• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries PS4 XONE PC Psychonauts 2

Valjda treba samo da imas instaliran XBOX app na kompu i apdejtovani windows 10.

Solidna lista igara, mislim da cu u nekom trenutku sigurno da pazarim za PC. Prelazio bih u narednom periodu nesto cega nema na toj listi od skoro 300 igara.

Zamisli mene koji sam sklopio pre 2 meseca TOP za mene racunar i naravno GPU - sta sad... Odustao od procesora Ryzen sa integrusom - uzeo 'punokrvni'... Nakon 2 dana izlete na KP 10k dinara RX strix 570 4GB.... Da li se lik zeznuo ili ne, nemam pojma - samo sam rekao salji... Hvala Bogu sve u fullu je ispostovao! Odlicna karta za 1080 gejming! (prim. radi Death Stranding sve na MAX 60FPS)
I da...danas je taj dan, zna li se tacno vreme izlaska igre...Ima li neki kul sajt za pracenje kao Crackwatch (ne znam sta se dogodilo sa njim?!)
P.S. Evo sad da VoivodBG da ima konfiguraciju KOMPa u INFO - ja bih imao mozda i preporuku, i mozda ponuditi neku kartu! Ovako kao u mutnoj vodi ;)

Fora je sto 4GB karte mogu imati iole normalnu (staru) cenu. A 8GB su zbog kopanja i do 3 puta precenjene.

Psychonauts 2 je sinoc izasla. A kako je igra dostupna i na GOG-u, automatski se pojavila i u narodnim bibiliotekama.

Crackwatch su im pre pola godine ugasili, ali ako sada odes na sajt videces da se vracaju uskoro. ;)

Zar gamepass ne moze bez XSS?!
Valjda treba samo da imas instaliran XBOX app na kompu i apdejtovani windows 10.

Solidna lista igara, mislim da cu u nekom trenutku sigurno da pazarim za PC. Prelazio bih u narednom periodu nesto cega nema na toj listi od skoro 300 igara.

Gamepass nije ekskluzivan za Xbox konzole, odavno je dostupan i na Windowsu. Imate ovde gruntovo gradivo: https://forum.secretlevel.org/threa...-konverzija-gold-a-u-gpu-deljenje-pitanja.48/

Realno ako se ne lozis na RTX, GPU 4GB mozes da opusteno da nabavis i sit se izigras dok se ne smiri trziste...
Elem...ima li neka zamena za Crackwatch, jer ih nema vec...pa meni dugo ...

Boli me duša što ne mogu da pokrenem igru na kompu, kad će da naleti neka polovnjača ne majnovana grafika. Sudbo gejmerska kleta. :(
pogledaj da li je podržana igra na geforce now, ako ti je net iole kršten, možeš tamo da odigraš fino :D
P.S. Evo sad da @VoivodBG da ima konfiguraciju KOMPa u INFO - ja bih imao mozda i preporuku, i mozda ponuditi neku kartu! Ovako kao u mutnoj vodi ;)
ima plugin, košta 20€...
:D

Proverio upravo, ali nažalost nije još. Jedino što bih mogao da krenem da igram preko njega je Witcher 3 koji imam na GOGari, hm...

Proverio upravo, ali nažalost nije još. Jedino što bih mogao da krenem da igram preko njega je Witcher 3 koji imam na GOGari, hm...
ja sam probao zimus cyberpunk čisto for fun, tada je radio vrhunski, sada kapiram još bolje. jedino što da bi igrao u punom sjaju sa rtx, moraš da uzmeš onu paid varijantu :D

ne znam brate, nema tih para za koje bih sada zavaljao gpu...
(osim naravno neki novac za koji može da se uzme 3080ti+ 😂 )

Opušteno, tu su retro shooter remasteri koji rade na 144FPS i na tosteru.

Mali offtopic...i ja imam rx570 ali sam potpuno prestao da koristim PC kao gejming platformu. Voleo bih kada bih mogao SSD (samgung 980 evo) od 1tb drugacije iskoristiti ili mozda prodati.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

meni je ovo igra bez ikakvog reda i redosleda. Previse dijaloga, milion informacija, nikako da igra “krene”.Vise filma nego igre. Ne znam gde sam posao, a gde sam dosao. Mnogo sam ocekivao i ako se nesto znacajno ne desi u narednom gameplaju- odustacu !

Mali offtopic...i ja imam rx570 ali sam potpuno prestao da koristim PC kao gejming platformu. Voleo bih kada bih mogao SSD (samgung 980 evo) od 1tb drugacije iskoristiti ili mozda prodati.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Prodaj Voivodu RX 570 po postenoj ceni. ;)

A sa kojom igrom imas problem na RX 570 GPU? Pricamo o 1080p od 40 - 60FPS
Ne razumem pitanje iskreno. Gde sam naveo da imam problem? I gde sam naveo da pričam o 1080p rezoluciji i tom FPS opsegu?

Ja sam i dalje u depri što sam na RX570 a ne na Vegi. Doduše instant me prođe kad se setim za koliko sam zavaljao Vegu. :D
Mozda sam shvatio lose, ali kada neko kaze da je u 'depri' zato sto je ostao sa RX570 - nekako kontam da ti je lose! :rolleyes: A ja sam nadovezao na to rezolucije i sve sta karta moze - pa se pitao gde škripi!?

Back
Top Bottom