• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

Nekakva meshavina Red Bull reklame, Monty Python i Incredible Machine.

Ne vredi, stvarno ne znam koji je deo serijala, bilo bi malo glupo da krenem 1, 2, 3, 4 i onda tako da pogodim. A neću da koristim dodatne alatke za ispomoć.

Ne vredi, stvarno ne znam koji je deo serijala, bilo bi malo glupo da krenem 1, 2, 3, 4 i onda tako da pogodim. A neću da koristim dodatne alatke za ispomoć.
Jedini koji sam igrao - Sid and Al's Incredible Toons. Realno svi isto izgledaju. Aj sad ti.

Fantastične tenk kontrole, dobra priča, osetiš koliko su jaki topovi. Preslušao i audioknjigu. Vredelo je. Mislim da sam čak uzeo na release-u. Ide novi zadatak za pola sata

Nisam još takao audio knjigu, ali da vozila su fenomalno odrađena i onda svaka misija ume da bude ili veliki izazov ili šetnja po parku. Muzika je zato na mestu, bukvalno te vuče da ne prekidaš dok uleće sa tim plesnim gruvom.

Despotism 3K, igra u kojoj u ulozi AI managujes farmu ljudi i njen power output :D

Exploit puny humans to extract power and build your own empire! You’ll have to keep track of them to make sure they don’t succumb to exhaustion and hunger… although the weakest ones can always be thrown to the Bioreactor.

Elasto Mania

bash si reshio da kachish igre koje se igraju na chasovima informatike

edit: preteche me Ace, jer morao sam da pishem dodatan info :ROFLMAO:

Back
Top Bottom