• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

Konačno sam dočekao jednu koju znam, fuck yeah 😄

giphy.gif

Evo sledećeg zadatka, nešto lagano to keep the ball rolling, jedna od mojih omiljenih igara iz ranijeg perioda:

igra.jpg

Evolva! Jeste teska. Mislim da sam bio zaglavio negde na 3. misiji, koliko god mi je bila brutalna ideja, nekako nije islo dalje.
Da, Evolva!
Ja sam pisao da mi je Hidden and Dangerous bila teshka igra, ali da, ni Evolva nije bila opushtena :D Mislim da ni ja nisam dalje od tebe dogurao.

Da, Evolva!
Ja sam pisao da mi je Hidden and Dangerous bila teshka igra, ali da, ni Evolva nije bila opushtena :D Mislim da ni ja nisam dalje od tebe dogurao.

Ekstra je ideja, al nekako brzo postaje teska i neinteresantna, ili samo moj mozak mladi nije umeo da klikne. Aj posle sastanka kacim sledecu. Moram da evociram uspomene na cas informatike :)

I ja sam se zaglavio negde u Evolvi, trebalo je da se preskoči neka provalija a nisam imao našao dovoljno dnk da evoluiram ili tako nešto 😕

I ja sam se zaglavio negde u Evolvi, trebalo je da se preskoči neka provalija a nisam imao našao dovoljno dnk da evoluiram ili tako nešto 😕
ahahahah, setjam se tog momenta. Igra bash nije htela da nas vodi za ruku.

• Like
Reactions: Ace
ahahahah, setjam se tog momenta. Igra bash nije htela da nas vodi za ruku.
Vrlo moguce da sam ja tu stao. Danas bi imao 1001 hint, popup, video turorijal, besplatan respec, a kada nista od toga ne bi pomoglo igra bi ti sama preskocila.

• Like
Reactions: Ace
Back
Top Bottom