити шта, капацитор или шта већ, што се зна зезнути приликом удара. У питању је модел 3004 који има најбољи дисплеј, изнад осталих модела ове конзоле.
Удар је дошао у пластику одмах крај десног доњег дијела екрана, гдје је и највећа концентрација гличованог приказа.

Да ли су замјенски екрани истог квалитета са фабричким 3004 екраном? У питању су кинези, па ме то специфично интересује.
Је ли им трајност добра?
Цијене су скочиле због ових лопина у Пошти.

Има ли неко резервни екран за тај модел конзоле?
Бави ли се ико тиме на форуму и колико би коштало?

View attachment 2385View attachment 2386View attachment 2387View attachment 2388
Neće ovo popraviti nikakav kondenzator, otišao je ekran. Ne želim da budem nosioc loših vesti ali verovatno ti je daleko najmanje cimanja da nabaviš novi PSP. Ekrane za to niko ne drži na stanju (nikada se kod nas nije zvanično uvozila, preko deceniju se ne proizvodi konzola). Možeš naručiti ekran na AliExpress i sličnim sajtovima ali moraš paziti da odgovara tvom tačnom modelu i da vijaš majstora voljnog da se igra. Naravno da će te carina opelješiti, plus ruke majstora.

lakse je kupiti nov psp, ne isplati se zezati se vece su sanse da nesto zeznes drugo dok zamenis ekran.

Možeš sa svog na novi PSP prebaciti dugmiće, kućište, ako se ispostavi da su bolje očuvani.

Јесу ли екрани са Ali-ја макар истог квалитативног нивоа као и фабрички? Приказ, трајност? Пошто није у питању нека софистицирана технологија за данашње појмове.

Јесу ли екрани са Ali-ја макар истог квалитативног нивоа као и фабрички? Приказ, трајност? Пошто није у питању нека софистицирана технологија за данашње појмове.
Verovatno nisu. Mogu biti i bolji. Verovatno nisu bolji.

Нашао сам полован екран, фабрички наравно, за 15 евра. Нешто корисно за знати? Како вам се чини (када бацим чини, када се обучем у секси бикини)?

1.png206551235_612bbbba36373.jpg206551235_612bbbc70807a.jpg206551235_612bbbe15b21d.jpg206551235_612bbbf61bdf4.jpg206551235_612bbc9a96bba.jpg

Хоћу. Шта је препоручљиво за овакву осјетљиву ствар, које средство?

Bleja je zameniti ekran, samo pazi na prasinu da ne otvaras opet

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Богами, и што се тиче DS-a и што се тиче PSP-а сам ишао против ваших савјета и добро погодих. Запитаћу се око ваше објективности, хехе. 😜 Шалу на страну, добро сам прошао, било је више ствари на дугом штапу ал' ме је усрало.

Prezrela igra za remake.
И то са 2D позадинама, уз додате 3D ефекте. Иначе, на паузи ми је, одвалио сам неких 10 сати на PS1. Можда ћу мало играти на PSP сада. Биће и тема. ;)
Ali bez jedno 5 'epizoda' bolje da ne prave remake.
futurama-fry-not-sure-if-meme-512x512.png

Back
Top Bottom