• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries PS4 XONE PC Psychonauts 2

Chodex

I'm a ghost!
Reaction score
3,187
capsule_616x353.jpg

Opa..idemooo. Konacno posle Crasha Bandicota 4 jos jedna vrhunska platforma.

psy.jpegps.jpeg

445a98beb744fc542414d9399f7f905340659e6b.jpegc93fe00d21891b298d3370981934a2ae07c71f52.jpeg

Last edited by a moderator:
Day 1 gamepass. Konacno da upalim Xbox, zaboravio sam da ga imam.[emoji1]

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Day 1 sirotinjska verzija, ako mozhe da radi bez frke na rachunaru koji trenutno koristim. Ako ne mozhe, chekam da se vratim kutji, pa onda da igram.

Ehh, sad sam tek skužio da nema fizikale (osim za kickstartere, tj. fig backere) :/

Obozavam Psychonauts, bas mi je drago sto nisu omanuli sa nastavkom.
Sad samo da sacekam neko normalnije vreme da se uzme novi komp, a do tada bi mogao opet prvi deo da se predje.

Za kvejk jedino ovako

Za sve Nightdive remastere do sad jedino tako, debilana...mada u usa bi uzimao lagano te limited run nije to nauka...odavde da naručujem nmg... Bio jednom Night Trap limited run za ps4 na kp tražio lik 11000...što je najjače kupio neko.

Boli me duša što ne mogu da pokrenem igru na kompu, kad će da naleti neka polovnjača ne majnovana grafika. Sudbo gejmerska kleta. :(
Zamisli mene koji sam sklopio pre 2 meseca TOP za mene racunar i naravno GPU - sta sad... Odustao od procesora Ryzen sa integrusom - uzeo 'punokrvni'... Nakon 2 dana izlete na KP 10k dinara RX strix 570 4GB.... Da li se lik zeznuo ili ne, nemam pojma - samo sam rekao salji... Hvala Bogu sve u fullu je ispostovao! Odlicna karta za 1080 gejming! (prim. radi Death Stranding sve na MAX 60FPS)
I da...danas je taj dan, zna li se tacno vreme izlaska igre...Ima li neki kul sajt za pracenje kao Crackwatch (ne znam sta se dogodilo sa njim?!)
P.S. Evo sad da VoivodBG da ima konfiguraciju KOMPa u INFO - ja bih imao mozda i preporuku, i mozda ponuditi neku kartu! Ovako kao u mutnoj vodi ;)

Back
Top Bottom