Nezaborav
Well-known member
- Reaction score
- 2,419
Имао сам један веома очуван PSP и онда ми је из чиста мира гоблен са зида пао на њега и разбио га, тј. оборио га. Колика је шанса да се овако нешто деси, јбт. После тога приказ је врло фаличан, не могу га овако користити. Један лик који се бавио поправкама PSP-а ми је рекао да се треба замјенити екран. Мада сам чуо и за неки, не могу се тачно сјетити шта, капацитор или шта већ, што се зна зезнути приликом удара. У питању је модел 3004 који има најбољи дисплеј, изнад осталих модела ове конзоле.
Удар је дошао у пластику одмах крај десног доњег дијела екрана, гдје је и највећа концентрација гличованог приказа.
Да ли су замјенски екрани истог квалитета са фабричким 3004 екраном? У питању су кинези, па ме то специфично интересује.
Је ли им трајност добра?
Цијене су скочиле због ових лопина у Пошти.
Има ли неко резервни екран за тај модел конзоле?
Бави ли се ико тиме на форуму и колико би коштало?

Удар је дошао у пластику одмах крај десног доњег дијела екрана, гдје је и највећа концентрација гличованог приказа.
Да ли су замјенски екрани истог квалитета са фабричким 3004 екраном? У питању су кинези, па ме то специфично интересује.
Је ли им трајност добра?
Цијене су скочиле због ових лопина у Пошти.
Има ли неко резервни екран за тај модел конзоле?
Бави ли се ико тиме на форуму и колико би коштало?

Шалу на страну, добро сам прошао, било је више ствари на дугом штапу ал' ме је усрало.