nelex
Well-known member
- Reaction score
- 3,017
Hvala svima na odgovorima, dosta je jasnije šta mi je i kako činiti.
Imam neka dodatna pitanja doduše, čisto da razjasnim skroz neke stvari.
Šta li sam ja gledao majko moja
Pročitao sam na nekom forumu da neko nije mogao da postigne dovoljni bitrate kada je gledao neki film, a u stvari ko zna kako je taj neko reprodukovao sadržaj. Hvala ti za ovo, pitanje da l bih skapirao nekad
Već sam krenuo da gledam gde da nađem najjeftiniji
https://www.ctshop.rs/asus-rog-strix-arion-90dd02h0-m09000-ssd-rack-za-m-2.html
i koji m.2 da kupim
Imaš neku preporuku za 5.1 sistem? Iliti koji ti koristiš? Uzeo bih proverene stvari, novac nije toliko problem ukoliko to što uzimam zaista vredi.
1. Nisam te baš skapirao, 700 evra je bio TV? Ili je 700 typo, mislio si 2700?
4. Kako puštaš preko kompa, koristiš Plex ili nekako drugačije?
Imam neka dodatna pitanja doduše, čisto da razjasnim skroz neke stvari.
stavka 4 - 8mbits =1 MB/s.
100mbits je 12.5 MB/s, i 10 godina star laptop HDD iscupan iz PS3 konzole moze to da ostvari lako. Najveci peak sto sam ja video je ~135mbits. Hard diskovi nisu problem pri lokalnom streamovanju 4K remuxa, sama konekcija na TV-u je problem [built-in ethernet port na svim TV-ovima je 100mbits]. Ako ces streamovati 4K remuxe sa kompa predlazem ili WiFi konekciju ili da uzmes USB>GigabitLAN dongle za TV. BD remuxi se najlakse skidaju sa privatnih trackera. Vijaj invite ili open signups npr za hdts.ru [HD Torrents].
Šta li sam ja gledao majko moja

Pročitao sam na nekom forumu da neko nije mogao da postigne dovoljni bitrate kada je gledao neki film, a u stvari ko zna kako je taj neko reprodukovao sadržaj. Hvala ti za ovo, pitanje da l bih skapirao nekad

https://www.ctshop.rs/asus-rog-strix-arion-90dd02h0-m09000-ssd-rack-za-m-2.html
i koji m.2 da kupim

2. verujem da ima dobrih soundbarova, ali oni koštaju ozbiljan novac. ja sam svoj cx nakačio na logi 5.1 sistem. zvučnik sa tv-a je skroz ok za tv zvučnik, može da se preživi, ali gubiš pola doživljaja, imho.
Imaš neku preporuku za 5.1 sistem? Iliti koji ti koristiš? Uzeo bih proverene stvari, novac nije toliko problem ukoliko to što uzimam zaista vredi.
1. mislim da je trenutno bolja varijanta za 5 god garancije kod nas, sa ovih linkova iznad sto je neko kacio nego kod madjara, osim ako nije bas neka velika razlika u ceni, tipa ja kad sam kupovao mislim da je bila oko 700 eura, 2750 mislim da je bilo kod nas, kp lik mi je trazio 2150 pa sam se ocenkao na 2050, ali da mi licno doveze
4. remux sa rarbg ili torrentleech, ali pustam sa kompa. Ne znam za hdd.
1. Nisam te baš skapirao, 700 evra je bio TV? Ili je 700 typo, mislio si 2700?

4. Kako puštaš preko kompa, koristiš Plex ili nekako drugačije?