• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Imali smo dosta igara u prvoj polovini godine posle dolaska konzole, sad je zatisje. Dosta igara odlozeno... Ghost of Tsunami ekspanzija je za par dana, Deatloop i Kenja su za mesec dana, a onda odmah posle toga izlazi Diablo 2 i tu je kraj. Vise nam nista ne treba pola godine. :D

Gamescom je za nedelju dana.
Geoff je potvrdio da ce show trajati oko 2 sata.

a onda odmah posle toga izlazi Diablo 2 i tu je kraj. Vise nam nista ne treba pola godine.
Urlam ali bukvalno, GDE SU NOVE IGRE NAJAVE TREJLERI, da od usta odvajam za PS5, GDE SU GEJM ČEJNDZERI, makar jedan trejler da imam da se ložim i da zamišljam šta me čeka to hoću

Što se mene tiče apsolutno ne mora išta da se najavi u narednih godinu dana, toliki mi je backlog igara da me je prosto sramota...

E pa sad tred je o PS5 najavama budućih igara....

Sa tim rečenim da imam konzolu def. bi igrao Returnal i verovatno bi probao Demon Souls mada sam se baš preforsirao sa tim igrama i moram još pauze do Elden Prsten ali kao provalio sam baš neko vreme nikakve vesti ništa....

Pa istoooo jbt kao da je kraj video igara još sam na ovom forumu pa kao ajde i bude neka vest tipa eksterni hard disk za ps5, diablo 2 remaster

Verujem da uticaj Covid 19 cini svoje...I ja sam razocaran ponudom i letargijom koja vlada u industriji video igara. Jebote pecevi i optimizacije se najavljiju kao WAU naslovi.

Siguran sam da si zadovoljan do sad odigranim naslovima plus imaš beklog fin

Siguran sam da si zadovoljan do sad odigranim naslovima plus imaš beklog fin

Nisam zadovoljan.

BB necu da palim uopste jer necu da igram u 30 fps. Isto i The Last Guardian. Spiderman Remaster sam hteo da kupim al ne mogu MM da updajtujem u Ultimate. Uncharted 4 sam oslepeo dok sam ga odigrao do kraja.

Pa trebao si onda da cekas 2023/2024 za prave next gen igre.

Back
Top Bottom